Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (371)
Raspunsuri - Pagina 11
Erina spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Yaia
V-am admirat si noi, sunteti doua slabute...finute si dragute! ![]() =============================================== Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a) |
Subscriu!!! Am vazut si eu printesa asteptindu-l pe Mos si construind turnul din lego. E atit de dulce!

-------------------------------
Erina si Daria (18.09.2007)
33+ cu David L'amor che move il sole e l'altre stelle
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Mada28 Erina si Yaia va tin pumnii si va citesc si la odiseea sarcinii. Va pup si va doresc sarcini usoare. Sa avem nasteri la termen si copii sanatosi toate gravidutele de aici. Sper ca in prenatal pana vine bebe sa am timp mai multicel sa le rezolv pe toate. |
Asa sa dea Dumnezeu toate sanatoase, cu prunci sanatosi!

Si eu astept prenatalul ca pe o...'ndianca' cu frisca!
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)
Yaia spune:
Buna treaba cu catalogul ala...cate mamici au aparut la raport, cu stiri bune si poze...Bravo tuturor!
Plec la calcatul si curatul meu!
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)
mandarinutza spune:
Ramonaiani, Sabina, cum ramane atunci cu intalnirea? Cand se intoarce Sabina? Eu as putea si in timpul saptamanii pe la 5.30. Referitor la restaurant, l-am vazut si eu, cred ca e deschis de la sarbatori, si am trecut pe langa el des, la pranz am vazut ca e mai liber, dar seara am vazut mai mult domni care cred ca erau pentru bauturica decat pentru mancarica. Mai este un restaurant putin mai sus, spre Pantelimon, Casa iancului(aici se manca ok, nu am mai fost de mult), la urmatoarea statie de tramvai. Cafenele din pacate nu am remarcat una prin zona.
Wow, ce de mamici au raspuns la catalog.
Isabeluta, ce scump si dragalas e Vlad, din ce povestesti tu.
Valentina, petrecere frumoasa pentru toti sarbatoritii tai de luna aceasta!
Mada, ce putin mai ai,sarcina usoara in continuare. Si in Bucuresti e gheata, si eu era sa cad intr-o zi.
Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007 si in burtica bb2 15s+
Poze
cecilia L spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Yaia
Cred ca aici e problema. citisem undeva ca abordezi tu negativ problema si ca prea multe nu-uri. In loc sa-i spui nu e voie, trebuie sa-i spui 'Daca faci aia, o sa...te ranesti, strici etc...' Asta e teoria. In parctica, si noi sarim cu 'Tudor nu!', e si firesc, cand trage de ceva, sari imediat si nu te gandesti, probabil instinctual strigi nu. Dar dupa ii explicam de ce nu si ii aratam consecintele: 'Nu lovim peretele cu masina ca se strica ambele si apoi cu ce te mai joci?' =============================================== Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a) |
nu tine in cazul lui Cristi, am incercat.....
Cecilia si
Cristian Matei (07.09.2007)
Sabina spune:
Andreea11

Stiu perfect care e senzatia.
Si eu in atatia ani de zile n-am gasit nimic sa imi atenueze sentimentul de vinovatie.
Mandarinuta, eu vin de azi intr-o saptamana. Daca e sa mergem fara copii, as prefera undeva in centrul vechi, in centrul istoric au deschis o gramada de cafenele si ceainarii dragute.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog,
Sofia Galagia si
bb Gheo
cecilia L spune:
Mandarinuta, maine nu ajung la teatru de papusi, deh vin socrii, asa ca poate saptamana viitoare, poate se mai inscriu si alte mamici, cat despre o intalneala ma bag cu placere, sigur ca imi doresc sa o revad pe Mariana si pe voi bineinteles, poate se inscriu mai multe mamici, eu pot in orice seara(daca stiu innainte) in afara de marti, cand as putea dimineata.
Cecilia si
Cristian Matei (07.09.2007)
mandarinutza spune:
Cecilia, nici noi nu cred ca mergem maine, e o piesa la care am mai fost, dar weekendul viitor cred ca mergem.
Sabinutz, ok, atunci ramane pe week-endul viitor sa ne vedem, cum zice si Mariana, uite poate vine si Cecilia. Eu as lua-o si pe Antonia, eu o iau peste tot cu mine, nu prea ma indur sa ma despart cu ea in timpul liber-cand nu sunt la servici.
Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007 si in burtica bb2 15s+
Poze
toma_lly spune:
helou again,
valentina_22, intr-adevar top model
super slabanoaga de Nati
ANDREEA11 foarte draguta camera lu' Cris !!
Erina - nu stiu de ce, dar poza aceea cu turnul lego a avut efect asupra mai multora ![]()
E chiar culmea, dar Natalia, la cat de micutza si slabuta este, e tot pe atat de vanoasa !! Escaladeaza orice, cara un scaunel prin casa si se urca peste tot, se urca si se da jos singura din patutul ei (din ala de lemn, de bebe, cu margini inalte), face tractiuni... efectiv, e ceva de speriat, e ca argintul viu!!
Yaia multumim pentru aprecieri
Sa ai o nastere usoara si un pui sanatos !
Am si io o intrebare: Voi ce le mai dati de papa puilor vostri ? Mai ales dimineata....Mai avem si noi nevoie de idei. Multumim 
Natalia-13 sept. 2007
Poze
valentina_22 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui toma_lly Am si io o intrebare: Voi ce le mai dati de papa puilor vostri ? Mai ales dimineata....Mai avem si noi nevoie de idei. Multumim ![]() Natalia-13 sept. 2007Poze |
Cel mai des,ai mei cer dimineata cereale(din gama Nestle)cu lapte. Cand vrem o schimbare le dau crema almete cu painica,rar cate un ou fiert, ca lui Andrei nu-i prea plac. Sau tartine cu muschiulet, unt sau cascaval dupa preferinte. Am descoperit de ceva timp in piata un magazin cu produse tratitionale(patronii/vanzatorii sunt de prin partea Sibiului si isi valorifica produsele aici)si am incredere in marfa lor mai ales ca tot timpul la ei este coada.In ultimul timp am observat ca Andrei cere tartine cu unt si gem de casa. Le mai dau si cate o cana de "cafea" (laptic + nesquik). La prans nelipsita ciorbita/supa si cate un fruct sau un iaurt dupa toate. Dupa-amiaza,mamaliguta cu smantana, felul II(depinde ce gatesc),peste cu sos de rosii, ca de asta ii place,tartine(daca nu mananca dimineata),iaurt cu fructe,un fruct, cate o prajiturica de casa sau compot. Cam asta. De multe ori improvizam, nu avem un meniu batut in cuie.
Bea foarte multa apa,nu-i prea plac ceaiurile.Ca suc le dau la amnadoi Tedi(care apropo conform unui studiu facut este considerat sanatos si recomandat copiilor.)
Andrei nu prea agreaza carnea asa ca sunt nevoita sa i-o ascund in mancare. In rest manaca ORICE, comestibil sa fie!
Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.
Vale, mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu