Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (371)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns greyeras spune:

Neatza fetelor!

Azi sunt matinla, sunt treaza de pe la 6, am avut comanda de laptic si nu am mai putu sa adorm. Ma bucur ca merge net-ul cat de cat si profit sa scriu, am schimbat contractul si astept sa vina cei de la rds. A fost cam ciudat fara calculator.

Vreau in primul rand sa o felicit pe Gabriela pt frumoasa Sofia, am vazut pozele e minunata si am vazut cat este de fericita Sara.

Erina rabdare......

Noi suntem bine, sanatosi, am vb la gradi cel mai probabil vom merge de la 1 aprilie, Adelina e super incantata si ma intreaba mereu cand incepe.In rest ne facem de lucru,mergem in vizite si asteptam primavara sa mergem in parc.

Mamica de Ana–Adelina (24.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui Annisia
Deci voi pleca... stop...

Unde?...stop...

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Gabriela77
Yaia, la voi bune toate, da?

Am vazut cu surprindere ca mai am in plus doar 4 kg,

Toate bune, multumim! Sunt inca in medical, pana luni. Am calcat rufe in fiecare zi, de mi s-a urat. Si inca mai am o gramadaaaaa. Dar macar progresez cu pregatirile pentru Bebelina, ieri am bagat si un shopping mai lungut, vreo 3 ore si ceva, singura, asa cum o faceam in timpurile libere! In rest, ma odihnesc intre reprizele de calcalt si seara timp cu Tudor.

Wow...doar 4 kg? Maaaama, ce bine de tine!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alinkav
De ex. eu ii spun ca nu e voie sa faca aia sau aia

Cred ca aici e problema. citisem undeva ca abordezi tu negativ problema si ca prea multe nu-uri. In loc sa-i spui nu e voie, trebuie sa-i spui 'Daca faci aia, o sa...te ranesti, strici etc...' Asta e teoria. In parctica, si noi sarim cu 'Tudor nu!', e si firesc, cand trage de ceva, sari imediat si nu te gandesti, probabil instinctual strigi nu. Dar dupa ii explicam de ce nu si ii aratam consecintele: 'Nu lovim peretele cu masina ca se strica ambele si apoi cu ce te mai joci?'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

pentru doritoare.

Doamna C, multumesc de ajutor, ma bucur ca a tinut treaba cu absentele nemotivate

Mada, ce repede a trecut timpul, sa ai o sarcina usoara in continuare si un bb sanatos, cu putin efort o sa rezolvi cu Ca si Fe...si te asteptam cu vesti bune.

Isabeluta

Valentina, te-am vazut asera la trecerea de pietoni, eu eram cu
masina, mergeam in Auchan.

Andreea11, te inteleg perfect, si eu am suferit enorm ca nu petreceam suficient timp cu Cristi in perioada cand ma pregateam pt gr I, mai ales ca era si tati fff mult timp plecat, dar am recuperat...bafta multa.

Cecilia si Cristian Matei
(07.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Buna dimineata!

Cecilia, Carpatina buna treaba cu strigatul catalogului!
Mamicile care au raspuns prezent, super vestile despre puiuti! Sa ne traiasca si sa ne bucuram de aceasta perioada frumoasa la maxim!!! Cit despre alte mici ginduri (lipsa timpului, preferinta pentru celalalt parinte, micile crizute) sunt sigura ca fiecare dintre noi incearca sa fie cea mai buna mama pentru copilul/ copiii ei.

Mamici multumesc pentru incurajari, daca ma odihnesc suficient si durerile sunt mai putine. Ma chinuie insomniile chiar daca sunt obosita de peste zi dar in rest totul e OK.

Daria si-a dat drumul la vorbit foarte bine. E o incintare sa o ascult si sa vorbesc cu ea.
Diseara soseste tati si vrem sa iesim mai mult pe afara in week-end. Iarna e inca foarte frumoasa la PN.

Am vazut cel mai dulce Mos Craciun moldovean, pe Yannisa cintind si recitind minunat. Nu am gasit pozele cu Natalia de Tomally.

Gariela adaptare perfecta la viata in 4!!! Imi imaginez ca e obositor la inceput pina intrati in rutina dar Sara fiind un copil atit de bun te va ajuta mult!

Greyerash sigur va fi perfect la gradinita pentru Adelina. Imi amintesc cu cita placere mergea si Daria!

Madalina multumim. Nu te inscrii la odiseea iupurasilor eu postez rar dar dupa nastere sigur vor fi schimburi de experinta interesante. Sarcina usoara in continuare!!!

Piciulika, ati scapat de raceala?

-------------------------------

Erina si Daria (18.09.2007)
33+ cu David

L'amor che move il sole e l'altre stelle

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bikmaria
Cu Alex am avut ceva probleme,mi-a ascuns vreo doua note mai slabe ,a lipsit o zi de la scoala anuntand ca si-a scrantit mana si ca sa fie treaba treaba a doua zi si-a rupt degetul mare de la mana dreapta,sta trei saptamani cu el in ghips.

Mario, el intra in pubertate amu...incepe perioada dificila. Iti urez bafta! Stai de vorba cu el, explica-i ce a gresit si stabiliti reguli clare, chiar pedepse cand face minuni de astea.
Si vindecare usoara ii doresc!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui moldoveanca

Dor de Anglia ?Nuuuu.Ne-am terminat casuta(vorba vine terminat,ca si acum sunt muncitori),ne-am mutat, tati prinde radacini la job si incepe sa fie multumit,Vladut are toate rudele si prietenii care il rasfata.
E greu, ne lovim de multe probleme dar mergem mai departe ,am luat decizia asta si gata.
Locuim intr-un sat la 7 km de Iasi aer curat si linisteee din fericire sunt vecini care au copilasi si la vara cred ca o sa fie o nebunie.
Vladut are ca partener de joaca un puiut de labrador si se iubesc la nebunie.

Bravo la toti 3! Super stiri, iar Bostanasul s-a inaltat si nu mai pare la fel de...rotund...acum e probabil un dovlecel mai lunguiet!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Pentru voi:

www.youtube.com/watch?v=czjGpFyS-5w&feature=related" target="_blank">Edoardo Bennato-Viva la mamma

Sa aveti o vinere magica!

-------------------------------

Erina si Daria (18.09.2007)
33+ cu David

L'amor che move il sole e l'altre stelle

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui toma_lly
Pai noi nu avem nici o veste mai importanta....Natalia e cum o stiti, la fel de micuta si de slabuta

V-am admirat si noi, sunteti doua slabute...finute si dragute!

Mergi la inceput