Fulgusori de nov-dec 2009 (17)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Matei-Andrei

Ralu cred ca asa ar trebui sa iti faci linkul ca sa iti iasa la semnatura... Poti sa imi dai reply with quote ca sa vezi ce ai gresit in textul tau sa iti iasa bine semnaturica

Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)

rechinas in pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Monis ala e modelul nou de valva, dinala am primit si eu cand am cerut valve de schimb de la avent romania. Astea nu sar asa uor, mie nu mi s-a intamplat pana acum sa sara. Cele vechi erau micute, ca un disculet cu o rozeta pe o parte, si sar f usor, mai ales cand se uzeaza.

Diana cu Vlad(16.05.04)(bebelus, copilas)&Timeea (18.05.06) & Teodora (11.11.09)
Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

ionela, pe noi ne-a chemat si la 3 luni la cantarit si masurat

Lili fericita de Alexandru (18.11.2009)
pozicile noastre

"Cateodata uitam ca copiii abia au ajuns pe pamant. Sunt ca mici extraterestii:sub forma de energie nestavilita si potential in stare pura. Se afla aici intr-un fel de misiune exploratorie si tot ce incearca sa faca este sa inteleaga ce le trebuie sa fie oameni."
Copilul de pe Marte-Menno Meyjes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lalu_79 spune:

Neata

In sfarsit reusesc sa scriu si eu, ma chinui de vreo 2 zile sa recuperez cu cititul...

Fiica-mea e tare agitata ziua de ceva vreme, doarme putin si agitat, asa ca am mai mereu program de plimbat prin casa, leganat, etc. Norocul meu ca doarme noaptea, scap cu o trezire, maxim doua....dar la cat de agitata e ziua e normal sa pice rupta de oboseala noaptea.Toata agitatia asta o asociez cu scosul gazelor si cu kk.Reuseste sa faca cam de doua ori pe zi...cand o vad cum se chinuie inainte, da din maini si din picioare de zici ca e bagata in priza, imi vine sa intervin sa o ajut, dar atata timp cat reuseste sa faca singura, poate e mai bine sa las lucrurile asa.

Zilele trecute m-a lovit si pe mine migrena(Monisule,nu esti singura) si bineinteles ca paracetamolul a fost frectie la picior de lemn. Acum stau si ma intreb daca durerile astea acute nu afecteaza productia de lapte...In fine, ce a fost mai greu a trecut...acum am ramas tehuie de cap si cu o vaga durere, asa ca ma bag si eu la cafea, daca mai este.
Monis, tu cu ce te tratai inainte de sarcina?Cand eram copil mie imi trecea cu algocalmin (au inceput cand aveam 12 ani),dar de vreo 10 ani nu mai merge.Am incercat o gramada de calmante fara efect.Noroc ca nu sunt f dese migrenele, ca nu as rezista psihic.

Diana, nu am apucat sa-ti multumesc pentru raspunsul despre vaccin, asa ca o fac acum

Si gogoasa mea se mai ineaca cu saliva si tuseste, mai nou ii curge din cand in cand putina saliva in coltul gurii.

Si acum sa ma laud ...aseara a reusit sa se rasuceasca de pe burta pe spate .

Daca tot v-a placut expresia mea, inchei placinta tot cu : va pe toate, fara exceptie! Sper sa ma lase mandra sa revin....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lalu_79

Daca tot v-a placut expresia mea, inchei placinta tot cu : va pe toate, fara exceptie! Sper sa ma lase mandra sa revin....

deci la tine tre sa cotizam pt drepturile de autor

Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)

rechinas in pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Eu cu migrenele ma chinui de cand ma stiu. La inceput nici nu ma credea mama ca ma doare capul asa tare si des. Mai tarziu a inteles ca era migrena. Acum se intampla relativ rar... dar sunt puternice... imi dau lacrimile de durere si curg ochii... nu vad bine. Nu mai trece nici la mine cu algocalmin... cum trecea odata. Dar daca fac o combinatie intre un algocalmin luat cu o cafea tare tare , fara zahar... ma lasa. In fapt... beau pastila cu cafea in loc de apa. In jum de ora maxim sunt bine... raman "tehuie" dar nu mai doare. In sarcina si acum... doar cafea... ca de asta nu m-am lasat ... sper sa nu fac o migrena d'aia de 3 zile acum... cand nu pot lua nimic.... ca mor. ( ma gandeam la tine Monisule cand spuneai de migrena... nici nu am indraznit sa spun ceva.... eu nici sa citesc nu pot cand ma doare)

