Fulgusori de nov-dec 2009 (16)
Raspunsuri - Pagina 16
ali762000 spune:
Buna fetelor! Sunt un pic necajita, al meu bebel pana acum facea kaka in fiecare zi, sau o zi sau alta nu sau chiar la 2 zile dar facea numai o data, acum de duminica face de 3-4 ori pe zi si nu mult cate putin de fiecare data si nu diaree, oare e normal? Doctorita mi-a zis sa ii dau apa de pe orez si sa ii dau cu lapte, si m-a intrebat daca are febra, daca mananca, daca e bleg,etc, dar al meu copil nu e asa nu are febra , mananca si e jucaus si chiar radem. Voi v-ati confruntat cu problema asta? Sunt asa de nelinistita si ma gandesc daca e bine chiar daca el nu are dureri si e bine?

ALI
cristina_boc spune:
Buna seara,
Monis, tare buna cafeaua ta. Multumesc. 
Si Andrei are talpa piciorului spre interior. Pediatra a spus ca va trece si sa ii fac masaj. El isi tine si piciorusele, in marea majoritate a timpului, in pozitie fetala. Nasa si alte persoane ma tot innebunesc sa il mai leg din cand in cand. Am intrebat-o pe pediatra si a zis sa nu indraznesc sa chinui copilul.
Andrei doarme acum tare bine dupa baita. Si dupa o tura de urlete. Nu stiu ce a avut dar s-a apucat de urlat in timp ce il imbracam si cu greu l-am linistit.
Credeam ca numai eu am probleme cu laptele.
Oare cand o sa se regleze? Si eu fac lapte peste tot: pe mine, pe bebe, pe cerceaf, pe jos cand ma ridic si nu sunt atenta. Peste zi cand port sutien e mai bine, dar noaptea este dezastru.
CRIS
,
Andrei Cristian, 7 dec 2009
http://family.webshots.com/album/576105196nUplYZ
http://picasaweb.google.ro/c.borostean/Andrei#
dymomo77 spune:
Fetili care aveti prea mult lapte si il irositi mai dati si la cele care nu au suficient ca eu m-am saturat de ceiut pt lactatie +galafor si slabe imbunatatiri.
Eu una nu mai beau demult lapte... si imi e asa o pofta... da trece cu ceiut![]()
mami fericit de
Dan Mihail
cristina_boc spune:
Lamuriti-ma si pe mine: ce legatura are laptele baut de mamici cu bebe? Eu beau destul de mult lapte peste zi.
Mie mi-a crescut destul de bine cantitatea de lapte. Daca acum doua saptamani mulgeam 30 ml in jumate de ora, acum mulg repede 70-100 ml.
Am baut si eu Galafor si ceai de chimen. Nu stiu sigur daca asta a crescut cantitatea de lapte.
Dymomo iti dau eu niste laptic. Tocmai am aruncat 160 ml ce am muls azinoapte.
CRIS
,
Andrei Cristian, 7 dec 2009
http://family.webshots.com/album/576105196nUplYZ
http://picasaweb.google.ro/c.borostean/Andrei#
Andrecluj spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lili_aFetele cu wrap/sling, cum iesiti voi afara cu ele, le puneti peste geaca? |
DianaR spune:
M-a lasat sotul masca azi. Vine el acasa, eu bagata in priza pe chestia cu slingul. II zic ca imi trebuie 2 inele, hai sa-ti explic exact ce si cum. El de acolo, nu-i nevoie sa-mi explici, iti trebuie ptr in ring-sling, asa mari (si imi arata) identice si solide. Am ramas paf... Cica este o reclama pe hotnews care ii tot apare cand deschide paginile acolo cu o mamica si daca dai click se vorbeste despre tot felul de wrap-uri, slinguri etc...
Diana cu
Vlad(16.05.04)(bebelus, copilas)&
Timeea (18.05.06) &
Teodora (11.11.09)
Filmulete
DianaR spune:
| citat din mesajul lui ali762000 Buna fetelor! Sunt un pic necajita, al meu bebel pana acum facea kaka in fiecare zi, sau o zi sau alta nu sau chiar la 2 zile dar facea numai o data, acum de duminica face de 3-4 ori pe zi si nu mult cate putin de fiecare data si nu diaree, oare e normal? Doctorita mi-a zis sa ii dau apa de pe orez si sa ii dau cu lapte, si m-a intrebat daca are febra, daca mananca, daca e bleg,etc, dar al meu copil nu e asa nu are febra , mananca si e jucaus si chiar radem. Voi v-ati confruntat cu problema asta? Sunt asa de nelinistita si ma gandesc daca e bine chiar daca el nu are dureri si e bine? ![]() ![]() ![]() ALI |
Daca ar avea dureri ai stii si tu fii sigura! Ar fi marait, urlacios, nemancacios etc. Nu ai de ce sa te nelinistesti cata vreme e bine dispus, mancacios, uda pampersi...
Diana cu
Timeea (18.05.06) &
Teodora (11.11.09) Filmulete
alinutza_24 spune:
Buna seara mamici!va urmaresc de vreo 10 luni,dar pana acum doar "v-am citit",acum insa m-am hotarat sa ma alatur si eu voua,impreuna cu printesa mea bineinteles.sper sa ma primiti alaturi de voi...
DianaR spune:
M-a intrebat cineva de ROTARIX si acum mi-am amintit, nu mai frunzaresc inapoi sa vad cine
. Efecte adverse posibile: f frecvent(10%) inapetenta, frecvent(1-10%) diaree, febra usoara, varsaturi, balonare si mai rar(0,1-1%) constipatie plus alte efecte adverse dar care sunt ff rare. Din ce am auzit e bine tolerat, poti citi si aici e un subiect despre rotarix aici pe forum.
Cand faci mai multe vaccinuri impreuna riscul de efecte adverse e mai mare, plus se pot si cumula. daca le faci la un interval oarecare (adica infanrix la 2 luni, rotarix la 3 luni) ai avantajul ca poti mai bine identifica vaccinul ce ti-a dat efectul advers respectiv (nu ca te-ar ajuta cu ceva treaba asta) si bineinteles nu risti sa-ti cumuleze efectele de ex sa faca febra mare de la infanrix cu inapetenta, varsaturi si diaree de la rotarix. Prin SUA si tarile vestice se merge insa pe administrarea simultana.
Diana cu
Timeea (18.05.06) &
Teodora (11.11.09)
Filmulete
shtephy spune:
| citat din mesajul lui ali762000 Buna fetelor! Sunt un pic necajita, al meu bebel pana acum facea kaka in fiecare zi, sau o zi sau alta nu sau chiar la 2 zile dar facea numai o data, acum de duminica face de 3-4 ori pe zi si nu mult cate putin de fiecare data si nu diaree, oare e normal? Doctorita mi-a zis sa ii dau apa de pe orez si sa ii dau cu lapte, si m-a intrebat daca are febra, daca mananca, daca e bleg,etc, dar al meu copil nu e asa nu are febra , mananca si e jucaus si chiar radem. Voi v-ati confruntat cu problema asta? Sunt asa de nelinistita si ma gandesc daca e bine chiar daca el nu are dureri si e bine? ![]() ![]() ![]() ALI |
Din ce descrii tu sunt perfect normale scaunele lui bb.
Scaunul diareic e apa-apa ,copilul e moale si il doare burtica.
Nu i-as da mucilagiu de orez pt ca o sa se constipe si nu cred ca aveti nevoie de asa ceva.

_
Ramona , mamica Stefaniei(20nov2006) si a lui Iustin (4 dec 2009)
Poze cu Strumfici
_