Mamici cu iepurasi de Mar-Apr 2010 (89)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bordeancavio spune:

andira, si eu aveam o zodie pe care vroiam sa o sar cand calculam sa facem bebe. sa nu va suparati... e vorba de berbec. si am incercat 3 luni, nimic, dupa care in luna urmat fiind berbec am folosit prezervativ, iar nimic, iar in urmatoarea, fiind la limita bebec cu taur, iar am folosit prezervativ. si.... surpriza, in luna asta am ramas. nu stiu cand si cum, de fapt cred ca a alunecat odata prezervativul, ma rog. deci, in concluzie eu care vroiam fata si sa nu fie berbec, am baiat, si la zodie, dupa dpn ar fi taur, dar... cu doar 5 zile dupa berbec. asa ca daca nasc la peste 39 sapt si 3 zile, scap de berbec... ma cam oftic, ca dupa ce ca am calculat, cand incercam, a iesit fix pe dos!!!

vio asteptand pe bebe 27+ Tudor Cristian

poze
http://picasaweb.google.com/vasileviorica/Hainute#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

sensibila imi pare rau pt vestile astea, nu tocmai cum ti.ai dori, dar daca bebelusa e monitorizata si tu , va fi totul ok

mihaela asta ar trebui sa ne intre in cap, cu hainele si iesitul prin centre comerciale, numai ca e ca un cerc vicios, cand e prea cald in centre comerciale la aer conditionat, cand e prea frig la fel si de acolo nu pleci cu mana goala, ramai si pe la restaurante etc
de asta sper sa ne mutam candva, intr.un oras din nord care are si mare si munte, macar am o faleza minunata acolo si o gramada de alte atractii

roxana 32 silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kossir spune:

Sensibila, sunt vesti nu tocmai bune, dar atata vreme cat esti urmarita indeaproape si tu si mai ales bebelina, eu zic ca e ok. Apoi va recupera ea, fii sigura, va fi ca fat frumos din povesti . Te simt optimista, doar putin tristuta. pe moralul tau.

Carmen mami de Mihai 24.8.99 si 36+ Sofia Maria

http://community.webshots.com/user/kosscar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

Sensibila Doamne ajuta sa fie bine pana in final! Sa ne mai tii la curent cu ce zice dr.
Ca tot vorbeati de zodii, eu mereu mi-am dorit o fata berbecut, ca asa e sora mea mijlocie. In viata mea nu am vazut o fiinta asa de vesela si de baftoasa ca sora mea (de ex, din cei 4 ani de licei nu a invatat decat o singura poezie "Plumb"..si i-a ghiciti ce i-a picat la BAC...si exemplele sunt multe). La servici toata lumea e moarta dupa ea ca e mereu vesela si descurcareata ( a plecat pt 3 luni de acolo si acum s-a intors ca au tras colegii si fostul sef sa vina inapoi, ca e tare trist fara ea). Plus ca e foarte darnica, si un om de cuvant, daca a zis ceva apai sa fii convins ca asa o sa faca...Acum, fata nu iese sigur ca mereu ii vad "bijuurile" la eocgrafie, macar sa stea cuminte acolo si sa iasa berbec, ca eu nu vreau sa iasa peste: soacra e singurul "peste" pe care il cunosc; nu or fii toti asa ca ea..dar eu tot as vrea sa ma feresc de zodia asta. Fetelor care sunteti peste, sa nu dati cu rosii dupa mine

29+ Eric Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

Ioi! Tocmai ce mi-am dat seama ca schimb prefixul!

30+ Eric Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_s spune:

SALUTARE GRAVIDUTE SI CATEVA MAMICUTE!!!!!!!!!!!!!!
Ieri am venit si noi acasa, in sfarsit, ne-a ajuns 7 saptamani in spital!!!

Am intrat doar sa va salut, sa felicit si eu celelalte mamicute si sa urez mult noroc in viata pruncilor!

Va promit ca intru sa va spun pareri si impresii despre experienta traita, dar peste cateva zile, pana una alta ne obisnuim si noi cu noul statut si noul program

Tot ce pot sa va spun este ca sunt cea mai fericita mamica !!!!!!!!!

Va pup pe toate fara exceptie si va rog din suflet sa aveti grija de bebelusii din burtica si sa faceti tot ce va sta in putere sa ii tineti cat mai mult in burtica!

POZE

31+ - (Iustin???, Iannis???) Stefan
Viitori parinti, cei mai fericiti din lume, asteptandu-l pe micul nazdravan!!!

Mergi la inceput

briza, bine ca iti vine laptopul diseara, stai cumintica in pat, nu?? cum mai e raceala? eu si acum mai trag un pic de la tuse, sper sa treaca odata de tot. si asa m-am saturat de iarna asta.... frig, zapada muuuuuuulta, naspa rau...

vio asteptand pe bebe 28+ Tudor Cristian

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_s spune:

Citat:
citat din mesajul lui andra_s

SALUTARE GRAVIDUTE SI CATEVA MAMICUTE!!!!!!!!!!!!!!
Ieri am venit si noi acasa, in sfarsit, ne-au ajuns 7 saptamani in spital!!!

Am intrat doar sa va salut, sa felicit si eu celelalte mamicute si sa urez mult noroc in viata pruncilor!

Va promit ca intru sa va spun pareri si impresii despre experienta traita, dar peste cateva zile, pana una alta ne obisnuim si noi cu noul statut si noul program

Tot ce pot sa va spun este ca sunt cea mai fericita mamica !!!!!!!!!

Va pup pe toate fara exceptie si va rog din suflet sa aveti grija de bebelusii din burtica si sa faceti tot ce va sta in putere sa ii tineti cat mai mult in burtica!

POZE

POZE

Mergi la inceput

briza, am uitat.... daca vrei berbec, si imi iese mie, facem schimb! mie imi place pesti, nu ma deranjeaza. sotul e pesti. si taur ar fi marfa, daca o vrea sa fie.... cine stie!

poze

Mergi la inceput

wow, andra, bine ai venit acasa!!!! acomodare usoara si multiiii pupici pt tine si bebe!!!
abia astept sa revii, sa ne mai scri.

poze

Mergi la inceput