Mamici cu iepurasi de Mar-Apr 2010 (89)
Raspunsuri - Pagina 7

mihaelagrosan spune:
Dayanara ar fii super sa va mutati. Asa e cu centrele comerciale, ne atrag si noi mergem, dar incerc sa nu ma abat de la listuta, iar haine foarte rar se intampla sa cumpar din malluri, doar la reduceri. Noi chiar mai vizitam si second-hand-urile . Adica eu ca sotul decat sa mearga sa-si cumpere haine mai bine ramane dezbracat. In primul magazin in care intra isi cumpara. Oricum cheltuim si noi aiurea, sper sa reusesc sa-mi fac un registru ceva cu administrarea casei, sa tin totul mai sub control.
Sensibila tin pumnii sa fie totul bine pana la urma.
Andra ma bucur ca sunteti bine. Cand mai intri poate ne pui si niste pozici.
Mihaela31+ cu Angela Ioana si
Elena Maria (9 aug 2006)

dayanara spune:
andra bine.ati venit acasa !
ma bucur tare mult ca in sfarsit stati linistiti acasa! o sa va acomodati foarte repede, mamica fericita
roxana 32
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Delia13 spune:
fetele, pe mine m-a luat tusea de azi . Ma duc sa-mi cumpar sirop de brad sau pin.
Delia13 [('') 33+ David Andrei
http://family.webshots.com/photo/2154004650105762323bvXXik
http://picasaweb.google.com/mihaela.luca.17/HainuteFetite09Luni#

briza_marii spune:
Da de unde Vio!! Am mai avut de lucru pt servici, asa ca lucrez ce lucrez si in pauze stau la orizontala. Dar am mai facut si de papa...Vad eu vineri ce zice dr. Si eu m-am saturat de stat in casa, nu am mai iesit de vineri de frica zapezii si a racelii asteia
. Mai Vio mi se face frica cand te aud ca tot mai tusesti!! Sper sa nu ma tina si pe mine cat te-a tinut pe tine! Nu facem schimb ca ma bate sotu
. Atat ce vorbeste cu bebe in fiecare seara, si il pupa prin burtica..si Eric se agita tot cand il aude/simte
. Cred ca or sa fie topiti unu dupa altu
Andra bun venit acasa si acomodare cat mai lina!!
Delia13 nasol ca te-a luat si pe tine! Eu am baut deja o sticluta de stodal, am consumat o ridichie uriasa(ma rog, siropul ei) cu miere, 4 lamai.. si nu se simte nici o imbunatatire. Sa imi zici si mie dc simti ceva imbunatatiri de la siropuri, ca sa imi iau si eu
30+
Eric Mihai

babyangel spune:
Andra Inca o data , felicitari pentru taria si optimismul de care ai dat dovadaAsteptam pozici, da?? Multe , multe!
Cu zodiile, cred ca e perfect normal sa avem preferinte...mai ales ca suntem influentate in acest sens de peroanele care ne inconjoara sau cu care am intrat in contact.
Eu de exemplu nu vreau sa am copil in Gemeni sau Scorpion[/] pentru ca sant inconjurata de ei, si satula de toate caracteristicile lor
Ca si preferinta , mereu mi-am dorit copil in [b]Sagetator, si mereu am zis ca asa o sa-l planific..
Doar ca anii au trecut, si pe cand mi-am convins sotul sa mai facem un copil, chiar nu m-a mai interesat zodia
DAR, dupa un copil "Fecioara" (care aveti stiti cat sunt de povestitori si fixisti) am zis ca e la fix un "peste", care e mai controlat
Anca
cu
Codrin Fabian in 35 saptamani
AMR 5+ saptamani!!!
si mami de Lucas-Sebastian
http://community.webshots.com/user/babyanca

Ina_3040 spune:
Andra ma bucur ca v-ati intors acasa cu bine, te cred ca esti cea mai fericita mamica sa iti strangi pruncul sanatos in brate dupa atata stat in spital. asteptam si poze cand ai timp
Sensibila iti doresc tie si bebelusei multa sanatate, sunt sigura ca totul va fi ok altfel nu ar mai fi stat doctorul pe ganduri... acuma daca mai sta la caldurica si o saptamana doua si tot sunt importante pt ea.
vorbind despre zodii, eu sunt berbec si vreau sa le linistesc pe mamicile ce asteapta berbecuti; consider o zodie norocoasa, ambitioasa, o fire sociabila si mereu pusa pe glume. cu barbatii berbec am vazut ca uneori au caracter mai dificil insa conteaza si cum sunt crescuti. eu sper ca feciorul meu sa fie berbec (desi are DPN 20 martie) chiar daca ma voi "lupta" cu el mai incolo. pestii am citit ca sunt visatori si f sensibili, nu mi se pare zodie buna pt un barbat. acuma fiecare cu ideile lui...
Ina 32+
http://picasaweb.google.com/ina3040/PozeIna#

briza_marii spune:
Fetelor, ma tot tin sa va intreb ceva: am primit de la o mamica un sterilizator electric de la Avent, dar mamica a pierdut suportul acela albastru de pus tetine si suzete. Am trimis mail la Vavian Pharma, pe care i-am gasit ca fiind importatori Avent, sa intreb dc il pot comanda la ei, si vad ca nu se deranjeaza nimeni sa imi raspunda. Unde as mai putea sa incerc? Ma gandesc ca trebuie sa se poata comanda si piese de schimb pe undeva..
30+
Eric Mihai

