Fulgusori de nov-dec 2009 (16)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Citat:
citat din mesajul lui kreliaazi nu mi-a facut nici o surpriza in scutecel...si adevaru' e ca a avut niste reprize de smiorciala mai.....altfel.....plus mici chirceli....sa vedem maine cum o fi.....poate e doar o alarma falsa...[/font=Comic Sans MS][/font=Comic Sans MS]
Pai sunt suflete pereche, ca la fel imi face si copila, ce mai! Du-l la "femei" linistita, Chiara vrea barbat cu experienta. Chiara Ada, vita mia Chiara creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

Krelia sa stii ca David e un gentleman ,nu face el avansuri fetelor promise...dar,pe de alta parte ,daca Chiara insista nu putem refuza o asa frumusete!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

Fetele, azi am fost la shopping prin mall si pe la Selgross prin tg Mures si Rares a fost exemplar...a dormit peste tot!!!!

Am vrut sa ii iau jucarii din acelea care suna si zornaie de la Selgross, dar erau si scumpe si urate! Pana la urma i-am luat o albinuta tare draguta care tremura...ii plac vibratiile tare mult.

Monis, imi pare rau ca Iulian e marait...simte si el ca imbatraneste... ca doar nu degeaba face el azi 3 lunitze!

Lavinia, cea mai fericita mamica de fulgusor!
Avem 3 lunitze!!!
MINUNEA NOASTRARARES CRISTIAN
NASTEREA UNUI FULGUSOR GRABIT
RARES CRESTE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shtephy spune:

Citat:
citat din mesajul lui coquelicot

stephy, multumim pentru intrebare.
La Matei s-a reglat kk de la sine de cand am renuntat la lapte dulce. Cum nu s-a intamplat chiar a doua zi, nu am facut imediat legatura. Ciudat e ca nu am baut mai mult de o cana mare pe zi, dar mancam si alte lactate pe langa.
deci, nici un tratament

mami de bebe MATEI (10.11.2009)

Foarte bine ,ma bucur!

_
Ramona , mamica Stefaniei(20nov2006) si a lui Iustin (4 dec 2009)
Poze cu Strumfici
_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lili_a spune:

Citat:
citat din mesajul lui coquelicot

Lili_a, hi hi, si eu tot centru de joaca d-ala am, dar Matei ignora oglinjoara cu desavarsire, Parca mai arunca un ochi cand il pun pe burtica.
In schimb e fascinat si zdrangane intr-una leutul ala zornaitor.
Chiar ma intrebam daca nu ne cunostem din vedere de la spital dar ai fost probabil externata chiar cand m-am internat eu. (eu am nascut pe 10 si pe 11 dimineata m-au adus in salon).

Coque Eu pe 9 am plecat acasa deci te-am ratat la mustata Nici eu nu ma asteptam sa vada ceva in oglinda si nici sa stea sa se uite in ea, ca uraste statul pe burta dar m-a surprins. Ce nu inteleg e de ce daca o duc la oglinda mare unde ma vede si pe mine nu mai zimbeste Si noua ne place leutul, e antrenament pt cind o sa zdrangane 1000 de piane d-alea de copii.
Citat:
citat din mesajul lui monis5
Chiar, cine-mi da si mie o idee unde sa caut inel de sling? (la merceria de langa mine am intrebat deja)

La perdele zic si eu, sau la bratari d-alea de plastic mai ieftinache? sau de lemn...
Daca nu te bagi sa pui o vorba buna pt fi-mea la Santi, o sa trebuiasca sa se descuce singura. Hmmm, sa-i trimita niste poze in costum de baie?
Fetele cu wrap/sling, cum iesiti voi afara cu ele, le puneti peste geaca?
Diana, Shtephy
crlp esti bine?
Simonette, Floricik, Ramonik, Flavours, broscutza, Lidia ne e dor de voi
Ma gindesc cu drag si la Lacra si Douradoudou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Coquelicot - am sesizat si eu cam cand avea Iulianul 3-4 saptamani, ca n-am baut vreo 2-3 zile lapte dulce - ba n-am avut, ba am uitat etc - si n-a mai plans cum plangea serile. Parca am scris si aici ca atunci mi-a incoltit ideea ca ar avea ceva de-a face cu digestia lor...
Ce bine ca ati scapat de kk verde
(am avut si noi ieri doua scutece cam... verzi dar cum azi nu s-au repetat, am horatat sa nu bag de seama)

monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09)

In my apron I carry nails, pliers, a heavy hammer, and pride.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

Andre, vazut pozele cu wrap-ul...ce confortabil sta acolo micuta ta!

Lavinia, cea mai fericita mamica de fulgusor!
Avem 3 lunitze!!!
MINUNEA NOASTRARARES CRISTIAN
NASTEREA UNUI FULGUSOR GRABIT
RARES CRESTE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lili_a spune:

Citat:
am avut si noi ieri doua scutece cam... verzi dar cum azi nu s-au repetat, am horatat sa nu bag de seama)

Monisule, da tu salata verde maninci? Ca eu mai scap cite o frunza pe un sandwich si se vede si la cupchil in scutec

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lili_a

Citat:
am avut si noi ieri doua scutece cam... verzi dar cum azi nu s-au repetat, am horatat sa nu bag de seama)

Monisule, da tu salata verde maninci? Ca eu mai scap cite o frunza pe un sandwich si se vede si la cupchil in scutec

nu, ca urasc sa o spal
Auzi, ia baga niste poze pentru Santi. Si poze cu tine unde vad?

monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09)

In my apron I carry nails, pliers, a heavy hammer, and pride.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

Citat:
citat din mesajul lui krelia

cred ca i-a priit tare pe balcon...ca si acum doarme de rupe..desi de vreo juma de ora ar fi trebui sa pape.....(nu vreau sa stiu ce e la el in spate ....sau in scutec (desi azi nu mi-a facut nr.2)

azi nu mi-a facut nici o surpriza in scutecel...si adevaru' e ca a avut niste reprize de smiorciala mai.....altfel.....plus mici chirceli....sa vedem maine cum o fi.....poate e doar o alarma falsa...

_
Krelia, mami de printes Rares-Mihai

"Children make you want to start life over."
Muhammad Ali

la fel a fost la noi ,ieri si pana la urma azi de dimineata a facut ditamai placinta de era sa iasa pe afara...noroc ca semnaleaza repede cand face treaba nr.2...nu sta mai mult de 5 minute asa...e sensibil rau la fundic ..!!

Mergi la inceput