Mamici cu iepurasi de Mar-Apr 2010 (89)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Nu stiu ce am ... scriu, citesc, pare totul ok, trimit mesajul, mai citesc odata.... plin de greseli si ma apuc sa-l editez.
Sorry ... nu stiu ce intelegeti din ele.

Denisa, 31 + cu bebe roz Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

Poze & Filmulete Bebeluna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihaelagrosan
Andira tu aveai ceva reteta de gogosi la masina de paine. Te rog da-mi si mie, ca ma bate Elena la cap. Am uitat sa-mi notez atunci.

Uite aici http://adamache-laura.blogspot.com/2009/01/krapfen.html .
Sunt foarte bune, insa eu zic ca-s mai bune cu ceva umplutura, daca reusesti sa pui.

30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns castelanaC spune:

Citat:
citat din mesajul lui honeybaby

Castelana - daca ploua nu e si mai umed aerul ??
Vai ce dor imi este de o ploaie torentiala de vara cu tunete si fulgere.

Denisa, 31 + cu bebe roz Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

Poze & Filmulete Bebeluna

ba da, ai dreptate, in mod obisnuit umuditatea depaseste 80%, cand ploua e si mai mare. In sezonul ploios este de peste 100%problema e ca daca nu ploua ramane aerul asa de incins...fierbinte, acum in sarcina pentru mine este insuportabil.
cand am venit aici de la aerul umed aveam piele atot timpul umeda, fara sa transpir, asta face ca organismul sa nu regleze apa si sa te faca sa te simti inconfortabil. Cu timpul m-am obisnuit si problema asta a disparut.
in fine, nu e ca ma plang era asa ca fapt divers, dar e caldddddd

castelana fericita 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Castelana condoleante pentru pierderea bunicii! Dumnezeu s-o odihneasca in pace si sa aibe parte de liniste sufleteasca!
Ma bucur ca terapia mamei da rezultate!
Roxi am eco in seara asta la 6, in Bucuresti. Ajung f tarziu acasa. Sper sa primesc vesti bune!!
Oana felicitari pentru vestile bune primite la monitorizare!

Mami de Luca again ~ Eva-Ioana

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jeni_h spune:

'neata burtici si mamici

Astazi am cam lungit-o cu statul in pat. Noaptea trecuta am visat numai carucioare cum se strangeau si cum faceam eu proba cu fiecare in parte ...ce sa mai, am muncit mult in loc sa ma odihnesc

Oana, ma bucur sa vad ca mai sunt si alte cupluri in acelasi format de zodii Trebuie sa recunosti ca este super combinatia tu pe cat ar trebui sa nasti? Eu am 'convenit' cu dr meu sa nasc in ultima sapt din februarie, dar mai vedem

Castelana , Condoleante pentru bunica ta ! Dumnezeu s-o odihneasca! Tu ai de grija si nu te stresa, gandestete la bebele din burtica.

Merg sa-mi iau vitaminele si mai revin

Va pup pe toate

35+ Sarah Maria

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Rebiana27

Castelana condoleante pentru pierderea bunicii! Dumnezeu s-o odihneasca in pace si sa aibe parte de liniste sufleteasca!
Ma bucur ca terapia mamei da rezultate!
Mami de Luca again ~ Eva-Ioana

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Dumnezeu sa o ierte!
multumesc pentru cuvintele frumoase, asta-i viata!
Cum spune mama mea toti ne nastem si plecam odata.
Dar nu vreau sa va necajesc fetele mele cu asta, nu vreau sa va intristez! Scuze ca m-am racorit spunandu-va!

bafta azi la dr si maine citesc ce ti-a zis dr!

castelana fericita 31+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui jeni_h

'neata burtici si mamici

Astazi am cam lungit-o cu statul in pat. Noaptea trecuta am visat numai carucioare cum se strangeau si cum faceam eu proba cu fiecare in parte ...ce sa mai, am muncit mult in loc sa ma odihnesc

Castelana , Condoleante pentru bunica ta ! Dumnezeu s-o odihneasca! Tu ai de grija si nu te stresa, gandestete la bebele din burtica.

Merg sa-mi iau vitaminele si mai revin

Va pup pe toate

35+ Sarah Maria

multumesc Jeni, Dumnezeu sa o ierte!
incerc sa nu ma consum, era suferinda si foarte bolnava, batrana, dar stii cum e, tot ramai asa cu gust amar.
In fine nu vreau sa dezvolt prea mult subiectul sa va intristez.
Eu am incercat sa stau calma pentru bebele meu si sa fac rugaciunile in liniste, maine cand e inmormantarea o sa ma duc si la biserica sa ma rog pentru ea, pentru noi toti!

Sa stii ca si eu tot la carucioare ma gandesc acum mereu, sunt asa de confuza, of aici o invidiez pe Dayanara care are taica si pentru vecini!

castelana fericita 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Neata si de la lenesi!

Castelana condoleante pentru bunica ta!
Mie mereu mi se spune ca cineva acolo sus ma iubeste si sa stii ca asa este. Asa va fi si la tine de acum incolo.

Merg sa recuperez ce ati scris de cand nu am mai postat.

Oana 36+ Eric Nicholas
AMR 3+(sau mai putin)
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!

Bebe mic

Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui oanaiacovita

Neata si de la lenesi!

Castelana condoleante pentru bunica ta!
Mie mereu mi se spune ca cineva acolo sus ma iubeste si sa stii ca asa este. Asa va fi si la tine de acum incolo.

Merg sa recuperez ce ati scris de cand nu am mai postat.

Oana 36+ Eric Nicholas
AMR 3+(sau mai putin)
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!

Bebe mic

Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!

multumesc fata draga...mereu am considerat-o pe cealalta bunicuta protectoarea mea, acum le am pe amandoua!
te pup si nu vreau sa te amarasc, ai dreptate, cineva aculo sus ne iubeste sincer!

castelana fericita 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina30 spune:

Citat:
citat din mesajul lui andira

Citat:
citat din mesajul lui mihaelagrosan
Andira tu aveai ceva reteta de gogosi la masina de paine. Te rog da-mi si mie, ca ma bate Elena la cap. Am uitat sa-mi notez atunci.

Uite aici http://adamache-laura.blogspot.com/2009/01/krapfen.html .
Sunt foarte bune, insa eu zic ca-s mai bune cu ceva umplutura, daca reusesti sa pui.

30+

Buna ziua,

numai pe scurt, umplutura se pune la gogosile astea dupa ce au fost coapte, cu un sprits cu capat de plastic sau metal si se umplu cu marmelada, magiun, chiar si cu pudding de vanilie.

Pofta buna! din pacate mie nu-mi fac prea bine, aici din cauza carnavalului le poti cumpara la fiecare colt de strada....

Cristina 32+ Ingrid Evelina si Magnus Tiberius (7.04.2006)

Mergi la inceput