Mamici cu iepurasi de Mar-Apr 2010 (89)
Raspunsuri - Pagina 10

andira spune:
Honey - am uitat sa-ti spun, m-au trecut apele cand am citit prin ce-ai trecut.
Nu te dezminti, mi-aduc aminte cum te-ai aruncat pe burta in primele saptamani... si sper ca esti bine acum.
30+

cenia spune:
EU imi amintesc contractiile ca incepind cu intarirea burtii la inceput cu citeva zile inainte adica c u 2 si apoi dureri ca la ciclu. majoritatea femeior spun asa ca-s dureri ascutite ca la ciclu sau mai rau!
alt semn odata cu durerea e ca iti merge burta, tot megi des la baie.
mihaelagrosan: iti dau dreptate la faza cu crescutul copiilor cu mama acasa si mai putin cu bone sau crese. acum am ocazia sa astau cu copii si ma bucur de asta. in Romania il aveam la cresa si parca mi se rupea sufletul ca nu-s eu cu el ci niste straine. de bone mi-a fos frica mereu!
Sensibila: copii recupereaza de obicei aceste handicapuri de crestere. nu stiu de ce doctorii te inspaimainta asa fara rost, daca nu au o pilula magica ca sa ti-o dea si sa zica daca nu o iei nu recupereaza handicapul de crestere si bebe ramine mic. asta fiindca aici nu iti zice nimik si atunci esti asa de detasata.... cum is eu acum! nu stiu nik, nu am nik!
ellanik: nu am nik a gingii dar la prima sarcina era de jale! orice periuta imi luam era destul doar sa ma perii un pic si singeram foarte tare! cica mai frecam cu zeama de lamiie si pasta foloeam sensodyne.
Delia: daca faci home scolling te poti inscrie pe vreun site american specializat si pt o plata lunara de tii de programa americana. desi aici doar stii ca is apreciati asiaticii si est europenii pt ca vin din sisteme de scoala mult mai bune decit americanii, is mai competitivi etc, etc
cu dureririle si contractiile nu se confunda atunci cind sunt cele de nastere!! credeti-ma! cu doua zile inaite de a naste eram confuza. le cronometram, ieseau la 5 minute chiar, dar cica imi zice dr: "daca poti dormi e clar: nu nasti! ia si te culca si vorbim cind o sa ai dureri adevarate! " deci si asta e un test: daca poti adormi e clar, nu nasti prin somn!
sper ca v-am dat destule informatii din experienta personala, ha ha ha! eu m-am hotarit sa nu mai fac nastere indusa ci sa vina cind o vrea! desi risc sa il scap prin masina, spitalul e departe si eu nasc foarte repede avind experienta celor doua anterior, dar nici nu fac copii mari, is ditamai femeia la 1,74 si fac copii mici la 3 kg aproximativ. sotul nu e incintat de ideea asta si nu stie ce m-a apucat! experienta anterioara si un dr cam brutal m-au facut sa ma razgindesc.
Cenia 31 sapt cu bebe Sophia + Naomi 22 luni + David 4 ani

Rebiana27 spune:
Delia poate e hotarat/a sa mai stea la caldurica!
Ella nu beau cafea sau ness asa ca nu stiu sa-ti raspund legat de miscarile bebelutzei insa am remarcat ca de cate ori am mancat ciocolata se zbenguia! (e drept, nu asta e motivul pt care mancam eu dar...) Sensibilitate la gingii am si eu, nu e de speriat dar sangerez uneori.
Andira eu-s gemeni, ca zodie! Se potriveste ce spuneai despre Nati... am fost cumintica atunci cand eram mica, nu neaparat timida cat cu bun simt (a se observa modestia ), deosebit de curioasa... in timp mi-am cultivat ambitia si perfectionismul. Singururl lucru care nu-mi place, dar mi se intampla, este ca trec repejor de la o stare la alta (in general de la buna dispozitie la rea; ma indispun lucrurile negative)...
Jasmine hai ca nu mai e mult de stat in patut! Eu am avut si carucior cu bara; l-am folosit primele luni dar si cu coarne, pentru dupa 5-6 luni inainte. Mi-a placut mai mult cel cu manerele in forma de coarne (l-am manevrat mai bine). Le voi folosi tot pe acelea si de data aceasta, ca tot le am!
Mami de Luca again ~
Eva-Ioana
I can't fake with dignity so i'll not try!!

