Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *63*

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mama_si_pisa spune:

Loremunteanu, la multi ani si sa te citim cu vesti bune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suede spune:

Kemsy sper sa n-aveti ,,norocul'' sa luati microbul!Va tinem pumnii!
Nela pupam balerina si va felicitam pentru evolutia voastra de cand cu diversificarea!
Selen ce nasol,atatea ore fara electricitate...Mai nou si eu patesc asa cu Mihnea.Azi a fost foarte matait.Pana la urma a adormit la mine in brate.Acum scriu cu o mana si el sforaie linistit la mami in brate.

Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009

IANUARIE:
http://family.webshots.com/album/576379395JnSKPu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Uka esti cea mai tare!!!
sa stii ca nici noi nu am pus rom, ca nu-i place la sotz..si tot tare buna a iesit!

Mamica de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009

Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_uka spune:

Deci am o scuza buna ca nu am recuperat
Voi mai rezistati in casa? Toata ziua numai !! Vreau la cu mea, la aer, la plimbare!! Am ajuns la capatul puterilor..
Incerc sa-i raspund lui luhtien, desi..nu mai dau sfaturi ca nici mie nu-mi mai iese. Deci, draga mea, eu am in ceput sa-i dau carinei seara cate 30-40-60 ml cereale Milupa cu mar si morcov..a mers 4 seri, aseara a urlat ca nu vrea, la fel azi-noapte (caci s-a trezit de 2 ori sa pape)..Acum mi-a cumparat sotul de la Nestle unele care se fac cu lapticul meu, sper sa-i placa azi.
La 5 luni dam suc de mere, apoi amestecat cu morcov, la 6 luni supica .
A zis ceva Santo de o schema de diversificare de la pediatra? E ceva in scris? Ne dai si noua sa vedem, oricum, din ce ai zis tu, parca am avea aceeasi dr, desi stiu ca nu e asa.

Uka, cea mai fericita mamica de C a r i n a - 14 septembrie 2009

Mergi la inceput

Ce tare e cartea aia de pe mailul comun "Totul se intampla inainte de 6 ani "1 E tare, am ajuns la jumatate dar atatea infos in capul meu..cred ca ar trebui sa iau o pauza..Plus, azi am si gatit, sunt extenuata

Mergi la inceput

Citez:
"Mamelor le place sa-i īnvete pe copii numele pa;rtilor corpului si sa se joace cu ei īn felul urmator: "Unde este nasucul? Pune degetelul pe nasuc. Unde īti este urechiusa? Pune degetelul pe ea."; Se īntāmpla īnsa vreodata sa auzim asa ceva: " Unde este penisul? Pune degetelul acolo."? Putin probabil."
Hmmm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suede spune:

Uka ce tare esti ,cam asa bucatareasa sunt si eu...
Si eu ma simt la fel ,vreau afaraaaaaaaaaaaaaa

Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009

IANUARIE:
http://family.webshots.com/album/576379395JnSKPu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelli spune:

Eu am inceput sa ii dau masa de cereale, acuma la pranz de ex, pt ca el regurgiteaza mult si cam ramane flamand.Eu nu stiu cum se pupa alaptatul cu cerealele care se da prima, titzi sau cereale? Nu stiu cum se impaca orezul cu constipatia,asta e incerc asa pt ca urla bebe de foame era sa-mi inghita lingurita, poate reusesc sa continui cu alaptatul,fara biberon.
Nela_M parca si tu erai cu cerealele, nu mai stiu pe ce pagina ai scris poti sa imi dai un PM? mie frica ca nu mai am timp sa intru si poate ratez mesajul tau.

Adriana mami fericita de Andreas(28.07.2006) si Nicholas(02.10.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luhtien spune:

Citat:
citat din mesajul lui angelli

Eu am inceput sa ii dau masa de cereale, acuma la pranz de ex, pt ca el regurgiteaza mult si cam ramane flamand.Eu nu stiu cum se pupa alaptatul cu cerealele care se da prima, titzi sau cereale? Nu stiu cum se impaca orezul cu constipatia,asta e incerc asa pt ca urla bebe de foame era sa-mi inghita lingurita, poate reusesc sa continui cu alaptatul,fara biberon.
Nela_M parca si tu erai cu cerealele, nu mai stiu pe ce pagina ai scris poti sa imi dai un PM? mie frica ca nu mai am timp sa intru si poate ratez mesajul tau.

Adriana mami fericita de Andreas(28.07.2006) si Nicholas(02.10.2009)

subscriu si eu.
vreu si eu pe PM, ca nu stiu cand intru.
si mai vreau iar parola de pe mailul comun, caci va spuneam sunt cam si am pierdut-o!

====================
Nimeni nu te-a intrebat daca vrei sa te nasti.
Despre plecarea ta, tot altii vor decide.
Insa timpul dintre este in mainile tale. Nu-l irosi!

Bogdan Teodor Constantin - comoara noastra

http://bisisica.blogspot.com/
Mai multe poze pe blog! Va astept cu drag!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

Citat:
citat din mesajul lui Andrecluj

Citat:
citat din mesajul lui MangaGirl
pozitia x, este cand bagi cele 2 fasii pe sub banda de la mijloc, sa le ai direct paralele pe peipt si le incrucisezi pe piept foarte strans si apoi le duci in spate si le legi la mijloc. ii bagi cate un piciorus pe o parte si pe alta, incepi mereu cu bratul din x care e mai aproape de corpul tau. il asezi, apoi ii pui in celalat brat si asezi intre picioare.
uite www.calinbleu.com/baby_sling_instructions.html" target="_blank">aici instructiuni pentru diferite pozitii, step by step. eu am gasit pozitia cu bratele de material pe sub banda mult mai buna decat incrucisate pe deasupra bandei, peste copil. in varianta asta a doua, copilul imi aluneca prea jos, no matter waht.

Inseamna ca fac bine. Imi pui o poza cu Aidan cu fatza catre lume? Ca mor asa imi place pozitia asta, desi nu stiu de cand merge.

Chiara Ada, vita mia

Chiara creste

fac una ca nu am asa. cu fata merge dupa 3 luni, ca si la baby carrier. uneori saracu' sta mai rastignit, ca al meu nu e baiat finut si se smunceste si nu ii stau alea asezate ca lumea, dar asta este.

MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel, bb scump si carliontz - 03.10.2009

www.mariaciubotaru.blogspot.com

Micul nostru Foc a venit pe lume

Mergi la inceput