Mamici cu iepurasi de Mar-Apr 2010 (89)
Raspunsuri - Pagina 9

greenfrog spune:
sensibila ai incredere ca o sa fie totul bine, ca dr o sa decida sa o scoata pe bebelina atunci cand e nevoie!
maine merg si eu la Haiduc sa vedem ce zice. facem ecografie sa vedem cum este rinichiul si in functie de asta decide cum nastem.
de doua zile bebe are niste miscari seara de imi muta burtica din stanga in dreapta.
azi m-am rasfatat putin, am fost la coafor sa ma tund si la pedichiura. 36+
Petru Gabriel

honeybaby spune:
Andra - bine ati venit acasa. Acomodare usoara si mult laptic pe bebe mic
Linda- suntem la fel si in talie in la kg
Denisa, 31 + cu bebe roz
Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !
Poze & Filmulete Bebeluna

asteropipan spune:
SENSIBILA imi pare rau sa aud asemenea vesti.dar nu te lasa,incearca sa fi optimista pt cea mica si cu siguranta va fi bine.gandeste-te ca simtirile tale le traieste si ea,asa ca te rog incearca sa fi optimista.si dupa cum a spus si DENISA orice zi e un mare castig pt ea.fi sigura ca daca ar simti ea ca nu ii mai e bine in burtica, cu siguranta ar vrea sa iasa afara ai incredere in ea. si
pt voi ca totul sa fie bine. hai,CURAJ. pup
ANDRA bine ai venit acasa!!!!!!!!!
REBIANA pup
SELINA_D off.am vz la tv ce e in germania la voi.drumuri inchise,viscol....si sotul meu trebuia sa plece la sf saptamanii in NUREMBERG la o expozitie,dar vazand ce vreme e la voi,nu-l mai las sa plece,pe motiv ca poate vrea fiisa sa iasa mai devreme insa mie imi e tare frica ca ar fi inchiriat si masina acolo si cu vremea asta sa nu cumva sa pateasca ceva. aveti grija si voi. pupici
INA3040 sotul meu e peste si sa stii ca e f descurcaret,diplomat,sociabil si iubitor insa si putin incapatanat,nu rau,rau,dar e insa dupa cate mi-a zis soacra-mea nu era f cuminte cand era mic, ci un zapacit pus pe szotii
numai tampenii facea.ddar cum am mai scris exista si exceptii si e diferenta intre baieti si fete.
33 +
AMR 6
http://www.flickr.com/photos/asteropipan/?saved=1
http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1aeea6bcec93163a416ed
http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a28f56dddfa1956b072f9d

andira spune:
Babyangel - sa stii ca si mie mi se parea ciudata zodia asta, Gemeni, n-am stiut niciodata cum "sa-i apuc", ca sa zic asa.
Insa Nati (4 iunie) este o scumpa, extraordinar de afectuoasa si lipicioasa, vorbareata de nu se poate, si foarte curioasa.
Cand era mai mica, la varsta aia de dificila intre 1 si 2 ani, era o minune de copil. Puteam sa o las si singura sa se joace, cat mai faceam eu mancare sau curat, se punea in fundulet si cerceta cate o jucarie pe toate partile, nici n-ai fi zis ca e in casa.
Asa ca daca nu ar fi iesit Berbecutz ca taifunul Irina, care e expresia vie a lipsei de rabdare (nu exista in vocabulaul ei cuvantul asta, si mereu ma mir de Miria, cat de cerebrala e
), inca un Gemanas maleabil ca Nati mi-as fi dorit sa am.
Poate e putin cam timida acum, dar sper ca atunci cand creste sa fie la fel de sociabila si deschisa ca toti Gemenii pe care ii stiu.
Andra - bine ai venit acasa!
30+

Jasmine spune:
am ametit tot uitandu-ma pe net dupa carucioare,taaare nasol e sa nu poti sa iesi din casa :((((
as vrea sa pot merge prin magazine,sa vad eu cu ochii mei mai multe modele de carucioare,dar nu am voie,trebuie sa stau in pat
si cu cat ma uit mai mult pe net cu atat ma zapacesc mai tare si parca nu-mi mai convine nimic
de exemplu :
http://www.babycomfort.ro/produse/230-carucioare-scaune-auto/275-carucioare-copii-kransal/1958-carucioare-copii-cu-landou-happybaby-szymek-navy-blue.html
asta imi place dar are 18 kg!!!
http://www.regalobaby.ro/la-plimbare/chicco-carucior-ct-02.php
aproape ca ma hotarasem la asta dar nu are maner reversibil si mi se pare nasol sa nu pot tine bebele cu fata spre mine in primele cateva luni
Chico Trio Enjoy Fun (nu ma lasa sa pun link,cica e reclama ilegala!!!)
asta ar fi perfect daca n-ar avea manerele in forma de coarne,ca eu vreau sa fie cu bara
si tot asa.....ma invart in jurul cozii... 30+

greenfrog spune:
nici noi nu am luat carutul inca. nu ne putem hotara. sper sa nu vina bebe inainte de a ne hotara noi 36+
Petru Gabriel

