Fulgusori de nov-dec 2009 (17)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

neata!
eu vin cu lapticul

Lili fericita de Alexandru (18.11.2009)
pozicile noastre

"Cateodata uitam ca copiii abia au ajuns pe pamant. Sunt ca mici extraterestii:sub forma de energie nestavilita si potential in stare pura. Se afla aici intr-un fel de misiune exploratorie si tot ce incearca sa faca este sa inteleaga ce le trebuie sa fie oameni."
Copilul de pe Marte-Menno Meyjes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

mneata

eu vin la cafeluta gata facuta , ca o lenesa ce sunt.
Noi tocmai am terminat prima repriza de povesti si dormim putin sa ne refacem puterile
bebe meu a inceput sa tuseasca ( de 2-3 ori pe zi) dar cred ca se ineaca de fapt cu aer, saliva ceva... ca alte semne de raceala nu da. sa vedem daca ne scoatem si azi nasul afara... ca nu se vede pic de soare.... dar tot as iesi putintel

Mami fericita de Mihnea
Mihnea creste mare (14.11.2009 )
aniversarea nuntii
POZE

Mergi la inceput

am mai intrebat o data.... dar a trecut neobservata intrebarea mea asa incat repet:
Voi mergeti la bilant de 3 luni, sau direct la 4?( ca in carnetelul nostru asistenta a notat programari de bilant la 1, 2, 4, 6, 9, 12 luni

Mami fericita de Mihnea
aniversarea nuntii
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Citat:
citat din mesajul lui ionelamaria
mneatabebe meu a inceput sa tuseasca ( de 2-3 ori pe zi) dar cred ca se ineaca de fapt cu aer, saliva ceva... ca alte semne de raceala nu da. sa vedem daca ne scoatem si azi nasul afara... ca nu se vede pic de soare.... dar tot as iesi putintel
Si bebelina mea tuseste de vreo saptamana, dar am dedus tot asa, ca nu reuseste sa isi inghita saliva. Nu stiu sa imi dau seama daca e racita sau nu. Cand respira ii fluiera nasucul, dar mucisori nu are sau nu reusesc eu sa scot nimic. Chiara Ada, vita mia Chiara creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Ionela eu nu stiu sa fie obligatoriu vreun bilant.. Cel putin noua pediatra nu ne-a spus expres sa venim la fiecare inceput de luna a fetei..Noroc ca m-am infiintat eu la bilantu de o lunita, ca ea nu avea de gand sa imi zica, din contra, m-a intrebat de ce am venit..si era vorba aia la o luna, cand e destul de important sa o urmareasca sa vada daca evolueaza in bine..Acum ma duc cand ma cheama la vaccin, ca in rest nu ma mai grabesc sa ajung pe la cabinet, doar daca am vreo problemuta.

Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)

rechinas in pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Citat:
citat din mesajul lui DianaR

Neatza!
Vin si eu cu apa plata...ptr cine doreste.

Monis, pompa ta are o valva alba cilindrica si cu o minipalnie?

Diana cu Vlad(16.05.04)(bebelus, copilas)&Timeea (18.05.06) & Teodora (11.11.09)
Filmulete

ah, aiaaaa? da, are. uite pe aia de care se articuleaza bratul care pompeaza am schimbat-o cu cea noua din set, dar valva aia mica sta la locul ei... asa ca nu m-am gandit s-o pun pe aia noua

monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09)

In my apron I carry nails, pliers, a heavy hammer, and pride.

Mergi la inceput

Andre, eu nici nu ma chinui sa scot mai mult decat ce se vede in nasuc, si asta cu un betisor cu vata. Bebe respira bine, dar am pus sub salteluta de la patut o paturica impaturita in dreptul capului sa fie mai sus.... si acum respira foarte bine

Mami fericita de Mihnea
aniversarea nuntii
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Ionela - si Santiago se ineaca mai nou si tuseste, stiu sigur ca e de la saliva ca se intampla doar cand sta pe spate si tuseste exact ca atunci cand se ineaca cu lapte...
Nu stiu ce sa zic cu bilantul, nu cred ca e necesar daca bebe arata bine si ia in greutate... si eu as vrea sa-l chem pe pediatru abia la 4 luni..

monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09)

In my apron I carry nails, pliers, a heavy hammer, and pride.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Fetele, buna treaba asta cu bb2 si facut puntee, dar in ce conditii se poate?adica cand tre sa fac bb2 sa pot continua cu ceilalti 2 ani pt el? Ca la mine la munca s-a inchis firma, si nu am unde ma intoarce..si pana peste 2 ani nu cred sa fie prea roz sa gasesc eu un job ca lumea in oraselu asta mic..Plus ca as vrea si bb2 si sa nu fie diferenta prea mare intre ei. Desi nu stiu daca m-as descurca cu doi bebei mici..

Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)

rechinas in pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_seby spune:

Neatzaaa!! Papam acum, dar revin. Ma bag la o apa plata cu lamaie !!

[url=http://picasaweb.google.com/fulgusori2009/Ralu_seby#5433992365726122498]pozici cu Matei-Andrei[/url]

Credinta face totul posibil, Dragostea face totul usor :)

Mergi la inceput