Mamici cu iepurasi de Mar-Apr 2010 (89)
Raspunsuri - Pagina 16
dayanara spune:
babyangel si eu sunt rezervata cand aud de retard...nu se considera retard decat de la 2 saptamani in sus, sa nu mai zicem de erorile care le poate da ecograful
denisa spor la bucatarit :)
si eu vroiam un suport de panza dar cred ca.mi iau adio , doar sa gasesc ceva special pt cadita , ca nu toate se potrivesc
roxana
32
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
briza_marii spune:
Oana ce bine ca ai rezolvat cu monitorizarea aia si ca in sf esti linistita. Si eu cand plec de la dr , dupa o ecografie unde l-am vazut pe bebe, parca plutesc, am asa o stare de liniste sufleteasca..
30+
Eric Mihai
dayanara spune:
mihaela bafta la medic, ai si ecografie? sa vii cu vesti bune
roxana
32
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
mihaelagrosan spune:
Dayanara da am si eco
Andira tu aveai ceva reteta de gogosi la masina de paine. Te rog da-mi si mie, ca ma bate Elena la cap. Am uitat sa-mi notez atunci.
Mihaela
31+ cu Angela Ioana si
Elena Maria (9 aug 2006)
sensibila spune:
Multumesc frumos fetele pt sustinere, gandurile bune si rugaciuni.
asteropipan – bebelina nu prea cred ca vrea sa iasa, sau asta e senzatia mea, mai ales ca colul meu masoara 4 cm.
honeybaby – se pare ca de la o imbatranire premature a placentei. Dupa masuratoarea de luni la Herghelegiu placenta avea 4.2 cm, iar o prietena cand a nascut placenta avea 3 cm si I se spunea ca e déjà f groasa si necrozata. Din cate am inteles acum placenta ar trebui sa se intanda sis a fie mai subtire, si cum la mine nu se intampla asta, probabil deasta si-a incetinit bebelina ritmul de crestere. Plus de la fluxul de sange redus care trece prin artera uterine stanga.
De crescut ea a crescut totusi de pe 7 ianuarie pana pe 1 februarie a luat cam 395 g. Si oasele si toate celelalte masuratori arata ca a crescut dar nu cat trebuie.
BPD de la 8.32 la 8.56
HC de la 29.16 la 30.69
AC de la 27.17 la 29.18
FL de la 5.82 la 6.23
HL de la 5.17 la 5.75
Acum ramane sa vedem cum evoluaza pan amarti. Sper s amai creasca ca daca or sa fie aceleasi valori atunci chiar ma apuca nebunia.
e in burtica
+35
Gia Darria
IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
varsta bebel
Poze Bebelina
Lucrusoare Bebelina
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
mihaelagrosan spune:
Dianami ce mai faceti? Sunteti bine? Acum am vazut ca ati sters si pozele de pe gmail.
Mihaela
31+ cu Angela Ioana si
Elena Maria (9 aug 2006)
annya9 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui freedelia Annya -- felicitari pentru optimism si incredere. Si eu sunt convinsa ca bebe este cat se poate de bine... Miria, Annya -- povestiti-ne si noua cum de va cunoasteti... 34+, John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006)POZE |
Multumesc pentru incurajari. Sper sa mai trecem de un hop fara sa ma stresez prea tare, asta pentru ca saptamana viitoare voi face inca o eco 4d...

Eu si Miria ne cunoastem de ceva ani, ne-am vazut de cateva ori, insa sotii nostrii se cunosc mult mai bine.
28
Radu Alexandrupoze
castelanaC spune:
andira
Dumnezeu sa o ierte! si poate asa nu mai sufera.
mai fata draga dar ce v-a apucat ? dureri peste dureri? stati calme mai!ai grija de tine!
Honey baby, merci mult, asa e poate e intr-un loc mai bun, cu siguranta nu se mai chinuie cum a facut-o de cateva luni incoace.
ce harnica esti azi, spor! am vazut si eu la magazin suport textil...nu stiu cwe sa zic, mie imi place totusi cel stil topogan, vedem de care luam.
merci mult
briza marii, multumesc pentru cuvintele frumoase. asta este regretul meu ca nu am putut sa-i arat baietelul meu, sper sa ne vegheze de acolo de sus.
stefumic, da draga mea, de cateve zile era deja inconstienta si de 3 saptamani era la pat cu picior si sold fracturat, Dumnezeu sa o ierte!
mihaelagrosan, merci, ei se intampla sa fie si momente de astea in viata fiecaruia. Ce sa zic, o sa fie ciudat sa ma duc acasa si sa n-o gasesc...sigur vine bebe si ne muta gandurile!
sa stii ca si eu am impresia ca avem de facut o mie de chestii si batem pasul pe loc... sotul meu e asa calm ca ma apuca spumele de tot uneori dar ma calmez uitandu-ma la el...el mereu imi zice: ce ne mai trebuie, nimic, daca e ceva sunt eu, punct!
bafta azi la dr si concentreaza-te sa intrebi tot ce ai pe lista!
fetele aici finalmente plouaaaaaaaaaaa, uau poate se mai racoreste ca-s turbata de cap cu caldurile astea. Stiu ca e ciudat ca acolo acaasa e frig sa va inchipuiti cum e sa stai la cald umed.
va pup si sa auzim de bine!
castelana fericita
31+ 
honeybaby spune:
Imi iau masa cu voi.
Roxana - ai fost la vampiri
?? Tinem pumnii sa iasa bine rezultatele.
Cadita mea e mai adanca si mi se pare ca bebe o sa stea prea inclinata in suportul de panza. Ne avand opritor intre picioare ca cel de plastic mi-e teama ca o sa alunece. Cred ca o sa iau si unul de plastic si vad eu pe care il folosesc.
Sensibila - am inteles. Mie mi-au spus ca e foarte bine ca beau multa apa. Ajuta sa mentin placenta tanara.
Mi-e de la 26 de sapt nu mi-a mai masurat nimeni nici IR-urile , nici gr de maturitate al placentei.... E normal ??
Atunci erau normale, dar stiu ca problemele apar mai ales acum la sfarsit si evolueza repede.
M-am uitat acum pe eco de la 26 sapt la dr Albu: gr maturitate 0 , grosime 39mm la insertia cordonului umbilical. Mi-a spus ca e foarte bine.
Oana - bine ca ai reusit sa faci monitorizarea. Se face obligatoriu si eco ??
Aaa.. inca ceva. Poti sa faci o poza la geanta cu bagajul de spital?
AM selectat cateva genti sa le spal dar mi se par prea mici.
Mihaela - bafta la eco. E bine ca terminati inainte de nastere, noi de obicei depasim termenul cu mult si terminam dupa...
M-a luat greata si am mancat decat jumatate de farfurie de orez cu legume.
E si cazul dupa cat am mancat zilele astea. De la 8 kg am sarit direct la 10
( fara 300 g dar nu se mai pun)
Denisa,
31 + cu bebe roz
Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta ! 
Poze & Filmulete Bebeluna
honeybaby spune:
Castelana - daca ploua nu e si mai umed aerul ??
Vai ce dor imi este de o ploaie torentiala de vara cu tunete si fulgere.
Denisa,
31 + cu bebe roz
Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta ! 
Poze & Filmulete Bebeluna