Fulgusori de nov-dec 2009 (16)
Raspunsuri - Pagina 14
DianaR spune:
Uite aici, trimit oriunde dar nu m-am prins cum se plateste... http://www.slingrings.com/sunshop/index.php
Diana cu Vlad(16.05.04)(bebelus, copilas)&Timeea (18.05.06) & Teodora (11.11.09)
Filmulete
monis5 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui DianaR Nici wrapul meu nu-i elestic, poate de asta nu-i place. Inelele alea de sling trebuie sa fie mari si egale, nu? |
cred ca da, poate ne spune Raluci cum arata mai exact
Merci de urari
La mine s-a mai reglat acuma... cand doarme mult noaptea nu mai crapa pielea pe mine, dar acum 1 luna, cand a dormit prima oara 7 ore legat, mi s-a facut rau cand m-am trezit... aveam niste patratele pe sub pielea sanilor
EDIT: da, alea sunt... eu am gasit unele... cele mai mari erau cam cat o moneda de mari
citat din mesajul lui shtephy Monis zici ca a-nceput sa faca fitze Santi?Imi pare rau ca-i marait si mofturici dar tin pumnii sa-i treaca starea asta |
Nu cred sa fie de durata, sunt convinsa ca e o zi mai altfel... acum pare ca incepe sa descopere ca are voce ... oricum e asa diferit de la o zi la alta...
monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09)
In my apron I carry nails, pliers, a heavy hammer, and pride.
raluci_b spune:
sa traiati fulgisorilor David, Iulian, David sa fiti sanatosi voiosi voinici
monis - incearca la raionul de accesorii perdele/draperii, prin brico, hornach de-astea, poate gasesti pe acolo
BB- de 2 nopti gata masa de la 2, ne culcam la 22 si ne trezim la 6 . Am stabilit botezul fix in ziua de Paste
Ralu, mami de Remus Andrei (8 nov '09)Primul an de peripetii
www.popasmusic.com" target="_blank"> un strop de placere
Poze BUBU
raluci_b spune:
[/quote]
cred ca da, poate ne spune Raluci cum arata mai exact
EDIT: da, alea sunt... eu am gasit unele... cele mai mari erau cam cat o moneda de mari
[/quote]
mai mult decat vezi in poze nu prea am ce sa-ti zic, daca vrei le masor daca te ajuta, dar cred ca totul tine de cusatura, ti-l dau de model
Ralu, mami de Remus Andrei (8 nov '09)Primul an de peripetii
www.popasmusic.com" target="_blank"> un strop de placere
Poze BUBU
DianaR spune:
Am folosit 2 inele de la niste jucarii dar nu prea aluneca. Acuma am incercat cu 2 bratari, vad ca aluneca bine, sa se trezeasca mandra si incerc.
Edit: m-am dezumflat, trebuie sa fie de doua ori mai lat decat ce am eu. Eventual daca gasesc inele ma pun si-l tai in doua si-l cos pe lungime, se face de-un sling.
Diana cu Vlad(16.05.04)(bebelus, copilas)&Timeea (18.05.06) & Teodora (11.11.09)
Filmulete
vias spune:
citat din mesajul lui RamonaCopot Ah...mi-am mai adus aminte ceva. Camy...am citit despre urletele voastre si acum mi s-a aprins un felinar, sper sa nu te superi. Cum tu alaptezi si ziceai ca urla la san si nu mai vrea papa... in mai multe articole pe net si la 2 pediatri am auzit ca in perioada in care alaptam nu ar trebui sa slabim mai mult de 2 kg pe luna, ca prin slabit se elibereaza niste toxine din oganismul nostru si acestea trec si in lapte la bebici. Sper sa nu crezi ca sunt geloasa ca tu ai reusit sa dai atatea kg jos intr-un timp asa scurt (si eu nu....nici cantar nu am aici ). Pe mine atata m-a dus capul si cred ca de asta a urlat Flavius atunci. Pupici sa va reveniti. Ramona, MAMICA DE BROSCOI - PRINTISOR DOMINIC ANDREI |
cum sa ma supar????
offfffff
Cami, de sufletel scump Flavius Cristian pe pamant si a ingerasului Darius-Andrei din ceruri
Alex are nevoie de noi! Sa-l Ajutam!!
