Mamici cu iepurasi de Mar-Apr 2010 (89)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Sensibila eu mai trebuie sa ma duc la eco pe la 33 de sapt. Nu mi-a zis nimic de morfo de trim 3.
Aia de la 26 de sapt a fost eco de trim 2+3 ( vb asistentei : " tot o investie dea lor")

Denisa, 31 + cu bebe roz Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

Poze & Filmulete Bebeluna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns castelanaC spune:

Citat:
citat din mesajul lui sensibila
castelanaC – condoleante pentru bunica ta ! Incearca sa nu te necajesti pre atare ca faci rau la bebe !

e in burtica +35 Gia Darria [/blue]
IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
varsta bebel
Poze Bebelina
Lucrusoare Bebelina
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
[/font=Georgia]

multumesc, sa stii ca incerc mult sa stau linistita! O fac pentru bebele meu si bunica mea sigur nu voia sa ma vada trista, dar ce sa-i fac?
te pupupuup

castelana fericita 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annya9 spune:

Citat:
citat din mesajul lui honeybaby

Annya - coaja de lamaie e toxica. Vb de lamaile care le cumparam si sunt stropite cu nu stiu care minuni ca sa se pastreze frumoase.

Da, ai dreptate, eu o mai dadeam pe razatoare...am uitat sa specific.

28 Radu Alexandru
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

Citat:
citat din mesajul lui honeybaby

Briza- cu ceai de ceapa ai incercat ? Mai poti sa incerci Grindtus, e un pic la scump in jur de 40 Ron daca are efect. E tuse seaca ?

Nu pot sa beau ceaiul de ceapa...imi vine sa dau la boboci de mor si dupa ce ca am gatul in pioneze asta mi-ar mai lipsi. tusea e mai ciudata, adica e cand seaca cand expectoranta, dar mai mult expectoranta.
Bag la greu lamaie (dar imi provoaca niste arsuri, la fel si stodalul ala), ridichie cu miere, gargara cu apa sarata (vai ce oribila e, dar asa mai imi trece durerea de gat)+ oscilo. Cred ca imi iau si CETEBE si sirop de muguri de brad sau pin..sa vad ce zice farmacista

30+ Eric Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns castelanaC spune:

Citat:
citat din mesajul lui kossir

Neata burtici de iepurasi dragalasi,

Raportez o noapte infioratoare, dar, ma rog, nimic nou. A, doar dureri de solduri. Amandoua ma dor groaznic. Ma bag imediat la un dus si paote le mai calmez.

Castelana, condoleante pentru bunica ta. Odihneasca-se in pace.
Ma bucur ca mama ta e stabila, in cazuri ca asta e o veste fooarte buna sa fie stabila. Recuperare cat mai lina . Cat despre simptomele noastre de babute burtoase, asta-i clubul in care am intrat bucuroase, cu buna stiinta de ce ne asteapta, asa ca nu avem a ne plange, asa cum bine spui tu .

Fetele care vorbiti de zodii, eu sunt total aeriana. Noi suntem raci amandoi eu si sotul . Si ne batem in clesti , aproape zilnic, dar triumfa mereu familia , iar Mihai este fecioara. Asa cum spunea cineva pe aici, povesteeeesteee . Altceva nu stiu. Cred ca Sofia va fi varsator. Cum e asta, habar nu am .
Mihaela asteptam vesti la intoarcerea de la medic. Ne spui si cu cine seamana?

Castelana cunosc problema cu umiditatea. Si aici, in ultima luna este tot de 100%. Foarte rar ajunge la 80%. Tocmai de aia noi am hotarat sa luam dezumidificator. Ca ma gandesc ca la nou nascut poate provoca alergii, astm, Doamne fereste. Noi ne-am obisnuit, ai dreptate .

