Fulgusori de nov-dec 2009 (16)
Raspunsuri - Pagina 20
shtephy spune:
Alinutza bine ai venit!
Sunt sigura ca deja ne cunosti pe toate si imi pare bine ca te-ai hotarat sa ni te-alaturi.Abia astept sa va vad in pozici.![]()
_
Ramona , mamica Stefaniei(20nov2006) si a lui Iustin (4 dec 2009)
Poze cu Strumfici
_
monica_80 spune:
Fetele, m-am trezit si eu, nu dati cu pietre
, cum se pun poze in album, ca eu nu reusesc, imi spune ca sunt prea mari, dar eu mai mici nu am, nu sunt de rezolutie mare.
de
scump Maria 13.12.2009
shtephy spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ionelamaria Va mai amintiti de noi? sau dati de baut ca am plecat . |
Mai, sa nu mai aud asa ceva,da?
Ia de-aici

,mi-a fost foarte dor de tine!Ma bucur ca ti-ai mai revenit din punct de vedere fizic dar regret ca a venit clipa plecarii lui tati.Stiu ca Mihnea nu te va lasa sa fii trista iar noi suntem aici si sper sa ai chef de forumit curand .

_
Poze cu Strumfici
_
shtephy spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui monica_80 Fetele, m-am trezit si eu, nu dati cu pietre , cum se pun poze in album, ca eu nu reusesc, imi spune ca sunt prea mari, dar eu mai mici nu am, nu sunt de rezolutie mare. de scump Maria 13.12.2009 |
Pe ce cont ai incercat?
nov.dec2009 cred ca e full ,pe fulgusori2009 ar trebui sa mearga zic eu.
_
Poze cu Strumfici
_
alinutza_24 spune:
fetele,multumesc inca o data pt primire!printesa mea a adormit asa ca o sa o urmez si eu... va urez o noapte cat mai linistita !
shtephy spune:
Nush ce sa zic cu kk iesit din pampers ,eu sunt de parere ca nu gresesc nicaieri .Iese atunci cand aud explozia
... face si fara explozie si atunci ramane in pampers.Cred ca-i pun un radar la fund sa vad cu ce viteza iese kk
,precis depaseste viteza legala si de-aia se duce pe spatele copilului
.
Asa ,vroiam sa mai zic ca piciul meu prefera sanul stang ,deci fitos si el.
Prestez capitol nou.
_
Poze cu Strumfici
_
alinutza_24 spune:
uitasem sa va intreb.. si bebelusii vostri se chinuie cand trag parturi?a mea are momente cand se strofoaca asa tare si incepe sa planga mititica de mi se rupe sufletul..
monica_80 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui shtephy
Pe ce cont ai incercat? nov.dec2009 cred ca e full ,pe fulgusori2009 ar trebui sa mearga zic eu. _ Ramona , mamica Stefaniei(20nov2006) si a lui Iustin (4 dec 2009) Poze cu Strumfici _ |
shtephy nu ma-njura, imi spui si mie cum fac?
de
scump Maria 13.12.2009