Mamici cu iepurasi de Mar-Apr 2010 (89)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns freedelia spune:

Neatza din nou!

Castelana -- Dumnezeu s-o odihneasca pe bunica ta si tie sa iti dea pace si liniste sufleteasca!

Eu sunt stationara, adica am in continuare o durere de burta continua si contractii nu foarte dureroase si nu foarte regulate. Inca nu ma duc la doctor, inca nu ma epilez...

Va pup

34+, John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

castelana condoleante; sa se odihneasca in pace bunica
ma bucur totusi ca terapia mamei merge !

freedelia sunt tare curioasa cum va merge cu home school,e o idee foarte buna, doar ca nu e pt oricine, ma refer la parinte, eu n.as fi in stare de asa ceva...sau mai stii ce vine cu timpul

rebiana cred ca azi mergi la doctor! bafta si abia astept sa aud vestile bune

m.am sculat iar cu noaptea in cap, dar macar cu un scop, ma duc la analizele de tiroida

roxana 32 silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns castelanaC spune:

Citat:
citat din mesajul lui freedelia

Neatza din nou!

Castelana -- Dumnezeu s-o odihneasca pe bunica ta si tie sa iti dea pace si liniste sufleteasca!

Eu sunt stationara, adica am in continuare o durere de burta continua si contractii nu foarte dureroase si nu foarte regulate. Inca nu ma duc la doctor, inca nu ma epilez...

Va pup

POZE

Dumnezeu sa o ierte!

Fata Delia sa nu stai asa pana in ultimul moment!
sper ca nu esti singura in casa, macar ia mereu dupa tine telefonul, da? stai linistita si incerca mai fara iesiri, mai ales cu masina, tu la volan.

castelana fericita 31+

Mergi la inceput

Deli

Citat:
citat din mesajul lui dayanara

castelana condoleante; sa se odihneasca in pace bunica
ma bucur totusi ca terapia mamei merge !

m.am sculat iar cu noaptea in cap, dar macar cu un scop, ma duc la analizele de tiroida

POZE

multumesc de cuvintele frumoase. pe bunica Dumnezeu sa o ierte, tare se chinuia acum sa stii!

hai sa vii cu vesti bune de la rez, si eu le refac analizele saptamana viitoare (inclusiv tiroida)

auzi dar tu la 6 dimineata pe forum????????????

castelana fericita 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

ah castelana , pai eu nu pot sa ma trezesc si sa plec, intai tre sa stau , sa ma uit la tv, pe net ...apoi incet incet ma urnesc, in mod normal mancam si beam cafea, dar azi cu analizele nu pot, plus ca la 7 fara ceva plec din casa :)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freedelia spune:

Castelana -- acum sunt chiar singura cuc peste 2 ore tre sa iau copiii, Jodie are balet (sper sa nu ma apuce nasterea pe acolo haha).

Dayanara -- sa iti iasa analizele bine!

M-am dus si am organizat dulapul lui bebe, adica am scos toate hainele din cutia de la 0-3 luni si le-am pus pe rafturi pe caprarii. Cand vine femeia, am sa ii spun sa le ia pe rand sa le spele si sa le puna la loc. Mai am de desfacut cutia cu paturici, prosoape, carpe, etc, dar nu ajung la ea si nu vreau sa ma catzar ca sa nu cad, mai ales ca sunt singura acasa.

Am ajuns la un compromis cu plecatul copiilor, am zis ca in loc de o vacanta de peste o saptamana, cu avionul, departe, sa mearga in 2 sau 3 mini-vacante de cate 2-3 zile, cu trenul, pe aici pe aproape. Vor incepe calatoriile de luni. Daca o fi sa nasc mai devreme, vreau sa fie aproape, sa poata veni la spital.

Sper sa va treziti curand ca ma plictisesc ceva de groaza...

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

Buna dimineata, matinalelor!

castelanaDumnezeu sa o ierte si sa o aiba in paza pe bunica ta

Annyaimi pare rau pentru stresul la care ai fost supusa , dar important e ca totul s-a terminat cu bine

Sensibila in legatura cu retardul de crestere, eu sunt destul de sceptica...Atunci cand e vorba de doar cateva sute de grame, parca nu m-as impacienta..ca de aia sunt copii nascuti la termen cu 2700g sau 4700g...Important e sa iti pastrezi optimismul

Anca

cu Codrin Fabian in 36 saptamani
AMR 4+ saptamani!!!
si mami de Lucas-Sebastian
http://community.webshots.com/user/babyanca

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui freedelia

Castelana -- acum sunt chiar singura cuc peste 2 ore tre sa iau copiii, Jodie are balet (sper sa nu ma apuce nasterea pe acolo haha).

Dayanara -- sa iti iasa analizele bine!

M-am dus si am organizat dulapul lui bebe, adica am scos toate hainele din cutia de la 0-3 luni si le-am pus pe rafturi pe caprarii. Cand vine femeia, am sa ii spun sa le ia pe rand sa le spele si sa le puna la loc. Mai am de desfacut cutia cu paturici, prosoape, carpe, etc, dar nu ajung la ea si nu vreau sa ma catzar ca sa nu cad, mai ales ca sunt singura acasa.

Am ajuns la un compromis cu plecatul copiilor, am zis ca in loc de o vacanta de peste o saptamana, cu avionul, departe, sa mearga in 2 sau 3 mini-vacante de cate 2-3 zile, cu trenul, pe aici pe aproape. Vor incepe calatoriile de luni. Daca o fi sa nasc mai devreme, vreau sa fie aproape, sa poata veni la spital.

Sper sa va treziti curand ca ma plictisesc ceva de groaza...

POZE

oooo si trebuie sa si conduci, asta mi se pare mai problematic, ai grija fata draga si nu exagera.
faci bine ca organizezi dulapul asa in cateva zile e spalat si calcat, stai si tu linistita.
faci bine ca nu te bagi la "catarari"
cu vacanta... cum credeti voi ca e bine, e frumos sa vina fratiorii mai mari sa vada minunea mica, cum hotarati voi asa e cel mai bine.
ai grija de tine!

castelana fericita 31+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui babyangel

Buna dimineata, matinalelor!

castelanaDumnezeu sa o ierte si sa o aiba in paza pe bunica ta

Anca

cu Codrin Fabian in 36 saptamani
AMR 4+ saptamani!!!
si mami de Lucas-Sebastian
http://community.webshots.com/user/babyanca

Dumnezeu sa o ierte!

multumesc pentru ganduri!

castelana fericita 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Citat:
citat din mesajul lui babyangel

Andira, Yaya, Rebiana Nu va suparati pe mine ca nu vreau copil geaman...

Stai calma, ne distram si noi, asta si era ideea...

30+

Mergi la inceput