Carmen mami de Mihai 24.8.99 si 36+ Sofia Maria

http://community.webshots.com/user/kosscar

merci mult, astea sunt de ale vietii!
of ce club avem noi aici burtos si fiecare mai "au" si "stai", tine-ma dar nu asa, in fine uneori saracul sot nu integege ce trebuie sa faca si la sfarsit sfarsim sa radem, cert e ca s-a schimbat situatia in ultimile saptamani, chiar daca la kg nu observ o majorare (1 kg... 2... asta-i poezie).dar ergem semete inainte si ce fericire cand tinem mogaldetele in bratica!
te pup si ai grija la Casablanca!

castelana fericita 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

Citat:
citat din mesajul lui stefimic

buna dimineata burticute,

ANCA daca dr ti-a zis sa te duci pe 1 poate stie el mai bine, tu cate saptamani ai avea atunci?

cata mami de STEFAN(9.03.2007) si 37+IOANA

Cata, eu pe 1 Martie am 39 de saptamani. Practic ma cheama sa planificam ziua cea mare

Anca

cu Codrin Fabian in 36 saptamani
AMR 4+ saptamani!!!
si mami de Lucas-Sebastian
http://community.webshots.com/user/babyanca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Citat:
citat din mesajul lui briza_marii

Fetelor, am terminat deja o sticluta de stodal si ciuciu efect.

Sa stii ca si eu am terminat vreo 2 sticle sarcina asta, cu acelasi "efect". Dar la farmacie n-au avut altceva sa-mi dea pt sarcina.

30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Cristina - multumesc pt completare, si eu vreau sa iau un instrument de-ala de umplut gogosi, dar nu stiu de unde.
Sa incerc la Auchan in weekend.

30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Briza - ai Homeogene 9 asa cum a zis Annya. Ala e fix pt dureri de gat ( pe mine la tuse nu ma ajutat dar la dureri da)
Si sotul si mama au avut arsuri de la lamaie si de la Stodal. Eu nu am probleme de genul. La ei a mers cu GrindTus ( e permis in sarcina)

Anca - poate faci un ghiocel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jeni_h spune:

[quote]citat din mesajul lui kossir

Jeni felicitari pentru examene. Mai ai duminica si gata? Bafta in continuare. Si bafta si la cumparaturi. Nu te stresa asa tare, cand o sa fie sa cumperi, cumperi si gata, ai sa vezi .

Salutare Carmen

din pacate mai am inca doua examene, pe care sper sa le trec cu brio, cum le-am trecut pe toate pana acum, dupa care . Maine si sambata si gata, scap!!!
Aseara chiar vorbeam cu mama mea si ii spuneam ca dupa ce termin sesiunea asta, ar mai fi cam doua sapt in care sa ma ocup de mine si de bebelina. Adica mai am de mers - cred ca pt ultima data - la eco, in sapt 37 si cateva zile. Pe urma vreau sa ma "aranjez" pt marea intalnire. Adica stii tu, asa ca fetele... vopsit parul, aranjat unghiutele, epilat..... tot tacamul. Sa nu se sperie bebe cand o da nas in nas cu mine . Tot maine, dupa examen, trec pe la doctor sa vedem cum au iesit rezultatele la analizele pe care le-am facut saptamana trecuta. Sper sa fie totul in regula.
Apropos de placenta. cand am fost in ianuarie la eco, mi-a spus ca placenta a inceput sa imbatraneasca. Mi-a explicat ca-i foarte normal si ca este totul in grafic.
In rest, dureri de bazin in special noaptea si dimineata cand trebuie sa mau jos din pat.
Aproape ca vomit in fiecare seara. Daca nu vars am arsuri de-mi vine sa ma urc pe pereti. Ma consolez ca mai e putin si trece
I-am spus doctorului de asta si radea, zice el ca-i normal ca-i creste parul lui bebe. Plus de asta e pozitionata cu caputul in jos , trunchiul pe partea dreapta si piciorusele fix in stomacul meu Am zis ca daca nu iese cu coditele gata impletite , nici sa nu vorbeasca cu mine, la cat m-a chinuit.
Hai ca m-am intins cat o zi lunga de post

Pupici si sa dea DD sa ne auzim numai de bine

35+ Sarah Maria

Mergi la inceput