Mamici cu iepurasi de Mar-Apr 2010 (89)
Raspunsuri - Pagina 18
nibi_niki spune:
Neata si de la mine.
Castelana condoleante
.
Am terminat si noi cu mutatul si cu aranjatul cat de cat.Azi o sa dau o fuga prin magazine pentru ultimele cumparaturi.Sper sa gasesc tot ce am de cumparat.Ma mai duc acum sa recuperez ce am pierdut intr-o saptamana.
32+ 
http://www.flickr.com/photos/44856184@N03/
briza_marii spune:
Fetelor, am terminat deja o sticluta de stodal si ciuciu efect. Ce pot sa iau altceva pt tuse? O sa continuu si cu leacuri babesti, dar cum oricum tre sa merg la farmacie sa imi iau maloox, ziceam sa iau si altceva de tuse, dar ce sa fie?
30+
Eric Mihai
castelanaC spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui nibi_niki Neata si de la mine. Castelana condoleante ![]() .Am terminat si noi cu mutatul si cu aranjatul cat de cat.Azi o sa dau o fuga prin magazine pentru ultimele cumparaturi.Sper sa gasesc tot ce am de cumparat.Ma mai duc acum sa recuperez ce am pierdut intr-o saptamana. 32+ ![]() http://www.flickr.com/photos/44856184@N03/ |
merci, Dumnezeu sa o ierte!

Bafta si la cumparaturi si vezi sa nu te abati prea mult de la lista
castelana fericita
31+
sensibila spune:
honeybaby – PAI TU LA 32 DE SAPTAMANI AR TREBUI SA FACI ASA NUMITA MORFOFETALA DE TRIM 3. Nu ai programare pe nicaieri ? Nu ti-a zis medical sa o faci ? Atunci ar trebui sa iti zica exact ce si cum e si cu placenta si in general cu bebe. Eu sper sa fie bine la tine
castelanaC – condoleante pentru bunica ta ! Incearca sa nu te necajesti pre atare ca faci rau la bebe !
e in burtica
+35
Gia Darria
IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
varsta bebel
Poze Bebelina
Lucrusoare Bebelina
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
Rebiana27 spune:
Rugaciune pentru o nastere usoara
O, Preaslavita Maica a lui Dumnezeu! Miluieste-ma pe mine pacatoasa roaba ta, vino intru ajutorul meu in vremea durerilor mele pe care le rabda toate fiicele Evei in timpul nasterii. O, ceea ce esti binecuvantata intre femei, adu-ti aminte cu ce bucurie si dragoste te grabeai sa ajungi la ruda ta Elisabeta cand aceasta a ramas insarcinata si ce minune s-a aratat cu mama si cu pruncul din pantecele ei si, din nesecata milostivire a ta, da-mi si mie, umilei tale roabe, nastere usoara! Da-mi harul ca acest copil ce se afla langa inima mea sa strige cu bucurie asa cum Sfantul prunc Ioan s-a inchinat Dumnezeului si Mantuitorului nostru, Care din iubire pentru noi, pacatosii, nu S-a rusinat, ci a aceptat sa fie prunc. Bucuria negraita de care s-a umplut inima ta feciorelnica la nasterea Fiului si Dumnezeului tau sa-mi aline durerea! Mantuitorul tau nascut de tine, sa ma pazeasca de moartea care curma viata multor mame la nastere si sa se numere rodul pantecelui meu in randul alesilor lui Dumnezeu! Auzi, Preaslavita Imparateasa a Cerurilor, smerita mea rugaciune, intoarce fata ta spre mine si nu ma rusina, nadejdea mea, ci acopera-ma, ajutatoarea crestinilor si tamaduitoarea bolnavilor cu acoperamantul tau in ceasul chinurilor si al durerilor, ca sa ma invrednicesc sa cunosc ca tu esti Maica milostiviri si sa slavesc bunatatea ta, caci tu nu nesocotesti niciodata rugaciunile celor sarmani si ii izbavesti pe toti cei ce te cheama in ceasul necazurilor. Amin.
Sa dea Dumnezeu sa avem parte de nasteri usoare, recuperari asemenea si bebelusi sanatosi! 
Mami de Luca
again ~
Eva-Ioana
I can't fake with dignity so i'll not try!!
kossir spune:
Neata burtici de iepurasi dragalasi,
Raportez o noapte infioratoare, dar, ma rog, nimic nou. A, doar dureri de solduri. Amandoua ma dor groaznic. Ma bag imediat la un dus si paote le mai calmez.
Andra, bine ai revenit acasa
, bebe Ianis 
, recuperare usoara, adaptare rapida si asteptam poze cu minunea mica.
Castelana, condoleante pentru bunica ta. Odihneasca-se in pace.
Ma bucur ca mama ta e stabila, in cazuri ca asta e o veste fooarte buna sa fie stabila. Recuperare cat mai lina
. Cat despre simptomele noastre de babute burtoase, asta-i clubul in care am intrat bucuroase, cu buna stiinta de ce ne asteapta, asa ca nu avem a ne plange, asa cum bine spui tu 
.
Annya 
pentru atitudinea ta. Este bine, foarte bine sa gandesti asa. Iar bebele Alexandru e perfect crede-ma pe cuvant. Asa ca treci la cumparaturi serioase, cauta pe aici liste, sfaturi si lasa grijile pentru cand o fi nevoie 
.
Oana felicitari pentru monitorizare. De fapt bine ca te-ai linistit tu, asta era cel mai important, ca bebeii doar am stabilit ca la odiseea noastra sunt toti perfecti 
.
Fetele care vorbiti de zodii, eu sunt total aeriana. Noi suntem raci amandoi eu si sotul
. Si ne batem in clesti
, aproape zilnic, dar triumfa mereu familia
, iar Mihai este fecioara. Asa cum spunea cineva pe aici, povesteeeesteee
. Altceva nu stiu. Cred ca Sofia va fi varsator. Cum e asta, habar nu am
.
Freedelia cred ca bebe mai sta in burtica la caldurica. Doar daca si mamica sta mai calma pe langa casa si nu prin masina. Uite cine vorbeste
si eu azi merg cu Mihai la engleza in Casablanca, unde circulatia e cum v-am mai spus si unde voi sta aproape 4 ore, din care vreo 3.50 la volan
.
Stefimic 
. Ma bucur sa te vad mai linistita.
Mihaela
asteptam vesti la intoarcerea de la medic. Ne spui si cu cine seamana? 

