Fulgusori de nov-dec 2009 (16)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

David la 3 luni intr-o
sedinta foto
una www.youtube.com/watch?v=dOd2pp3M0n4" target="_blank">video si inca una www.youtube.com/watch?v=p00HWiC-YU4&feature=channel" target="_blank">video

------------------------
Proaspata mamica de baietel!

Albume foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui krelia
Iar Chiara, nevasta dintai ...acu', daca ea umbla creanga....si-o cauta si omu' de lucru..mai incolo..nah.....dupa cum spuneam, mai o Maria...poate si-o Amalia (desi ma-sa spunea ca vezi dom'le n-o imparte pe fi-sa )

vad ca ai tinut minte si nu m-ai iertat...

PROASPATA MAMICA DE RECHINAS

rechinas in pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

deci, am avut dreptate ....nu sunt singura care va avea conversatie cu fi-su....peste cativa ani

Citat:
citat din mesajul lui dana n.

David la 3 luni intr-o
sedinta foto
una www.youtube.com/watch?v=dOd2pp3M0n4" target="_blank">video si inca una www.youtube.com/watch?v=p00HWiC-YU4&feature=channel" target="_blank">video

------------------------

Albume foto

_
Krelia, mami de printes Rares-Mihai

"Children make you want to start life over."
Muhammad Ali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Vazut pozici faine cu 3 pitici fruuumosi foooc, in ordinea vizionarii :Rareshu by Krelia, Santiaguby Monis, si Davidutu by Dana

Fetelor am si eu o intrebare intrebatoare, poate ma lamuriti si pe mine..Rechinasa de fiecare data cand face caca daca nu sunt prin zona sa ma prind ca a facut si sa ii schimb pampersul in urmatoarele minute deja a ajuns caca si pe body, pantalonasi si alte alea ce mai prinde..Si face un caca normal, moale..Daca apuc sa nu ma prind ca a facut caca si o mai iau in brate ne mai plimbam, facem ceva..deja caca iese din pampers. E normal???Si nu face asa mult incat sa zici ca are motive sa dea mereu pe afara..
Noi folosim Pampers active nr.3 aia normali. Ma gandesc cu groaza la primavara cand vom iesi la plimbari mai lungi, daca pe ea o apuca sa faca cand suntem afara, sigur se pateaza pe toate hainutele pana ajungem acasa sa o schimbam..ne mai facem si de cacaoo prin oras
De asezat pampersul il asez bine, trag de elasticele alea doua cat mai peste fundic..habar nu am ce naiba gresesc..

rechinas in pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shtephy spune:

Laura si al meu baiat cam o data pe zi se manjeste de kk chiar daca sunt pe faza .Pur si simplu iese din pampers pe la spate.Nu stiu daca fac ceva gresit ... de multe ori il si aud cum face ,chiar ii explodeaza ceva la fundulet si atunci stiu ca-i murdar pana la jumatatea spatelui.
Eu cand plec de acasa am mereu cu mine si un rand de haine pe langa pampersi.

_
Ramona , mamica Stefaniei(20nov2006) si a lui Iustin (4 dec 2009)
Poze cu Strumfici
_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shtephy spune:

Dana_n e super dulce Davidut ,are ochisori superbi si e maaaare si vesel si sunt sigura ca te face sa zambesti de drag in fiecare clipa.
Moni mereu ma topesc de dragul lui Santi.

_
Poze cu Strumfici
_

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui shtephy

Laura si al meu baiat cam o data pe zi se manjeste de kk chiar daca sunt pe faza .Pur si simplu iese din pampers pe la spate.Nu stiu daca fac ceva gresit ... de multe ori il si aud cum face ,chiar ii explodeaza ceva la fundulet si atunci stiu ca-i murdar pana la jumatatea spatelui.
Eu cand plec de acasa am mereu cu mine si un rand de haine pe langa pampersi.

_
Poze cu Strumfici
_

Si noi mai patim asa. Si eu credeam ca fac ceva gresit... Ca nu ii asez pampersul bine.

------------------------

Albume foto

Mergi la inceput

Krelia, Laura, Shtephy
Shtephy, de multe ori plang de dragul lui...

------------------------

Albume foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

ba te-am iertat..dar nu am uitat ....si oricum nu m-am suparat /..am profitat de ocazie ca stiam sigur ca o sa reactionezi
hai,

Citat:
citat din mesajul lui laurairina13

Citat:
citat din mesajul lui krelia
Iar Chiara, nevasta dintai ...acu', daca ea umbla creanga....si-o cauta si omu' de lucru..mai incolo..nah.....dupa cum spuneam, mai o Maria...poate si-o Amalia (desi ma-sa spunea ca vezi dom'le n-o imparte pe fi-sa )

vad ca ai tinut minte si nu m-ai iertat...

rechinas in pozici

_
Krelia, mami de printes Rares-Mihai

"Children make you want to start life over."
Muhammad Ali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dymomo77 spune:

Eu nu prea am patit sa treaca kk de pampers desi Danut a avut diaree nu gluma. S-a intamplat de vreo 2-3 ori si de fiecare data era in brate asa ca acum cand il vad ca se stramba, indiferent ce fac il asez usor pe pat si il las sa isi termine treaba, apoi il schimb si reluam.

mami fericit de Dan Mihail

Mergi la inceput