Fulgusori de nov-dec 2009 (16)
Raspunsuri - Pagina 13
simina_kin spune:
Citat: |
citat din mesajul lui shtephy dragele mele. Simina foarte tare Maya vorbareata si la plimbare in sling |
Multumim, multumim
Ava nasa mea si acum, la 2 ani ai copilului, sterilizeaza bibe dupa fiecare folosire(mai are bibe cu lapte seara si dim)
fericita de Maya Andreea din data de 6-oct-2009
www.rockyou.com/show_my_gallery2.php?instanceid=156032407" target="_blank">Invitatie la botez
Povestea nasterii printesei cu ochi albastri
www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!
monis5 spune:
fetelor, multumim pentru urari
Santiago in cinstea celor 3 luni a fost usor marait azi si a mancat cam putin (ochiometric asa, ca va spuneam ca eu nu am cantar ), dar a dormit 2 ore si acuma e vesel si roade o jucarie. Fac antrenament cu el pe cand i-or da dintii sa poata sa-ti tina singurel jucariile cu gel
pentru cele care va interesati de lista de banci pentru alocatii / indemnizatii, e pusa in prima pagina. Am luat-o de la sectorul I si sunt sigura ca e la toate sectoarele asa. O gasiti oricum pe net la serviciul social din cadrul primariei. Iata pentru sectorul 6: http://www.protectiacopilului6.ro/document.php?doc=49
(nu am rabdare sa caut pentru toate sectoarele)
iar pentru alte informatii incercati si aici:
http://www.prestatiisociale.ro/
Dymomo - si mie imi place la nebunie Piatra. De multe ori ma intorc de la mama pe valea Bistritei, numai ca sa trec pe malul lacului si apoi prin Piatra.
Cristina-boc - daca nu ai primit inca o cafeluta, fac eu una mintenas. Ca ma cam mananca un somn Si felicitari pentru botez
Krelia - f frumoase pozele, cum iti spuneam, meritul e mai tot al modelului. (sa-i spui ca se da cineva la Santiago, dar el zau nu e vinovat cu nimica ).
Cu wrapul ala daca te bate gandul, m-as grabi in locul tau, pentru ca e greu sa-l inveti sa stea in el cand e mai marisor, daca nu a fost obisnuit de mic. Alea de pe wrap.ro sunt ok, asa zic fetele de la dovlecei.
Acum am vazut, iote ce face Chiara la Cluj... umbla creanga ... la fix pentru Maria by Lili
Lili_a - eu mi-am promis: nu ma bag in viata copilului (dar sa stii ca - la cum il cunosc eu - nu cred ca o sa se certe cu pretinu' Rares pentru o fata )
Lylyana - merci
Shtephy - multi si pentru tine si pentru piticei
Dankutza - nu cred ca sterilizatul o sa mai aiba prea mult sens din momentul in care micutzii o vor lua de-a busilea prin casa si vor baga totul in gura, cum zicea si Diana.
Many_bani - cumva la voi la FIV mai scrie Evy? ca la noi nu a scris de nu stiu cand....
www. ortoclinic .ro
Stiu ce zici ca si mie mi-a zis pediatrul la fel. In general nu am manii si nici exagerari, dar pe asta cu labutele am vazut-o cu ochii mei si vreau sa ma conving ca a disparut. Oricum, daca e ceva depistat la varsta asta, se remediaza cu masaj. Nu vreau sa ajung dupa ce incepe sa mearga, s-o aud pe aia cu "daca veneati la timp..."
monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09)
In my apron I carry nails, pliers, a heavy hammer, and pride.
