Mamici cu iepurasi de Mar-Apr 2010 (89)
Raspunsuri - Pagina 5

greenfrog spune:
la mine mama a avut o cazatura cu mine in timpul sarcinii. asa m-am nascut eu mai devreme, dar nu am stat nici o zi la incubator si nu am avut probleme de crestere. Dar tot timpul sarcina asta m-a batut la cap sa stau cuminte 36+
Petru Gabriel

asteropipan spune:
DELIA suntem aici pe baricade alaturi de tine.eu totusi sper sa fie travaliu fals,sa mai stea bebe un pic la caldurica sa mai creasca. dar ca sa nu pierd momentul ,dau si eu drumul la niste majorete.
HAI DELIA, CURAJ!!!!!!!!!!
pup33 +
AMR 6
http://www.flickr.com/photos/asteropipan/?saved=1
http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1aeea6bcec93163a416ed
http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a28f56dddfa1956b072f9d

freedelia spune:
Mihaela -- si pe mine ma cam dispera moda asta cu munca zi lumina. Tocmai de aia si vreau sa imi home-school copiii, ca sa nu aiba un program asa rigid si sa fie tot timpul ocupati, plecati de acasa si sa aiba prea putin timp pentru familie. Copiii mei, ca sa mearga la scoala, trebuie sa se trezeasca la 7:30, deci trebuie sa fie adormiti cel tarziu la 8:30, ceea ce inseamna stingerea luminii la 8. Asta inseamna baia de la 7 la 7 jumate, ca sa avem juma de ora pentru bed time, povesti, etc. Deci masa de seara la 6:30 cel tarziu. Ei, Coleman abia la 6:30 ajunge acasa -- cand sa mai petreaca timp cu ei, ca de la 6 jumate la 8 jumate e o nebunie, un haos total ca sa ne tinem de program. De aia nici nu ii duc la scoala mai mult de 3 zile pe saptamana, ca sa se poata culca mai tar ziu, pe la 9-9:30, ceea ce inseamna ca tot programul se poate decala cu o ora, si au timp sa faca ceva si cu ta-su, altceva decat sa faca baie sau sa se imbrace in pijamale.
Selina -- nasoala vremea pe la voi. Mie si fara zapada, doar cu vremea rece, mohorata, ploioasa nu imi vine sa ies din casa. Daca ar fi si zapada cred ca numai in casa as sta... Noroc cu Coleman ca scoate el copiii afara in weekend si se joaca afara si la scoala in zilele in care merg...
Briza -- pai la ce sa ma agit degeaba. Fac 10 minute pana la spital, oricum e clar ca nu nasc cu contractii din astea de abia le simt, asa ca stau aici cu voi si daca se ingroasa gluma, ma duc...
Mersi de majorete -- oare e cazul???? 34+, John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006)
POZE

babyangel spune:
Freedelia ce dezamagire, draga?? pai o sa iti fim alaturi si daca nasti si daca nu nasti..Nici vorba de dezamagireSa fiti voi sanatose..sau sanatosi???Surptiza!
Dar stiu ca stiu ca tu iti doresti sa nasti mai repede, nu?
Si oricum, de acume cam toate vom avea "alarme" false sau..adevarate
Anca
cu
Codrin Fabian in 35 saptamani
AMR 5+ saptamani!!!
si mami de Lucas-Sebastian
http://community.webshots.com/user/babyanca

asteropipan spune:
si acum sa multumesc fetelor care au fost asa dragute si mi-au raspuns in legatura cu pompa de san MEDELA. :
GABYHILLA
OANA
CENIA si felicitari pt 4D abia astept si eupe 12feb sa o vad iar pe bubulina mea
BABYANGEL
IOANACT asa ar fi ideal,sa nu avem nevoie de pompita,dar pt ca imi e f teama de febra laptelui,am zis sa imi cumpar de acum in caz de emergency si eu imi doresc din tot sufletul sa nu fie cazul sa o folosesc,sa fie pitica mea o mancaciosa,dar daca o sa semene cu mine.....
o sa fie musai nevoie de pompa.
DENISA fato,eu o sa vorbesc cu barbatul tau sa-ti puna niste superglue sub fund sa stai toata ziua linistita i patut. sau.... la tine m-as astepta sa-l pui la spinare si tuleooooo afara,aaa?!!!!!!!!
fata, potolestete cu braviile ca cea mica e mai importanta.cand aveam si eu catel,pe Dikxy(un labrador) mi s-a intamplat la fel o data ca il apucase bataia in mijl drumului cu alt cutu si tot asa venea un camion cu ceva viteza dar nu aveam cum sa-i iau in brate asa ca m-am pus doar in mijl drumului si eu ca sa-l fac pe camionagiu sa incetineasca
DELIA si eu tot rac sunt,dar exact opusul tau .eram asa prostanaca cand eram mica,asa timida
iar mama nu a avut niciodata probleme cu mine,unde ma punea acolo inlemneam
si sunt de o sensibilitate,incerc eu sa ma ascund in carapace,dar inauntrul meu..
in fine dupa cate stiu are o mare importanta si ascendentul.
plus ca e diferenta si intre fetele raci si baietii raci.eu cam toti pe care ii cunosc sunt f calmi si timizi si f norocosi.
referitor la VARSATORI eu va zic din proprie experienta ca o am pe mama varsatoare cu ascendent in scorpion
sunt tare incapatanati
sunt oameni f buni dar sunt asa incapatanati cand le intra ceva in cap ,chiar daca e gresit si le demonstrezi asta, nu ai sortz de izbanda cu ei.
si nepotelul sotului e tot varsatorsi ce zile fripte le face parintilor.. dar intradevar depinde si de cum ii cresti.
cam atat. nu aruncati cu oua in mine vorbesc despre cei pe care ii cunosc.intradevar mai sunt si exceptii. toate zodiile au si bune si mai putin bune. dar eu pe fiimea pesti o vreau, nu varsatoare sa-mi sparga nervii
am glumit,sanatoasa sa fie..
pupici si sper sa nu va suparati pe mine ca am comentat in leg cu zodiile.daca am enervat pe cineva ,imi pare rau. sper sa nu e iste polemici acum.
o mie de pt toate
33 +
AMR 6
http://www.flickr.com/photos/asteropipan/?saved=1
http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1aeea6bcec93163a416ed
http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a28f56dddfa1956b072f9d