Mami fericita de Mihnea
Mihnea creste mare (14.11.2009 )
aniversarea nuntii
POZE

Mergi la inceput

Am vazut ca s-a vorbit despre probleme cu papatul la san...eu mai nou am probleme cu papatul din biberon.O data, maxim de doua ori pe saptamana lasam laptic si ma duceam rezolv cate ceva in oras sau pur si simplu sa ma plimb cateva ore. De vreo saptamana refuza biberonul si se lasa cu plansete si urlete, asa ca s-a terminat cu cele cateva ore de libertate.

Intrebare: voi cat dati pentru consultatie medicului de familie al bebelusului cand vine acasa? Pana acum ne-am deplasat noi la medic si acum vrea sa vina acasa...nici nu stiu, au un tarif sau le dati cat considerati voi?Nu am intrebat doctorita si nici ea nu mi-a spus, asa ca sunt in ceata

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui laurairina13

deci la tine tre sa cotizam pt drepturile de autor

Da, eu sunt 'vinovata'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lalu_79
Intrebare: voi cat dati pentru consultatie medicului de familie al bebelusului cand vine acasa? Pana acum ne-am deplasat noi la medic si acum vrea sa vina acasa...nici nu stiu, au un tarif sau le dati cat considerati voi?Nu am intrebat doctorita si nici ea nu mi-a spus, asa ca sunt in ceata

prima data cand a venit la noi si ne-a luat in evidenta, i-am dat 100 ron, era si cu asistenta. a doua oara nu i-am dat nimic, a venit singura. le-am mai dat la fiecare cate 50 de ron aproape de craciun, asa s-a nimerit ziua de control.

Lili fericita de Alexandru (18.11.2009)
pozicile noastre

"Cateodata uitam ca copiii abia au ajuns pe pamant. Sunt ca mici extraterestii:sub forma de energie nestavilita si potential in stare pura. Se afla aici intr-un fel de misiune exploratorie si tot ce incearca sa faca este sa inteleaga ce le trebuie sa fie oameni."
Copilul de pe Marte-Menno Meyjes

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ionelamaria

Eu cu migrenele ma chinui de cand ma stiu. La inceput nici nu ma credea mama ca ma doare capul asa tare si des. Mai tarziu a inteles ca era migrena. Acum se intampla relativ rar... dar sunt puternice... imi dau lacrimile de durere si curg ochii... nu vad bine. Nu mai trece nici la mine cu algocalmin... cum trecea odata. Dar daca fac o combinatie intre un algocalmin luat cu o cafea tare tare , fara zahar... ma lasa. In fapt... beau pastila cu cafea in loc de apa. In jum de ora maxim sunt bine... raman "tehuie" dar nu mai doare. In sarcina si acum... doar cafea... ca de asta nu m-am lasat ... sper sa nu fac o migrena d'aia de 3 zile acum... cand nu pot lua nimic.... ca mor. ( ma gandeam la tine Monisule cand spuneai de migrena... nici nu am indraznit sa spun ceva.... eu nici sa citesc nu pot cand ma doare)

Nici eu nu pot sa citesc, nu suport lumina si nici zgomotul, am o senzatie acuta de voma..trebuie sa stau nemiscata....

Nu m-ar fi crezut nici pe mine mama daca nu s-ar fi speriat cand am venit de la scoala in timpul orelor insotita de o colega pt ca nu mai vedeam bine.Am fost la medic si a zis ca nu am nimic la ochi....era de fapt aura....tulburari de vedere dupa care urma durerea

Mergi la inceput