Flavius
ingerasul Darius-Andrei
www.Darius-Andrei.piczo.com
http://nshrine.com/shrine/Darius
Poveste
POZE
coquelicot spune:
stephy, multumim pentru intrebare.
La Matei s-a reglat kk de la sine de cand am renuntat la lapte dulce. Cum nu s-a intamplat chiar a doua zi, nu am facut imediat legatura. Ciudat e ca nu am baut mai mult de o cana mare pe zi, dar mancam si alte lactate pe langa.
deci, nici un tratament
mami de bebe MATEI (10.11.2009)
vias spune:
citat din mesajul lui ariadna33 intrebare: pana cand mai sterilizam biberoanele si tetinele dupa fiecare folosire? |
eu stiu ca pt lapte si dupa un an de zile, cica laptele dezvolta bacterii si doar spalatul nu e suficient
Cami, de sufletel scump Flavius Cristian pe pamant si a ingerasului Darius-Andrei din ceruri
Alex are nevoie de noi! Sa-l Ajutam!!
Flavius
ingerasul Darius-Andrei
www.Darius-Andrei.piczo.com
http://nshrine.com/shrine/Darius
Poveste
POZE
miany75 spune:
buna ,fetele! Abia acum reusesc si eu sa mai bag un ochi pe aici....
Vad ca vecina mea,Andre a fost mai harnicuta decat mine si a dat raportul...in sfarsit,ne-am cunoscut ...fetele "italiencele" sunt niste dragute,asa cum banuiam... Shtephy nu ne-am gandit sa facem poze ..oricum David si Chiara au dormit dusi..poate data viitoare ,daca reusim sa ne mai vedem pana pleaca fetele spre meleaguri mai calde...
krelia spune:
cred ca i-a priit tare pe balcon...ca si acum doarme de rupe..desi de vreo juma de ora ar fi trebui sa pape.....(nu vreau sa stiu ce e la el in spate ....sau in scutec (desi azi nu mi-a facut nr.2)
Monis, sa stii ca Raru' meu e flexibil ....si sigur va face copii frumosi....ca oar si ta-su a facut la fel ...asa ca...fara discutie n-o sa duc lipsa de pretendente ..iar cu Santi, clar nu se va certa. El ramane pretinu' lui dintai . Iar Chiara, nevasta dintai ...acu', daca ea umbla creanga....si-o cauta si omu' de lucru..mai incolo..nah.....dupa cum spuneam, mai o Maria...poate si-o Amalia (desi ma-sa spunea ca vezi dom'le n-o imparte pe fi-sa )
fetelor, glumim noi...glumim...dar parca ma vad peste vreo cativa ani stand la masa tratativelor cu fi-miu si el intrebandu-ma "ce sa fac, mami, ca imi place de 2 fete, deodata" ...si la ce copii frumosi avem la albumel....simtesc ca n-o sa fiu singura in cauza
coque, sa inteleg ca desi nu merita banii aia...e totusi o investitie relativ ok, atata vreme cat mai sta cupkilu in el ....vazusem zilele trecute niste wrap-uri "de firma"...pe la 200 si ceva de lei...hm..poate il luam asa, cadou de 3 luni...chipurile sa avem un motiv..la pretext
(sa stii ca si mie mi-e cam nu stiu cum sa ies pe gheata asta...io am talent la impiedicat si singura....daramite cu cupkilu
azi nu mi-a facut nici o surpriza in scutecel...si adevaru' e ca a avut niste reprize de smiorciala mai.....altfel.....plus mici chirceli....sa vedem maine cum o fi.....poate e doar o alarma falsa...
_
Krelia, mami de printes Rares-Mihai
Muhammad Ali