briza_marii spune:
Deliacum poti sa spui ca ne dezamagesti?!!!1 Doamne fereste! Niciuna nu ne dorim un bebe inainte de termen. Bine, toate zicem ca "aoleu nu mai pot vreau sa vina bebe mai repede" dar niciuna cu vrem asta cu adevarat. Ma bucur ca esti mai bine.
Honey eu sa fii fost in locul sotului, zau de nu te legam de pat sau de calorifer. Fata draga, stai locului, nu te ineca ca tiganul la mal!29+
Eric Mihai

honeybaby spune:
Fetelor zau ca sunt atenta si nici nu sunt impiedicata de felul meu.
Numai ca mama care trebuia sa se uite la Honey in loc sa se uite la ea era atenta la ce vb eu la telefon cu tata.
Honey a profitat de moment si a plecat de langa ea.
Cand am vazut-o in mijlocul strazii si masina la 2 metrii de ea nu stiam cum sa ajung mai repede. Mi-a stat inima in loc si normal ca numai la ce e pe jos nu am mai fost atenta.
Mereu cand ma bazez de alti se intampla ceva de genul . De asta nu am eu baza in nimeni.
freeDelia - nu scot inca majoretele din cutie ca se prafuiesc.
Sa nu nasti pana ma intorc eu acasa, da ?? Poate mai sta bb o sapt .
Denisa, 31 + cu bebe roz
Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !
Poze & Filmulete Bebeluna

sensibila spune:
freedelia - nastere usoara daca se confirma contractiile, daca nu, nu e nimic, se confirma data viitoare.
Noi am fost ieri la eco si se pare ca deficienta de crestere de 1 saptamana a avnsat si acum e de 3 saptamani la abdomen si la oasele lungi. Per total diferenta este in minus de 2 saptamani.
Bebelina mea la 35 de saptamani are 2182 g.
Am fost de dimineata la Dr. Haiduc la Filantropia si mi-a zis ca e prea devreme sa o scoatem acum si ca pana cand mediul uterin devine nociv pt ea adica = suferinta fetala, o tinem inauntru ca e mai bine pt ea pana se maturizeaza toate organele. Pana atunci eco cel putin o data pe saptamana, mae grija la tensiune ca am artera uterina marita rau pe stanga adica 0.82 si tot grija la miscarile bebelinei.
Na, cam astea sunt vestile.
Mi-a zis ca nu e bine, dar ca nu e nici foarte rau. Ca exista riscuri pentru bebelina dar nu sunt foarte mari.
Era saraca inghesuita toata in placenta aia cu capul bagat intr-o parte asa.
Offffffff sper sa fie bine ! Sa vedem ce ne spune ca eco de marti.
Pupici la toate burticile si minunile din ele. e in burtica
+35
Gia Darria
IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
varsta bebel
Poze Bebelina
Lucrusoare Bebelina
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!

andira spune:
Sensibila - imi pare rau ca ai vestile astea...
Si eu am trecut cu Nati prin retard de crestere, cred ca tot pe la 2 saptamani ajunsesem spre sfarsit, asa ca te inteleg.
Eu sper sa fie totul ok in final.
30+

mihaelagrosan spune:
Delia Alin vine acasa pe la 7-7 jumate-8 cu unele exceptii. Elena la 8 jumate cel tarziu e in pat ca nu mai doarme de amiaza si nu stiu de ce se trezeste zilnic la 7 fix. Daca intarziem seara cu culcatul e scandal mare din cauza oboselii. Insa e foarte aiurea ca abia il asteapta pe Alin sa se joace, el e super obosit si flamand, uneori nici nu apuca sa manance aproape nimic la servici. Noroc ca sunt eu acasa si nu ramane copilul de izbeliste, iar cand lucram aveam program pana la 3 cel mult.
Dar de ce ii duci pe copii la scoala daca vrei sa faci home-schooling? Si sunt si mici inca, deci pot invata acasa linistiti.
Oana al doilea job? Doamne fereste! Oricum va fii obosit din cauza lui bebe, e ultimul lucru care-i mai lipseste. Eu prefer sa fac cumparaturi mai putine, hainele nu ne intereseaza, in oras nu prea iesim, mai bine putina economie si familia fericita decat sa-mi vad sotul in weekend. Parerea mea
Mihaela31+ cu Angela Ioana si
Elena Maria (9 aug 2006)