many_bani spune:
citat din mesajul lui monis5 [Many_bani - cumva la voi la FIV mai scrie Evy? ca la noi nu a scris de nu stiu cand.... www. ortoclinic .ro Stiu ce zici ca si mie mi-a zis pediatrul la fel. In general nu am manii si nici exagerari, dar pe asta cu labutele am vazut-o cu ochii mei si vreau sa ma conving ca a disparut. Oricum, daca e ceva depistat la varsta asta, se remediaza cu masaj. Nu vreau sa ajung dupa ce incepe sa mearga, s-o aud pe aia cu "daca veneati la timp..." |
Multumesc mult Monis ptr. clinica
Evy nu a mai scris nici la gravidute prin FIV (unde mai scriem si noi mamicile) si nici la mamici prin FIV, insa eu am mai vorbit cu ea. Sunt bine, Gabriel a luat si el bine in greutate, au avut botezul iar in rest cu maraieli de zi cu zi
mami de Vlad (29.10.2009)
Poze
coquelicot spune:
Neatza si de la noi:P
Krelia, chiar de aseara sunt si eu posesoare de wrap de pe wrap.ro. Materialul nu e un fel de lana tricotata subtire cum il vedeam eu pe site ci este chiar jerse grosut, material de t-shirt normal. Ca prezentare sau finisaj nici nu cred ca merita pretul de 89 ron,il poti confectiona singura, cu siguranta. Insa, eu vroiam un material d-asta elastic,moale ca sa se poata misca in voie copilu'. Am cautat sa nu fie ca cel de sling.
Cert e ca m-am descurcat cu el imediat (bine, nu l-am montat cu el in brate) si ma simt eu mult mai in siuranta cu el. Eu l-am luat ca sa fac exercitii pentru sling, cand mai creste pitacul un pic. Maya Siminei sau piticul lui Raluci stau foarte bine, al meu se incordeaza si nu tine picioarele broscuta, de asta nu il pot folosi inca si am preferat wrap pentru inceput.
bref, sunt multumita de el, imi pare rau ca nu au culori faine(as fi vrut un verde sau caramiziu) si am luat un mov...
DAAR, chiar si asa, eu nu ies cu piticu in brate pe gheata asta, era sa cad in weekend cu el in brate, so, asta nu e de mine. Eu m-am plimbat zilele astea cu el in carut, pe stradute iar unii soferi chiar intelegeau situatia,nu am primit prea multe claxoane, pentru ca efectiv nu am cum sa merg pe trotuar.
Poate pun si niste poze.
Complicata treaba cu nasele astea despotice.Eu imbrac piticu cu niste pantaloni cu buzunare, conversi, dupa piticii parintilor bietului Mateiutz.
mami de bebe MATEI (10.11.2009)
coquelicot spune:
Lili_a, hi hi, si eu tot centru de joaca d-ala am, dar Matei ignora oglinjoara cu desavarsire, Parca mai arunca un ochi cand il pun pe burtica.
In schimb e fascinat si zdrangane intr-una leutul ala zornaitor.
Chiar ma intrebam daca nu ne cunostem din vedere de la spital dar ai fost probabil externata chiar cand m-am internat eu. (eu am nascut pe 10 si pe 11 dimineata m-au adus in salon).
mami de bebe MATEI (10.11.2009)
dankutza spune:
monis mersi pt lista de banci. Si eu descoperisem pagina aia, dar chioara de mine nu vazuse lista de banci. Cred ca aveti dreptate cu sterilizatul. Totusi as steriliza mai mult de 6 luni. Nu stiu. Mai vedem. De abia avem si noi aproape 2 luni.
