Fulgusori de nov-dec 2009 (17)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui coquelicot

cu ochii carpiti, eu ma invart pe langa Matei care nu s-a ma trezit de la 10.
Cica au spus si la stiri despre vaccinul TBC expirat. Am gasit numai articolul asta:

Un vaccin împotriva tuberculozei expirat se administreaza; nou-nascutilor în maternitatile din întreaga tara;, inclusiv la Brasov, cu stirea Ministerului Sana;tatii. „Mai bine expirat decât deloc”, au zis reprezentantii ministerul si cei ai Institutului Cantacuzino din Capitala;. Vaccinul a expirat la sfârsitul lunii octombrie 2009. „Vaccinul nu poate avea nici un efect rau, advers”, au declarat medicii. În cel mai rau caz, poate sa nu îsi faca; efectul, sunt de parere acestia.
La maternitatea din Brasov au fost folosite aproape toate dozele de vaccin expirate. Medicii au preferat sa nu le spuna mamelor ca; bebelusii au fost imunizari cu un vaccin expirat. Cele 3000 de doze de vaccin expirate trebuiau distruse

mami de bebe MATEI (10.11.2009)

Ce revolatator! SUnt siderata! Nu imi vine sa cred! Ce scarbe! Adica ei iau decizii pe sanatatea copiilor altora! Praful sa se aleaga de ei! Aouleu, ce m-am infuriat!

Mami de amazoana

My Perfect Baby - poze de la 6 saptamani(nascuta in 09.12.09)

www.youtube.com/watch?v=eAQj284jG3o" target="_blank"> Varul Zbuciumix iubeste pe verisoara Atomix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lalu_79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lylyana.ion

prima data cand a venit la noi si ne-a luat in evidenta, i-am dat 100 ron, era si cu asistenta. a doua oara nu i-am dat nimic, a venit singura. le-am mai dat la fiecare cate 50 de ron aproape de craciun, asa s-a nimerit ziua de control.

Lylyana, multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Lalu Eu i-am dat cand a venit prima data 100 de lei, a 2-a oara nimic pentru ca nu mi-a placut de ea, dupa care a venit o super pediatra care a cerut 80 de lei (i-as fi dat dublu daca nu avea pret fix). Apoi cand a venit iar prima pediatra la vaccin a venit cu asistenta, vaccinul costa 290 de lei si le-am dat in total 450. A zis "e prea mult", dar m-am gandit ca daca au venit 2, sa le ramana ceva (una stia sa scrie, alta sa citeasca). In fine. Ionela Ti-as raspunde si eu la intrebarea cu urmatorul control, dar la noi nu e trecut cand trebuie sa vina, banuiesc ca nu a scris nimic pentru ca a stiut ca plecam pe cand face 3 lunite. Oricum, eu cred ca e la cerere.Fetele, am pus niste poze noi, nu va spun ca sa o laudati pe fiica-mea (desi puteti sa o faceti), ci ca sa va distrati de cat de speriata de bombe e in scoica noua. Chiara Ada, vita mia Chiara creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui ionelamaria

am mai intrebat o data.... dar a trecut neobservata intrebarea mea asa incat repet:
Voi mergeti la bilant de 3 luni, sau direct la 4?( ca in carnetelul nostru asistenta a notat programari de bilant la 1, 2, 4, 6, 9, 12 luni

Eu intentionez sa ma duc lunar. Nu am cantar acasa si vreau eu sa stiu exact cat a luat. Plus ca vreau sa o masor. Nu am scapat de fixatia cu piticismul.

Mami de amazoana

My Perfect Baby - poze de la 6 saptamani(nascuta in 09.12.09)

www.youtube.com/watch?v=eAQj284jG3o" target="_blank"> Varul Zbuciumix iubeste pe verisoara Atomix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

buna dimineata,fetele!!

Ma bag si eu rapid la o cafeluta ,ca si eu ,ca si Lavi,merg la un examen azi ..asa mai pe dupa-masa..

Vizavi de bilant,pe noi nu ne-a chemat la bilant de 3 luni ;initial notase 3 luni in agenda ,dupa care a corectat ...deci noi nu am facut bilant..

lalu,apropo de plata consultatiei la domiciliu eu ,cand am chemat-o am intrebat cat ii datorez si a zis 50 ron..m-am conformat ,nu am primit nicio recipisa ceva ( nu ca mi-ar deconta-o cineva) ,dar nici ea nu cred ca o deconteaza undeva..dar nu prea ma intereseaza..

Monis nu ma gandeam la ceva anume ( apropo de sughit) ,cred ca am suferit de un asa zis moment de paranoia..

va -esc pe toate..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

ANDRE ce vreme faina de plimbare si eu nu pot iesi cu piciul azi!!!
Mortala Chiara cum sta ea acolo!!! Si noi ne-am cam speriat in prima faza ,dar acum asa bine doarme la drum ..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Dymomo - ai PM

Lalu, Ionela - mie imi trece migrena cu Solpadeina http://www. farmaline. ro/sp.php?pid=3201& dar acum e contraindicata din cauza continutului de codeina.... pana la urma la criza asta ultima am luat la 12 ore cate o jumatate ca nu mai rezistamm ... era asa de rau cum povestiti si voi..

Pe pediatru l-am intrebat verde-n fata cati bani vrea cand a venit prima oara si a zis 150, asa ca atata i-am dat de fiecare data.

monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09)

In my apron I carry nails, pliers, a heavy hammer, and pride.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns smaranditza spune:

Pe noi ne-a chemat la 3 luni pentru masuratori si deschis defintiv putulica Nu stiu daca v-am zis: noua ne-a dat o crema - Advantan - pe care sa i-o punem la putulica dupa fiecare baita (tragem putin de tot in jos preputul, punem putina crema, si ridicam la loc, astfel incat crema sa ramana inauntru; sper ca se intelege ceva ) De doua ori pana acum i-a mai tras ea putin in jos de preput, si acum a mai ramas foarte putin de deschis.
Mie mi-a fost frica sa-i umblu pe acolo, dar mi-era teama sa nu ajungem cumva la operatie mai tarziu. Cu metoda asta eu sunt foarte multumita, ca nu l-a durut deloc (cel putin asa cred, pt ca nu a plans, marait, nimic!)

Eu am intrat doar pe fuga, sa spun ca si-a revenit feciorul meu , a lasat nazurile si fitzele la mancare, asa, brusc. Exact cand eram decisa deja sa dau telefoane pe la doftori

Eu voi intra cam rarut de acum inainte, pentru ca ne strangem bani de casa si am inceput sa lucrez (de acasa). Abia mai reusesc cu toate, dar am noroc de kinder super cuminte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Citat:
citat din mesajul lui miany75
ANDRE ce vreme faina de plimbare si eu nu pot iesi cu piciul azi!!!
Ioi, chiar e superb la Cluj azi! Noi iesim imediat. Sa stii ca de asta incerc sa o obisnuiesc de acum cu scoica, sa fie pregatita pe drum. Mai nou ii dau si sa pape in scoica, sa o asocieze cu ceva placut. Bafta azi! Chiara Ada, vita mia Chiara creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lalu_79 spune:

Andre, Miany, Monis, multumesc de raspunsuri.O sa intreb si eu pediatra cat ii datorez si gata.

Monis, am notat medicamentul la carnetel pt cand o sa am voie sa-l iau.

Mergi la inceput