Fulgusori de nov-dec 2009 (16)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Buna seara
acest mesaj l-am mai scris o data da' habar n-am ce s-a intamplat cu el. L-am trimis inaintea celui de bun venit pt alinutza

Va mai amintiti de noi? sau dati de baut ca am plecat
.
Eu sunt bine, plecat alegia de la noi, plecat si aftele 9 aproape de tot) si raceala..... dar si tati. Sunt putin apatica si cu prea putin chef de forumit.

De citit v-am citit dar am uitat ce am citit
Felicitari mamici de bebei proaspat crestinati. sa va traiasca si sa fie sanatosi si fericiti.

Legat de kk si eu cred problema e scutecul prea ridicat, prost asezat, sau marimea prea mica. In general trec la urmatoare marime inainte de a atinge greutatea maxima de pe scutec. Tare fain arata bebe cu scutecul care se aseaza precum chiloteii mulati.... dar e inaficient.

Intrebare: La 3 lunite se merge la bilant? In programarea din carnetelul meu scrie ca la 4 luni trebuie sa mergem... la 3 nu. La voi cum e? Nu-i problema... chiar ma bucur sa nu merg, n-am chef de tanti dr... Mihnea creste si nemasurat si necantarit. .... dar ma intreb cum trebuie sa fac.

Va pup pe toate fara exceptie

Mami fericita de Mihnea
Mihnea creste mare (14.11.2009 )
aniversarea nuntii
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutza_24 spune:

am si eu probleme cu pampersul.pt maria folosesc active baby nr 3 si pe la bulanase e mereu rosie parca ar strange-o..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_seby spune:

Citat:
citat din mesajul lui krelia

ceva de genul asta?

Citat:
citat din mesajul lui monis5

inafara de ce zice Many_bani si Ralu mai zic si eu una. Ati incercat sa lasati scutecul putin mai jos in talie? Adica strans pe talie dar nu ridicat pana la subsuori... Nu-sh cum sa zic ce vreau sa zic... sa-i ramana putin scutec ca o punguta la fundulet unde sa aiba spatiu kk, ca daca e f intins scutecul, o ia si kk la vale / deal pe scutec... eu nu stiu ce si cum, dar pana acum i-a iesit din scutec de max 5 ori in toata viata lui

monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09)

In my apron I carry nails, pliers, a heavy hammer, and pride.

_
Krelia, mami de printes Rares-Mihai

"Children make you want to start life over."
Muhammad Ali

Krelia, poti sa ma ajuti cu niste informatii, o persoana de contact pt pozele profi? Sunt suuper..As vrea sa ii fac un album si piticotului meu

Credinta face totul posibil, Dragostea face totul usor :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

ralu, ai PM

Citat:
citat din mesajul lui ralu_seby

Krelia, poti sa ma ajuti cu niste informatii, o persoana de contact pt pozele profi? Sunt suuper..As vrea sa ii fac un album si piticotului meu

_

Muhammad Ali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_seby spune:

Krelia, multuuu!
Alina, dc e rosie pe bulanase cel mai probabil ca o strang, incearca totusi un nr mai mare..si dc ma insel, tot vei ajunge sa ii utilizezi in curand
Matei a adormit, fug si eu la dush|!
Kiss-ulin!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Citat:
citat din mesajul lui shtephy

Laura si al meu baiat cam o data pe zi se manjeste de kk chiar daca sunt pe faza .Pur si simplu iese din pampers pe la spate.Nu stiu daca fac ceva gresit ... de multe ori il si aud cum face ,chiar ii explodeaza ceva la fundulet si atunci stiu ca-i murdar pana la jumatatea spatelui.
Eu cand plec de acasa am mereu cu mine si un rand de haine pe langa pampersi.

_
Ramona , mamica Stefaniei(20nov2006) si a lui Iustin (4 dec 2009)
Poze cu Strumfici
_

Idem si la mine 100%

Cami, de sufletel scump Flavius Cristian pe pamant si a ingerasului Darius-Andrei din ceruri

Alex are nevoie de noi! Sa-l Ajutam!!

Flavius

ingerasul Darius-Andrei

www.Darius-Andrei.piczo.com

http://nshrine.com/shrine/Darius

Poveste

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alinutza_24

multumesc pt "primire".povestea noastra este relativ simpla.am nascut la 39 sapt,pe 1 noiembrie 2009,nastere naturala,fara epidurala,o printesa de 3150 gr,49 cm apgar 9|10 pe nume maria andreea.acum avem deja 3 lunitze,crestem frumos,papam titzi si abia asteptam sa punem pozici ...

mamica de printesa MARIA

Bine ai venit . uite ca ai si loc rezervat in lista, nici un fulgusor nascut in ziua aia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Krelia - da, aia e ideea

noapte buna tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

noapte buna si de la mine!

_

Muhammad Ali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_80 spune:

alinutza_24 bine ai venit printre noi, sa-ti traisca printesa si sa fii cat mai activa pe forum.
ionela te inteleg perfect cu plecarea lui tati, sotul meu trebuie sa vina acasa pe 8 pt doar 2 saptamani si eu ma gandesc deja la plecarea lui, asa ca suntem alaturi de tine!
si noi mai avem cateodata probleme cu kk iesit din pampersi, dar se intampla foarte rar, nu stiu de ce ca doar sunt atenta la toate pliurile..

de scump Maria

Mergi la inceput