Mami de amazoana
My Perfect Baby - poze de la 6 saptamani(nascuta in 09.12.09)
www.youtube.com/watch?v=eAQj284jG3o" target="_blank"> Varul Zbuciumix iubeste pe verisoara Atomix
monis5 spune:
citat din mesajul lui coquelicot Neatza si de la noi:P Krelia, chiar de aseara sunt si eu posesoare de wrap de pe wrap.ro. Materialul nu e un fel de lana tricotata subtire cum il vedeam eu pe site ci este chiar jerse grosut, material de t-shirt normal. Ca prezentare sau finisaj nici nu cred ca merita pretul de 89 ron,il poti confectiona singura, cu siguranta. Insa, eu vroiam un material d-asta elastic,moale ca sa se poata misca in voie copilu'. Am cautat sa nu fie ca cel de sling. Cert e ca m-am descurcat cu el imediat (bine, nu l-am montat cu el in brate) si ma simt eu mult mai in siuranta cu el. Eu l-am luat ca sa fac exercitii pentru sling, cand mai creste pitacul un pic. Maya Siminei sau piticul lui Raluci stau foarte bine, al meu se incordeaza si nu tine picioarele broscuta, de asta nu il pot folosi inca si am preferat wrap pentru inceput. bref, sunt multumita de el, imi pare rau ca nu au culori faine(as fi vrut un verde sau caramiziu) si am luat un mov... DAAR, chiar si asa, eu nu ies cu piticu in brate pe gheata asta, era sa cad in weekend cu el in brate, so, asta nu e de mine. Eu m-am plimbat zilele astea cu el in carut, pe stradute iar unii soferi chiar intelegeau situatia,nu am primit prea multe claxoane, pentru ca efectiv nu am cum sa merg pe trotuar. Poate pun si niste poze. Complicata treaba cu nasele astea despotice.Eu imbrac piticu cu niste pantaloni cu buzunare, conversi, dupa piticii parintilor bietului Mateiutz. mami de bebe MATEI (10.11.2009) |
Sa stii ca e cam scump, avand in vedere ca e doar o "carpa" de 5 metri, dar toata treaba sta in textura materialului. Clar poate fi facut acasa, dar tot secretul e sa gasesti din ce... Am primit si eu cadou de la o prietena care coase la masina un wrap facut de ea, dintr-un material gros, fain, dar care nu e elastic. Drept urmare e complet inutil ...ma tot intreb unde sa gasesc inel sa incercam sa-l transformam in sling
Chiar, cine-mi da si mie o idee unde sa caut inel de sling? (la merceria de langa mine am intrebat deja)
Si cum sta Mateiutz in wrap? Nu ne arati si noua?
monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09)
In my apron I carry nails, pliers, a heavy hammer, and pride.
DianaR spune:
Monis, Dana si Miany sa va traiasca flacaii!
Am pus-o in wrap si scriu sa vedem cat ma lasa... Ma mai plimb, mai dansez cu ea pe loc, Napoleon scrie pe mine...
Monis, si Teo a fost tare miorlaita si a mancat cam prost.
De fapt dupa puseul de crestere de saptamana trecuta cand sugea la 2-3 ore noaptea si la 1-2 ore ziua a revenit la programul obisnuit. Azi noapte dupa 6 ore de somn, cu 2 tzatze cat lubenitele, mi-a rezolvat una si a mai dormit 4 ore. Cand s-a trezit tzatza nerezolvata era cat capul meu si eram uda si eu si patura si cearsaful de sub mine...
Acum am inceput sa discutam... gata cu scrisul... Nici chiar asa Napoleon nu sunt...
Diana cu Vlad(16.05.04)(bebelus, copilas)&Timeea (18.05.06) & Teodora (11.11.09)
Filmulete
DianaR spune:
Nici wrapul meu nu-i elestic, poate de asta nu-i place. Inelele alea de sling trebuie sa fie mari si egale, nu?
Diana cu Vlad(16.05.04)(bebelus, copilas)&Timeea (18.05.06) & Teodora (11.11.09)
Filmulete
shtephy spune:
Diana mda ,nu e prea incurajator ce povestesti dar e bine de stiut.Trebuie sa fie super sa vezi cum Vladut o apara pe Dulcineea sau o amuza.
Coque cum mai e Matei?Faceti vreun tratament pana la urma?
Monis zici ca a-nceput sa faca fitze Santi?Imi pare rau ca-i marait si mofturici dar tin pumnii sa-i treaca starea asta
_
Ramona , mamica Stefaniei(20nov2006) si a lui Iustin (4 dec 2009)
Poze cu Strumfici
_