Lindal spune:
Buna fetelor,
Am ajuns si eu in sfarsit cu capitolele la zi. Acum sa vad ce am mai retinut din ele.
Incep prin a felicita fetele Gaby si Ramy pt bebelusele-iepurasi.
Cu intarziere La multi ani, atb! si bafta la examen. Bafta si tie Jeni!
Multumesc Ramy, Dayanara, Andira, Child, Babyangel, mihaelagrosan si fetelor care s-au mai gandit la mine in timpul cat am lipsit.
Bumbitza, eu am luat patut de 140x70 in ideea ca-l poate folosi pana mai tarziu (7 ani), dar si pt ca cele de 120 mi s-au parut mici. Cand e bebelus e ok, dar cum mai creste putin si incepe sa se foiasca cred ca se loveste de toate laturile.
Oanka, m-am prapadit de ras la faza cu buburuza mutant. I-am povestit si sotului si i-am explicat ca sentimentele noastre in sarcina sunt fragile si sa aiba grija ce spune. Apoi dimineata l-am intrebat: sunt si eu mutanta? Iar el, foarte serios, a zis: nu, esti debutanta.
Si apropo de stafilococul din spital, ce mai stii? Ca si eu tot acolo voi naste. Cum se ia: la nastere normala, la cezariana, il ia si mama sau doar bietul bebelus? Ma cam tem oleaca pt bebe, nu pt mine. Il luase si sotul meu pe la jumatatea lui octombrie, a facut antibiograma, a luat antibiotice, insa dupa 2 sapt iar ii aparea (sub forma de furunculi f.durerosi in barbie). S-a chinuit asa o gramada pt ca antibioticele isi faceau efect doar pe moment, insa bazdagania nenorocita, fiind foarte rezistenta, nu murea. De Craciun am zis ca tot ce vreau e sa se faca el bine. Si am cautat pe net toate retetele naturiste care dadusera rezultate, iar din ele am ales: tinctura de echinaceea pt stimularea imunitatii, cate o limonada din 2 lamai zilnic (lamaia omoara stafilococul), un pachet mare de drojdie, cate 50g pe zi, local un unguent Mibazon de la farmacia veterinara. Cu astea a dat Domnul si i-a trecut! Insa la un bebe mic cum i-as putea da lamaie, drojdie si tincturi? Si interesant este ca eu n-am luat de la el, probabil avand imunitatea mai buna. Insa nenorocitul de stafilococ e rezistent, cica rezista 60 de minute la temp.de 60 de grade, 10 minute la alcool etilic de 70 de grade, iar pe suprafete uscate cateva luni! De aceea nu scapa nici spitalul de el. Astept vesti de la tine si Amy, daca stiti conditiile in care se ia.
Ella, am facut si eu 2 puzzle-uri intr-o singura zi: unul de 280 si altul de 1000 de piese. Macar mi-am facut damblaua!
Eu stiam de faza cu capra, varza si lupul pe care trebuia sa le treci pe punte. De ratza n-am auzit decat in combinatie cu varza, ca mancare, dar fara capra.
Tot la capitolul mancare am incercat umplutura de Nutella cu biscuite la clatite. E interesanta!
Aaa, si tot pe tine vroiam sa te intreb despre firea celor cu numele Matei, daca ai intalnit.
Honeybaby si Miria, eu am inteles ca incalzirea din scaunele masinilor e cu rezistenta electrica, ca la patura. Insa nu zice nimic in cartea tehnica cum ca ar fi daunator. Oricum, decat sa-ti inghete, mai bine te incalzesti putin, dupa care poti sa o inchizi.
Despre mine:
- am intrat in concediul prenatal fix la 28 sapt, asa ca sper sa nu depasesc cumva 40 de sapt, caci dupa DPN mi-am lasat doar cele 42 de zile, fara nici o rezerva;
- am luat patut pt bebe (parca v-am mai spus) dar inca nu l-am montat. Am facut doar masuratori prin casa si schite cum vom muta pt a face loc patutului. Poate sapt asta mutam.
- raportez si eu aproape 10 kg luate si 92 cm in jurul "ecuatorului", caci de talie nu mai poate fi vorba de mult;
- in rest sunt bine, slava Domnului! Mai am cate un junghi intr-o parte, probabil intinderi de ligamente sau gaze(?). Uneori trec daca ma ridic in picioare, insa culcata simt ca ma taie in doua si cu cat incerc sa ma misc cu atat doare mai tare!
- na, am scris si eu un mesaj kilometric, sper sa ma bagati in seama, desi imi dau seama ca momentul este al altor fete ca Andra care a venit acasa sau Freedelia care ne tine in suspans.
- va pup pe toate, fara exceptii 29+ cu
Matei (AMR 10+)

ami_84 spune:
Sensibila nu te descuraja. Sa vezi ca bebelina va fi bine pana la urma. Multi -ici si nu in ultimul rand o rugaciune pt tine si bebelina ta.
[Andra] bine ai venit acasa. Multa sanatate si dupa perioada de acomodare/ refacere te asteptam sa ne impartasesti din viata ta de MAMICA! -ici.
34+ Irina
AMR 5+ ... sau mai putin

ami_84 spune:
Lindal bine ai revenit printre noi. Cat despre STAFILOCOC astept intalnirea cu doctorita de luna asta sa imi explice ea mai bine despre ce e vb. Sa nu imi mai fac ganduri aiurea si de la asta.
34+ Irina
AMR 5+ ... sau mai putin