Fulgusori de nov-dec 2009 (17)
Raspunsuri - Pagina 20
lylyana.ion spune:
bafta la examen miany
Lili fericita
de
Alexandru (18.11.2009)
pozicile noastre
"Cateodata uitam ca copiii abia au ajuns pe pamant. Sunt ca mici extraterestii:sub forma de energie nestavilita si potential in stare pura. Se afla aici intr-un fel de misiune exploratorie si tot ce incearca sa faca este sa inteleaga ce le trebuie sa fie oameni."
Copilul de pe Marte-Menno Meyjes
lylyana.ion spune:
am uitat sa precizez: venit pediatra acasa inseamna dus sotz sa o ia de la cabinet si dus inapoi
Lili fericita
de
Alexandru (18.11.2009)
pozicile noastre
"Cateodata uitam ca copiii abia au ajuns pe pamant. Sunt ca mici extraterestii:sub forma de energie nestavilita si potential in stare pura. Se afla aici intr-un fel de misiune exploratorie si tot ce incearca sa faca este sa inteleaga ce le trebuie sa fie oameni."
Copilul de pe Marte-Menno Meyjes
Lalu_79 spune:
Ah, am uitat : Miany, Lavinia, bafta la examen!!!
Ionela
, ce bine ca-ti trece cu o cafea tare.Am incercat si eu....si cafea cu lamaie...dar fara efect.Aproape ca m-am resemnat...acum imi pun sperante in medicamentul lui Monis, desi nu o sa-l pot lua luni bune din cauza alaptatului.
krelia spune:
Buna dimineata...mai pe la pranz, asa ![]()
cred ca am intrat in marele puseu....plangem aiurea, mancam mai putin decat de obicei....ni se face foame mai repede decat de obicei....acu' plangem....acu' radem...si tot asa.....oare cat o dura puseul asta?
maine avem vizita pediatrei la controlul de 3 luni....abia o astept
...o pun sa-mi scrie ca la scoala tot ce stie despre vaccinurile astea ![]()
brb....ca e rost de schimbat scutecul de mustarel.....care apropos, n-a mai fost asa de ceva vreme....mai mult verde spre kaki ![]()
_
Krelia, mami de printes Rares-Mihai 
Muhammad Ali
ralu_seby spune:
Ce soare si frumos e afaraaa!!! cred ca mai tarziu fac o tura cu piticu
, o sa-mi rupa bratele ca deh, dc n-am cumparat carucior...
Laurairina, multumesc, m-am desteptat cam tarziu 

Lavi si Miany, baftaaa! Sa-mi veniti cu 10.
Va multumesc fetele
pt promptitudine si mesajele frumoase de la pozici
poponitzu' meu Matei-Andrei
Credinta face totul posibil, Dragostea face totul usor :)