Mamici cu iepurasi de Mar-Apr 2010 (89)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ioanact

jeni_h si eu sunt scorpion, sotul - pesti.

Si noi exact la fel . De-asta ii spunem noi Irinei "seful de trib", face armata cu noi toti, astia cu zodii mai pasnice.

Sa va vad cu Justina .

30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Castelana - condoleante!

Ieri m-a cam durut burta, am stat prea mult in picioare prin casa, cred ca o sa stau mai mult prin pat azi.

Intru mai incolo.

Mihaela, Delia -
Abia astept sa ma bucur de o vacanta de 2 ani acasa.

30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freedelia spune:

M-am plictisit ingrozitor azi!!! Intr-un sfert de ora plec sa iau copiii de la scoala, apoi mergem la balet -- macar acolo mai stau la palavre cu celelalte mamici. Maine au copiii spectacol de Anul Nou Chinezesc, sunt invitati parintii -- se termina la 11 si apoi venim acasa si vineri nu ii mai duc ca e doar o juma de zi si nu are rost sa ma trambalez. Plus ca ma plictisesc singura acasa hahaha.

Abia astept sa vina weekendul sa fie si Coleman acasa...

Si Marti am iar programare la doctor, daca n-oi naste pana atunci...

34+, John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Neata!!!!
Dupa ce ieri m-am trezit tarziu si am dormit toata noaptea , azi m-am trezit la 8. Banuiesc ca o sa fiu zombi mai incolo.

Castelana - imi pare rau pt bunica ta. Dumnezeu s-o odihneasca in pace. Cu siguranta e intr-un loc mai bun

Delia - poate nasti in masina. Ati gasit nume pt bb? Sa sti ca nu vine pana nu are un nume.
Apropo pune pozele alea mai repede ca acum iese bebe si ramai fara burtica.
Si eu ar trebuie sa ma epilez. Sa vezi contorsionare.
Eu nu as vrea homeshooling pt ca eu am iubit sa ma duc la scoala ca sa fiu cu colegii. Sistemul de predare era jalnic, mai ales in clasele primare, dupa aia a fost mai bine. Daca as fi stat la scoala 8-20 nu cred ca-mi parea rau.

Azi nu cred ca mai plec. Stau acasa si fac curat , spal, aranjez, calc, fac papica etc... daca nu ma loveste prea tare dorul de plecare

Ieri am luat suport pt baie din panza , asa m-a sfatuit o prietena, ca ar fi mai bun decat cel de plastic, dar nu prea ma incanta. Nu vine bine pe cadita noastra.
Ma oftic ca nu mi-am ascultat instictul

Denisa, 31 + cu bebe roz Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

Poze & Filmulete Bebeluna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

Freedelia tu esti in dezavantaj aici pe DC din cauza fusului orar. Mereu iti bei cafeluta singurica fara noi Si pe cand ne trezim noi la tine e deja pranz, nu?

Eu incep deja sa imi fac griji, cand aud cat de des mergeti voi acuma la medic Pe mine nu m-a mai chemat din 20 ianuarie pana la 1 Martie Decat daca apar ceva problemute...Si incep sa imi pierd rabdarea, sincer!

Anca

cu Codrin Fabian in 36 saptamani
AMR 4+ saptamani!!!
si mami de Lucas-Sebastian
http://community.webshots.com/user/babyanca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CoriMami spune:

Buna dimineata si de la mine!
O noua zi de stat in casa
Doamne, te rog da-mi rabdare!
Ieri am iesit singura pe langa bloc, dar mi s-a parut groaznic, pe jos gheata si eu o mare balena care abia ma miscam...
Rabdare, rabdare, rabdare...

33+ Eliza Valentina
Mami si tati o asteapta pe printesica lor cu drag!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

Neata dragelor!
Eu sunt zombi, nu am reusit sa dorm mai deloc, imi curgea nasul intr-una si nu puteam sa respir. La 8 m-am dat jos din pat ca nu mai rezistam, mi-am facut un ness cu lapte(e al 2lea in sarcina asta). Azi sunt hotarata sa ies putin din casa ca nu mai rezist, de vineri sunt "arestata la domiciliu"
Castelana draga, sincere condoleante pt tine si familia ta. Sper ca bunica ta draga sa devina ingerul pazitor al viitorului bebelus si sa il ocroteasca de acolo de sus
Freedelia ce de planuri iti faci mai fata draga!!! Si eu zic sa stai mai pe langa casa, ca nu stii ce surprize iti face burtica.

30+ Eric Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefimic spune:

buna dimineata burticute,

CASTELANA, DUMNEZEU sa o odihneasca, i-mi pare rau, dar daca zici ca se chinuia poate e mai bine asa.

DELIA hai ca ma tii pe jar, si aseara cand am ajuns tarziu acasa am intrat repede sa vad daca a veniot bebe cumva si eu am ratat.
sincer cred ca oricum daca el va vrea sa vina nu ai ce face, el sa fi ebine si tu si asta e tot ce conteaza.

OANA ma bucur ca ai venit cu vesti bune, hai ca poate pana la urma ne tinem companie in gand de pe masa de operatie, ca tot suntem cu DPN cam apropiat.

ROXANA sa vii cu vesti bune de la analize, da.

apropo de zodii la noi o sa fie un amalgam daca domnisora nu iese peste asa cum am programat-o eu, cei drept cam la limita dar poate poate, eu sunt leu, sotul berbec, stefi peste si acum sa vedem ce iese.

ANCA daca dr ti-a zis sa te duci pe 1 poate stie el mai bine, tu cate saptamani ai avea atunci?

DENISA spor la treburile casnice, si sa ai mai multa grija de tine si bebe.

CORI .

cata mami de STEFAN(9.03.2007) si 37+IOANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

freedelia, stefi multumesc, oricum azi doar mi.au luat sange, cand programare pe 10 saptamana viitoare , iau si rezultatele

roxana 32 silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelagrosan spune:

Buna dimineata!
Eu am dormit bine, cam ca de obicei , sic sic!!
Castelana Dumnezeu sa o odihneasca pe bunica ta. Imi pare rau ca ai o perioada asa de zbuciumata in viata de familie. Lasa ca bebe te va recompensa pt. tot.
Delia vad ca nu ai nascut, dar daca zici ca persista durerile, eu zic ca se apropie.
Babyangel stai linistita, nici eu nu am fost de 8 saptamani. Azi merg. Si mie mi-a spus sa merg sa-l caut daca apar probleme. E normal pt. a doua sarcina.
Dayanara succes la analize!
Oana bine ca ai facut monitorizarea.
Annya imi pare rau ca a trebuit sa treci prin atata stres. Ma bucur din suflet ca bebe e bine.

Am emotii , de fapt sunt entuziasmata ca merg azi la doctor, sa vedem ce mai face bebelina. Trebuie sa-mi fac o lista cu ce vreau sa-l intreb pe nenea doctorul ca sa nu uit. Ca el e mai grabit si daca nu-l intreb eu .
Si mai am niste nervisori ca iar stationam cu camera aia pt. Elena. Parca vad ca va fi gata fix inainte de nastere. Ca asa ne ies noua lucrurile
Va pup pe toate!

Mihaela31+ cu Angela Ioana si Elena Maria (9 aug 2006)

Mergi la inceput