Mamici cu iepurasi de Mar-Apr 2010 (89)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns michelle_sf spune:

Buna, fetili!

La noi a iesit soarele si e tare frumos afara...
Sensibila imi pare rau ca nu sunt vestile de la eco super grozave, dar nu te stresa, bebe o sa fie bine, mai ales daca mergi des la eco si doct va observa daca e ceva in neregula
Andra mamica fericita, ma bucur ca sunteti bine si va acomodati cu atmosfera de acasa. Dupa atata timp in spital tare bine tre sa fie la casuta ta, mai ales cu bebe in brate
Honey dam "na, na" la fundulet! Bine ca azi ti-au trecut contractiile, am mai avut noi o caprioara in odisee acu cateva luni, acu vrei si tu, a?
Freedelia eu inca nu scot nici o majoreta, astept sa ne spui ca pleci la spital. Cum te mai simti? Cred ca noi suntem mai agitate decat tine, tu pari tare relaxata

La capitolul pompe de tzatzuci nu ma bag, nici nu stiu cum arata si nici nu vreau sa imi cumpar dinainte... Daca oi avea nevoie o sa cumpar atunci... nu prea imi permit sau dau bani preventiv..

De zodii ce sa zic, eu sunt berbeaca, na si imi place de mine (tipic zodiei ) si chiar mi-am dorit bebe berbec. Acu daca o sa vina mai devreme si o sa fie pestisor, e bun si asa, sanatos sa fie. Cred ca fiecare ne gandim la zodii prin prisma persoanelor pe care le cunoastem din diferite zodii. Din proprie experienta, persoane din aceeasi zodie pot fi total diferite. Mama mea, la fel ca si sotul, sunt sagetatori si nu au nici o trasatura comuna (slava Domnului )

Rebiana tu pe unde umbli, draga?

cu bebica de 32+
cum creste bebelusul meu drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

aveti o pagina ceva unde arata fiecare zodie in ce luna e? ca eu in afara de cateva habar n.am , nici nu stiu ce zodii urmeaza

roxana 32 silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Ups, n-am visat nimic legat de nasterea Deliei asta-noapte (in schimb tot ce-am visat s-a adeverit pana la ora aceasta!) insa daca e rost de agitate, scot si eu!! Si eu am avut un travaliu atipic, contractiile nu erau regulate, doar durea burta si spatele…
So,

HAI DELIA!!!!!

Denisa sunt convinsa ca bebeluna e bine insa ai grija, cazaturile pot fi extrem de periculoase in sarcina!
Mihaelagrosan si eu sunt PRO familiile de odinioara! Roxana foarte bine ai punctat, nimic nu valoreaza mai mult decat timpul petrecut impreuna!!
Alina2 de la nasterea trecuta am pastrat pompa de san manuala de la Primii Pasi, insa nu am fost multumita de ea. Acum as opta pt una electrica. Mi-a fost recomandata marca Philips Avent…
Sensibila bebitza va mai lua in greutate pana la nastere; in caz ca nu se va intampla asta, dr va decide, cel mai probabil, s-o scoateti. E f bine ca te cheama mai des la eco!
Andra BUN REVENIT ACASA!!!! Pupici si tie si lui Ianis!!
Lindal sa foloseasca bebelusul sanatos patutul!
Ma duc sa bag un ochi la Pufuleti ca noaptea trecuta am visat-o pe Cris.mario!

Mami de Luca again ~ Eva-Ioana

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui michelle_sf
Rebiana tu pe unde umbli, draga?

PREZENTA!!

Mergi la inceput

rebiana ai vista bine, am citit mai devreme ca azi noapte a nascut :)))))) doamne ce premonitii ai!
te rog eu daca ai vreuna legata de mine sa.mi zici orice ar fi, ca nu mi.e frica de nastere prematura din moment ce am ajuns pana aici

POZE

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dayanara

rebiana ai vista bine, am citit mai devreme ca azi noapte a nascut :)))))) doamne ce premonitii ai!
te rog eu daca ai vreuna legata de mine sa.mi zici orice ar fi, ca nu mi.e frica de nastere prematura din moment ce am ajuns pana aici

POZE

Toata noaptea "i-am facut galerie". Eram sigura ca naste! Citisem ieri, devreme, ca are contractii insa fetele de la odiseea ei spuneau ca-s false. Am avut convingerea ca va fi bine si Dumnezeu asa a vrut!
Daca visez ceva legat de vreuna din noi, postez negresit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nibi_niki spune:

hop si eu la spartul targului....felicitari ramy pentru bebilina...a nascut si delia-care delia?(freedelia sau delia13)?eu sunt total in plop...lipseste omul o saptamana si uite ce gaseste.Felicitari noilor mamici..

32+
http://www.flickr.com/photos/44856184@N03/

Mergi la inceput

Niki nu a nascut inca Freedelia insa are ceva contractii!
Roxi mie mi-e teama de o nastere prematura!!
Intrebai de zodii... sunt cam asa: capricorn (22 dec-21 ian), varsator (22 ian-19 febr), pesti (20 febr-20 mar), berbec (21 mar-21 apr), taur (22 apr-21 mai), gemeni (22 mai-21 iun), rac (22 iun-21 iul), leu (22 iul-21 august), fecioara (22 aug-21 sept), balanta (22 sept-21 oct), scorpion (22 oct-21 nov), sagetator (22 nov-21 dec).

Mergi la inceput

rebiana merci mult, deci va fi peste sau berbec!

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Ne-am intors din oras. Mai mai bifat una alta pe lista.

Fetelor ce m-ati amuzat cu "certatul". Da-ti betele la mine ca le adun pt Mos Nicolae.

GreenFrog- mama si mai si decat mine. La 6 luni s-a urcat in cires sa manance cirese ca ii era pofta si nimeni nu avea curaj sa se urce (tata are rau de intaltime) Bine inteles ca s-a urcat fara scara.

Niki - gata cu mutatul ??
De freedelia e vb, dar nu a nascut. Avea contractii mai devreme . Acum nu stiu unde s-a ascuns?

Sensibila- eu cred ca o sa fie bine bebelina. Nu e asa mica. Daca mai creste 300 -400 g e perfect.
De la artera uterina e mai mica ? Ti-a spus de ce ?
Intreb pt ca si bebeluna mea e mai mica cu o sapt aparent fara motiv.

Denisa, 31 + cu bebe roz Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

Poze & Filmulete Bebeluna

Mergi la inceput