Fulgusori de nov-dec 2009 (16)
Raspunsuri - Pagina 18
many_bani spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui DianaR M-a intrebat cineva de ROTARIX si acum mi-am amintit, nu mai frunzaresc inapoi sa vad cine . Efecte adverse posibile: f frecvent(10%) inapetenta, frecvent(1-10%) diaree, febra usoara, varsaturi, balonare si mai rar(0,1-1%) constipatie plus alte efecte adverse dar care sunt ff rare. Din ce am auzit e bine tolerat, poti citi si aici e un subiect despre rotarix aici pe forum.Cand faci mai multe vaccinuri impreuna riscul de efecte adverse e mai mare, plus se pot si cumula. daca le faci la un interval oarecare (adica infanrix la 2 luni, rotarix la 3 luni) ai avantajul ca poti mai bine identifica vaccinul ce ti-a dat efectul advers respectiv (nu ca te-ar ajuta cu ceva treaba asta) si bineinteles nu risti sa-ti cumuleze efectele de ex sa faca febra mare de la infanrix cu inapetenta, varsaturi si diaree de la rotarix. Prin SUA si tarile vestice se merge insa pe administrarea simultana. Diana cu Vlad(16.05.04)(bebelus, copilas)& Timeea (18.05.06) & Teodora (11.11.09) Filmulete |
Multumesc mult Diana, eu era cu intrebarile despre Rotrix

mami de
Vlad (29.10.2009)Poze
krelia spune:
laura, nici mie nu mi s-a intamplat sa-si pateze hainutele....si de regula el face imediat dupa masa de pranz, pe la 14...si il vad imediat, pentru ca odata se inroseste si se screme
...si imprastie savoare
.....e asa dulce...am tot zis ca o sa-l filmez....ca e prea tare momentul
...da' ba e aparatul in alta camera, ba e telefonul la incarcat...si eu n-am obectu' muncii ![]()
nush ce sa zic....eu am o capsa pusa pe marca pampers, inca din spital, cand mi s-a iritat de la ei....si nu i-am mai pus de atunci....deci...sfatul meu, putin subiectiv, daca vrei...si fara a cunoaste mai multe detalii (de parca m-as si pricepe
)..ti-as spune..."incearca si altceva"
_
Krelia, mami de printes Rares-Mihai 
Muhammad Ali
many_bani spune:
| citat din mesajul lui laurairina13 Fetelor am si eu o intrebare intrebatoare, poate ma lamuriti si pe mine..Rechinasa de fiecare data cand face caca daca nu sunt prin zona sa ma prind ca a facut si sa ii schimb pampersul in urmatoarele minute deja a ajuns caca si pe body, pantalonasi si alte alea ce mai prinde. |
Laura si eu pateam asa la inceputuri, la noi si pipi iesea, il gaseam ud pe coaste, pana a venit o prietena si a zis ca nu fac bine.
Dupa ce fixam pampersul trebuie bagat degetul pe langa picior, mai exista o margine in interior cu elastic si trebuie aranjata pe langa picior, la noi asa a fost .
mami de
Vlad (29.10.2009)Poze
ralu_seby spune:
Helau!
,
Ce face fetele???
V-am dus dorul, insa suntem pe ultima suta de metri cu pregatirile pt botez si nu am mai apucat sa scriu.
Fetele, uneori si Matei se mai murdareste de kk, atunci e semn ca tr sa cumparam un nr mai mare la pampersi. Pana acum a fost ok.
alinutza_24, bine ai venit!!
si printzesica ta!
Am reusit insa sa ma uit peste pozele de la botez si la alte filmulete pe care le-ati postat..aveti niste copii cu adevarat minunati!!! Sa ne ajute Dumnezeu sa creasca puternici si sanatosi!