Vorbeati de placenta imbatranita, m-am uitat si mie in 12 ianuarie mi-a scris placenta grad 0. O fi real? Ca mi se pare ca placenta oricum incepe sa imbatraneasca si ajunge la gr. 3 in final. Adica sa fie la mine idealul? 

Jeni felicitari pentru examene. Mai ai duminica si gata? Bafta in continuare. Si bafta si la cumparaturi. Nu te stresa asa tare, cand o sa fie sa cumperi, cumperi si gata, ai sa vezi 
.
Castelana cunosc problema cu umiditatea. Si aici, in ultima luna este tot de 100%. Foarte rar ajunge la 80%. Tocmai de aia noi am hotarat sa luam dezumidificator. Ca ma gandesc ca la nou nascut poate provoca alergii, astm, Doamne fereste. Noi ne-am obisnuit, ai dreptate 
.
Mai voiam sa zic, dar am uitat
. Revin cand imi adun neuronul
. Merg la un dus si revin 

Carmen mami de Mihai 24.8.99 si
36+
Sofia Maria
http://community.webshots.com/user/kosscar
nibi_niki spune:
Am schimbat si eu semnatura ca remasesem in urma..
Castelana-asa zic de fiecare data cand plec de acasa...ca nu o sa ma abat de la listuta...nu imi iese faza niciodata.Dar cine stie?!poate azi e exceptia de la regula..
34+ 
http://www.flickr.com/photos/44856184@N03/
kossir spune:
Rebiana 
!!
Carmen mami de Mihai 24.8.99 si
36+
Sofia Maria
http://community.webshots.com/user/kosscar
annya9 spune:
Multumesc Kossir pentru incurajari!
Briza_marii eu am mai luat Homeogene 9, este din plante, iar mie mi-a facut destul de bine cand am avut probleme. In rest am baut limonada multa si ceai de lamaie (lamaie taiata marunt cu tot cu coaja si fiarta) cu miere.
28
Radu Alexandru
poze
honeybaby spune:
Briza- cu ceai de ceapa ai incercat ? Mai poti sa incerci Grindtus, e un pic la scump in jur de 40 Ron daca are efect. E tuse seaca ?
Annya - coaja de lamaie e toxica. Vb de lamaile care le cumparam si sunt stropite cu nu stiu care minuni ca sa se pastreze frumoase.
Mie acreala nu-mi face bine la gat. Am tusit mult mai rau dupa ce am incercat sa beau ceai cu lamie (doar o felie) sau sa mananc portocale.
Multumesc celui care a inventat Cetebe.
Denisa,
31 + cu bebe roz
Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta ! 
Poze & Filmulete Bebeluna