Fulgusori de nov-dec 2009 (17)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

bafta la examen miany

Lili fericita de Alexandru (18.11.2009)
pozicile noastre

"Cateodata uitam ca copiii abia au ajuns pe pamant. Sunt ca mici extraterestii:sub forma de energie nestavilita si potential in stare pura. Se afla aici intr-un fel de misiune exploratorie si tot ce incearca sa faca este sa inteleaga ce le trebuie sa fie oameni."
Copilul de pe Marte-Menno Meyjes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

am uitat sa precizez: venit pediatra acasa inseamna dus sotz sa o ia de la cabinet si dus inapoi

Lili fericita de Alexandru (18.11.2009)
pozicile noastre

"Cateodata uitam ca copiii abia au ajuns pe pamant. Sunt ca mici extraterestii:sub forma de energie nestavilita si potential in stare pura. Se afla aici intr-un fel de misiune exploratorie si tot ce incearca sa faca este sa inteleaga ce le trebuie sa fie oameni."
Copilul de pe Marte-Menno Meyjes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lalu_79 spune:

Ah, am uitat : Miany, Lavinia, bafta la examen!!!

Ionela, ce bine ca-ti trece cu o cafea tare.Am incercat si eu....si cafea cu lamaie...dar fara efect.Aproape ca m-am resemnat...acum imi pun sperante in medicamentul lui Monis, desi nu o sa-l pot lua luni bune din cauza alaptatului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

Buna dimineata...mai pe la pranz, asa

cred ca am intrat in marele puseu....plangem aiurea, mancam mai putin decat de obicei....ni se face foame mai repede decat de obicei....acu' plangem....acu' radem...si tot asa.....oare cat o dura puseul asta?

maine avem vizita pediatrei la controlul de 3 luni....abia o astept ...o pun sa-mi scrie ca la scoala tot ce stie despre vaccinurile astea

brb....ca e rost de schimbat scutecul de mustarel.....care apropos, n-a mai fost asa de ceva vreme....mai mult verde spre kaki

_
Krelia, mami de printes Rares-Mihai

"Children make you want to start life over."
Muhammad Ali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nov.dec2009 spune:

capitolul 18

Mamici de fulgusori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_seby spune:

Ce soare si frumos e afaraaa!!! cred ca mai tarziu fac o tura cu piticu , o sa-mi rupa bratele ca deh, dc n-am cumparat carucior...
Laurairina, multumesc, m-am desteptat cam tarziu
Lavi si Miany, baftaaa! Sa-mi veniti cu 10.
Va multumesc fetele pt promptitudine si mesajele frumoase de la pozici

poponitzu' meu Matei-Andrei

Credinta face totul posibil, Dragostea face totul usor :)

Mergi la inceput