Revin
Credinta face totul posibil, Dragostea face totul usor :)
krelia spune:
da, exact....sau asa....
eu trag cat mai in exterior, de lateralele scutecului...iar marginea aia din interior sa fie cat mai pliata pe pulpanase ![]()
(nu stiu daca s-o fi inteles ceva....)
| Citat: | ||
citat din mesajul lui many_bani
Laura si eu pateam asa la inceputuri, la noi si pipi iesea, il gaseam ud pe coaste, pana a venit o prietena si a zis ca nu fac bine. Dupa ce fixam pampersul trebuie bagat degetul pe langa picior, mai exista o margine in interior cu elastic si trebuie aranjata pe langa picior, la noi asa a fost . mami de Vlad (29.10.2009)Poze |
_
Muhammad Ali
monis5 spune:
inafara de ce zice Many_bani si Ralu mai zic si eu una. Ati incercat sa lasati scutecul putin mai jos in talie? Adica strans pe talie dar nu ridicat pana la subsuori... Nu-sh cum sa zic ce vreau sa zic...
sa-i ramana putin scutec ca o punguta la fundulet unde sa aiba spatiu kk, ca daca e f intins scutecul, o ia si kk la vale / deal pe scutec... eu nu stiu ce si cum, dar pana acum i-a iesit din scutec de max 5 ori in toata viata lui ![]()
monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09)
In my apron I carry nails, pliers, a heavy hammer, and pride. 
dankutza spune:
Alinutza bine ai venit. Sper sa scrii si tu cat mai mult. 
Laurairina si la mine, fata se mardareste putin dar doar pe body. O data a reusit performanta sa ude si pantalonasul. Oricum, cred ca e vina mea ca nu il pun bine. Dar o data pe zi, se admite. Uneori, nici nu murdareste body. Deci, dupa noroc. 
Dana faine poze si filmulete. 
Monis dute in Bucur. Au mai multe raioane de mercerie si de perdele. e imposibil sa nu gasesti inele, macar la una dintre ele. Se merita sa te duci acolo pt ca sunt mai multe magazinase. 
Mami de amazoana
My Perfect Baby - poze de la 6 saptamani(nascuta in 09.12.09)
www.youtube.com/watch?v=eAQj284jG3o" target="_blank">
Varul Zbuciumix iubeste pe verisoara Atomix
krelia spune:
ceva de genul asta? ![]()
| citat din mesajul lui monis5 inafara de ce zice Many_bani si Ralu mai zic si eu una. Ati incercat sa lasati scutecul putin mai jos in talie? Adica strans pe talie dar nu ridicat pana la subsuori... Nu-sh cum sa zic ce vreau sa zic... sa-i ramana putin scutec ca o punguta la fundulet unde sa aiba spatiu kk, ca daca e f intins scutecul, o ia si kk la vale / deal pe scutec... eu nu stiu ce si cum, dar pana acum i-a iesit din scutec de max 5 ori in toata viata lui monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09) In my apron I carry nails, pliers, a heavy hammer, and pride. ![]() |
_
Muhammad Ali
ionelamaria spune:
| citat din mesajul lui alinutza_24 Buna seara mamici!va urmaresc de vreo 10 luni,dar pana acum doar "v-am citit",acum insa m-am hotarat sa ma alatur si eu voua,impreuna cu printesa mea bineinteles.sper sa ma primiti alaturi de voi... ![]() |
Bun venit la noi. Ne bucuram ca ti-ai facut curaj sa intri. Daca zici ca ne citesti de 10 luni probabil ca stii deja povestea cu primele 12 mesaje moderate. Asteptam in episoade scurte povestea voastra ca sa treci repede de moderare. Cred ca fetele nu au apucat sa vada mesajul tau... eu , daca am ramas in urma rau zilele astea, te-am gasit
Mami fericita de
Mihnea Mihnea creste mare (14.11.2009 )
aniversarea nuntii
POZE
alinutza_24 spune:
multumesc pt "primire".povestea noastra este relativ simpla.am nascut la 39 sapt,pe 1 noiembrie 2009,nastere naturala,fara epidurala,o printesa de 3150 gr,49 cm apgar 9|10 pe nume maria andreea.acum avem deja 3 lunitze,crestem frumos,papam titzi si abia asteptam sa punem pozici ...

Diana cu
Vlad(16.05.04)(