ellanik spune:
Mdaaaa....
Briza draga mea, soacra te nu este in zodia pesti ci in zodia SOACREI.Soacrele sunt o specie rara care se nasc in zodia lor.Asa ca...
Lindal tu intrebai de Matei?2 stiu.Unul este foarte inteligent si unul care are vreo 9 luni e taare scump si nazdravan.
Honey esti cu pluta fata hai!
Sensibila nu fii tristuta ca bebelina ta stie ce are de facut si Dumnezeu are planuri mari cu ea .Stie El ce face si cum aranjeaza tot. Doamne ajuta sa fie bine pana la nastere si dupa .
Ati tot zis de zodii.Personal nu am intalnit 2 persoane din aceeasi zodie care sa semene.De berbeci stiam ca sunt caposhi insa si familisti, de tauri la fel, de gemeni (sotul meu) ca sunt firi duale (dar al meu cred ca a fost scapat din brate cand era mic si s-a defectat ca el e dedicat familiei intru totul fara a mai avea alta zona de interes),racii dragastosi si iubitori dar si parsivi cateodata,leii acizi dar si veseli, fecioarele familisti dar zeflemitori, balantele echilibrate dar oarecum egocentrice si barfitoare,scropionii extremisti dar iubitori peste masura (that's me ),sagetatorii egoisti la maxim dar maleabili,capricornii caposi ca orice cornuta dar fideli si iubitori, varsatorii toleranti dar si delasatori, pestii iubitori ,altruisti dar oarecum artzagosi.Acum na, nu toti sunt la fel.Eu as vrea ca bebe sa fie in zodia in care il cresc eu:in zodia iubirii,a calmului, a veseliei , a bunelor maniere.Gagici fiecare copil are educatia de la parinti,are temperamentul din urma educatiei si a genelor .Nu exista doi oameni la fel pe lumea asta asa ca zodia dupa parerea mea e asa de putin importanta ...
Freedelia ne tii la curent da?Da' vezi sa nu fie 220V,ok?
Oana mi-am comandat si eu pompa de san manuala de la Avent de pe bebeshop si setul acela de recipiente .Sa fie!
Dayanara
Rebiana te rog anunta-ma din timp daca simti ca vei visa ceva despre mine.Macar sa fiu epilata nu de alta.
In alta ordine de idei se tot spune ca bebicii in ultima perioada se misca mai greu.Al meu face exceptie de la regula si-mi detaseaza bucatica cu bucatica fiecare organ .Cred ca prefera tochitura .Si inca ceva .Voi cand beti cafeluta de dimineata bebe se misca mai mult?Ca la mine nu neaparat.Eu beau un ness facut din juma de lingurita de ness 2 lingurite zahar si apa calda o cana plina.E un fel de ceai de ness dar imi place gustul si ma mai trezeste la viata.
Inca ceva si va las.Azi am avut niste greturi teribile.Dupa ce am mancat am incercat sa scot os huvita de carne dintre dinti si mi-am umplut gura de sange.Eu stau la fel de nasol cu gingiile.Voi cum sunteti la capitolul asta?pt toata lumea
+35 cu
George-Theodor
AMR 4 saptamani .... musai !!!
Doamne ajuta!
Eu si bebe il iubim pe tati !Muuult!Pt ca este cel mai bun tatic din lume!
www.flickr.com/photos/9821718@N07" target="_blank">Pozici

freedelia spune:
Nu am nascut -- am adormit un pic si acum m-am trezit!!! Am contractii in continuare dar nu mai sunt asa regulate insa parca dureaza mai mult si parca dor ceva mai tare. Promit ca nu plec la spital fara sa va anunt.
Mihaela -- vreau sa incep homeschool din clasa intai, la gradinita nu am problema sa se duca 3 zile pe saptamana, dar nu imi place sistemul scolar, mi se pare ca prea impinge copilul de la spate fara sa caute sa vada care sunt inclinatiile lui speciale. IN fine, e o decizie pe care am luat-o mai demult, apoi m-am razgandit apoi m-am razgandit din nou. Am sa incerc numai cu John din Septembrie (Jodie va merge la gradinita in continuare 3 zile pe saptamana) si o sa vedem cum merge...
Sensibila -- stiu ca esti ingrijorata, dar cu monitorizare siur o sa fie totul bine. DOamne-ajuta!
Andra -- bine atu venit!!!
Rebiana -- daca nu m-ai visat, ma duc sa ma culc la loc ca sigur nu nasc
Va pup, sunt prin zona... 34+, John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006)
POZE

dayanara spune:
jazmine, daca vrei chicco, trio for me, se poate intoarce cu fata la tine http://www.bestreclama ilegala - avertizare/p-1149-carucior-trio-for-me.aspx
roxana 32
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE

andira spune:
Ella - e gingivita de sarcina, si eu am, si cred ca multe dintre noi.
Incearca sa te speli cu Parodontax, mi-a recomandat-o medicul stoma (medicul meu stomatolog a vazut ca facusem gingivita de sarcina inca din primele saptamani de sarcina, cand inca nu era asa naspa sangerarea).
Jasmine - nici noi n-am luat carucior, o sa-l iau cand fac 34 sapt.
30+