andira spune:
Mihaela - chestia cu timpul e un subiect dureros pt noi.
Cred ca ne incadram la categoria "crescut copilul cu bone". Ma rog, nu chiar, ca macar atat timp cat noi suntem la servici, fetele stau cu bunicii, dupa gradinita. Atat cat or sa mai poata si ei.
Bona nu vreau, si sper din tot sufletul sa nu ajung acolo.
Asta e un alt motiv pt care am vrut sa profit de legea asta noua, care ma ajuta sa stau acasa 2 ani. Eu ajung acasa in jur de 7 seara, iar sotul la 8.
Practic, ceea ce citeam eu la Delia si Diana cu culcatul copiilor la 8 - 8.30, pentru noi e SF .
Ale mele se culca in jur de 10-10.30 seara.
Cand inca lucram abia aveam putin timp sa-mi trag sufletul, venea apoi sotul, se schimba, manca si vroiam sa stam si noi cu picii.
Daca le-am fi culcat la 8, ar fi insemnat sa le vedem in weekend.
Si sa nu credeti ca sunt genul care face overtime si sta la servici ca sa vada seful cat de mult muncesc. No way, cand se termina programul eu sparg usa.
Insa asta e programul, 9-18, si n-am ce sa fac. Nu lucrez la stat, si in sistemul privat, mai ales cel in care lucrez eu, e foarte solicitant. In plus, fac o ora pe drum de la servici pana acasa, pentru ca e un traseu foarte aglomerat. In mod normal probabil l-as face in 20-25 min, dar cu traficul din Buc...
Acum zic mersi ca o sa stau acasa, abia astept sa profit de timpul petrecut cu ele .
30+

honeybaby spune:
Deci nu scot inca majoretele...
Ella - eu stau prost cu sangerarea gingiilor. Paradontax folosesc si eu. Apa de gura ajuta , opreste repede sangerarea altfel s-ar opri in 20 de min.
Periajul corect iar e important, adica de la gingie in jos , niciodata de la dinte in sus spre gingie...
Denisa, 31 + cu bebe roz
Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !
Poze & Filmulete Bebeluna

Yaia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ellanik Mdaaaa.... Briza draga mea, soacra te nu este in zodia pesti ci in zodia SOACREI.Soacrele sunt o specie rara care se nasc in zodia lor.Asa ca... ![]() |
eu ma gandesc cu groaza ca o sa ajungem si noi in zodia asta...a Soacrei. Oare nu putem sa o sarim daca folosim prezervativ?

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)

andira spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Yaia
eu ma gandesc cu groaza ca o sa ajungem si noi in zodia asta...a Soacrei. Oare nu putem sa o sarim daca folosim prezervativ? ![]() |
M-ai pierdut pe drum....

Nu e cam tarziu sa te gandesti la prezervativ? Sau n-am inteles eu bine

30+

ellanik spune:
Yaya, noi vom fi exceptiile de la regula.Parol! +35 cu
George-Theodor
AMR 4 saptamani .... musai !!!
Doamne ajuta!
Eu si bebe il iubim pe tati !Muuult!Pt ca este cel mai bun tatic din lume!
www.flickr.com/photos/9821718@N07" target="_blank">Pozici

Yaia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Rebiana27 Andira eu-s gemeni, ca zodie! Se potriveste ce spuneai despre Nati... am fost cumintica atunci cand eram mica, nu neaparat timida cat cu bun simt (a se observa modestia ![]() |
De asta ne potrivim la gusturi. Si eu tot geamana. Cuminte ca pitica, ma jucam singura, sora-mea si acum se minuneaza cum de ma jucam singura. In rest, ai descis perfect. Daca imi strica cineva sau ceva planul...ma infurii rau de tot. Si perfectionista...pfii...Si imi pierd repede interesul pentru un lucru daca mi se pare plicticos, dar de obicei termin ce am inceput din ambitie.
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)

cenia spune:
Cu carutul nu ma agit deloc ca aici nu se foloseste deloc. Dar in Romania mi-a trebuit mult si as recomanda unul usor. favoritele mele is cele sport tip umbrela, dar se folosesc doar de la 6 luni. am unul Chicco aici si is foarte multumia ca il ot deschide cu o mina si un picior. http://www.toysrus.com/product/index.jsp?productId=2265744
ceva de genul asta. e asa de usor la impins incit ramii uimit. e al 4 -lea carut pe care il am si in afara de Peg perego e cel mai util de pina acum.
planul e ca o sa au un sling ceva si nu mai cumpar landou pt 6 luni, dar il poti pune pe la 5 luni deja. mai facem economie in vremuri de criza.
la zodii nu ma bag, eram odata credula dar apoi nu mi s-a confirmat mai nimik, asa ca po trai linistita si fara basme.