Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *63*

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luhtien spune:

si eu pe aci!
Teo a papat , ca era rupt de somnel, nu mai dormise de pe la pranz si acum baga o portioara de somnic

pentru o mama mai , va rog, cum se incepe cu diversificarea?
am cumparat o cutie de cereale de la H.umana si as vrea ca sa incep sa ii dau.
intrebarea catre mamele care deja dau cereale: cat anume ati facut prima data si la ce masa ati dat?
si ce varsta avea BB.
noi mai avem 2 saptamani si facem 5 luni. cam pe atunci as vrea sa incep diversificarea.
saru mana anticipat!

====================
Nimeni nu te-a intrebat daca vrei sa te nasti.
Despre plecarea ta, tot altii vor decide.
Insa timpul dintre este in mainile tale. Nu-l irosi!

Bogdan Teodor Constantin - comoara noastra

http://bisisica.blogspot.com/
Mai multe poze pe blog! Va astept cu drag!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Cecilia multumim frumos pentru invitatie! esti tare draguta! vedem cum facem..vorbim la telefon sau PM;
nu am vazut pozicile mamarutei..sunt pe mailul comun?

Claucia happy ca de obicei! ma bucur mult a totul este bine la voi! pupam fetele frumose!

Maria incredibil mai cu sistemul medical de acolo! zau asa! biata femeie..sa nu faca pipi doua zile! (pe langa mine a patrulat vreo ora infirmiera sa ma convinge sa fac in plosca..nu a avut succes..am mers la baie si asa s-a rezolvat treaba, dar imi spuneau ca daca nu urinez in seara aceea, imi vor pune cateter vezical..no, in fine!)

eu nu am inteles treaba cu Ralucap..ce s-a intamplat? ma lumineaza si pe mine cineva?

ma duc sa verific mailul comun..

Mamica de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009

Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suede spune:

Crystina,Manga,

Ce se-ntampla acolo la voi?Mama,mama ce cretini in sistemul medical.
Pai la noi e parfum .
Sunt no comment!

Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009

IANUARIE:
http://family.webshots.com/album/576379395JnSKPu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Citat:
citat din mesajul lui MangaGirlpozitia x, este cand bagi cele 2 fasii pe sub banda de la mijloc, sa le ai direct paralele pe peipt si le incrucisezi pe piept foarte strans si apoi le duci in spate si le legi la mijloc. ii bagi cate un piciorus pe o parte si pe alta, incepi mereu cu bratul din x care e mai aproape de corpul tau. il asezi, apoi ii pui in celalat brat si asezi intre picioare. uite www.calinbleu.com/baby_sling_instructions.html" target="_blank">aici instructiuni pentru diferite pozitii, step by step. eu am gasit pozitia cu bratele de material pe sub banda mult mai buna decat incrucisate pe deasupra bandei, peste copil. in varianta asta a doua, copilul imi aluneca prea jos, no matter waht.
Inseamna ca fac bine. Imi pui o poza cu Aidan cu fatza catre lume? Ca mor asa imi place pozitia asta, desi nu stiu de cand merge. Chiara Ada, vita mia Chiara creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mellina spune:

Citat:
citat din mesajul lui NelaM

Citat:
citat din mesajul lui mellina

PENTRU MAMICI DE FETITE:

am o fetita de 4 luni si pediatra a observat ca i s-au lipit labiile mici (coalescenta de labii mici). a zis sa nu ma alarmez, 10 zile sa-i pun vit A uleioasa si sa deschid usor, daca nu se deschide sa merg la urolog sa rezolve problema!

am mai scris o data acest mesaj dar il mai scriu inca o data, pentru ca am citit pe net despre acest lucru si se pare, ca daca nu e depistat la timp, duce la infectii urinare repetate si mai tarziu se actioneaza chirugical cu anestezie.

sper ca fetitele voastre nu au asa ceva, aveti grija sa fie verificate bine de pediatru.

Mellina, mamica fericita de Eva 25.09.09

Mellina, multumim frumos de atentionari. Pe Ana pediatrul o verifica la fiecare control, insa cred ca se uita mai mult de bubite la fundulet.

Mai zi-ne despre tine, ce faceti, cateva cuvinte, sa te cunoastem.

_
Nela, mamica de Ana nazdravana (19.09.09)
Don't take yourself so seriously, no one else does...

Sunt o mamica foarte fericita a unei fetite dulci si cumintica, ne jucam , papam titi , ne rasfatam cat putem, mai citim pe aici pe forum cand avem timp... si incerc sa recuperez cand raman in urma.

Am preferat sa va ascult si pana acum nu prea am avut la ce sa-mi dau cu parerea pt ca ati dat raspunsurile pe care le-as fi dat si eu...

Am vrut sa scriu si eu despre ceva ce mi s-a parut a fi important despre ce mi-a zis pediatra mea cu coalescenta de labii mici ca se pare ca e important a fi depistata din timp.

Papa san exlcusiv, are 6,5 kg la 4 luni si o sapt. De vreo 2 sapt. a inceput sa cam maraie/ planga atunci cand o pun la san (am mai citit la o mamica aici pe forum ca si al ei bebe face la fel...). Am incercat sa o plimb in timp ce o tineam la san si se calma , apoi mi-am adus aminte ce am citit la alta mamica pe aici ca-l tinea pe bebe la funduletul gol in timp ce-i dadea sa pape, am facut asa si se pare ca functioneaza :)

Pediatra mi-a zis ca la 4 luni si 2sapt sa incep sa-i dau cate putin suc de mar intr-o sapt. apoi in alta putin suc de morcov, apoi sa le amestec, mi-a facut o mica schema, a zis ca n-are rost sa ne grabim cu diversificarea ca tine o viata intreaga, pe cand lapticul bun de la mami cat o fi :)

Va admir pe toate si pe ai vostri bebelusi frumosi si dragalasi

Mellina, mamica fericita de Eva 25.09.09

Mergi la inceput

Dana15 legat de ralucap...se pare ca exista mai multi domni z....eu nu-i inteleg

IANUARIE:

Mergi la inceput

Mellina imi pare bine sa va cunosc .
Speram sa fie bine si cu problema voastra.Eu ziceam ca-i mai usor la fetite,dar se pare ca nu neaparat...voi ati demonstrat acest lucru!

IANUARIE:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

ziua buna

azi toata ziua am fost fara curent de pe la 10 pana la 15....God, greu e, fara TV, fara net, fara radio, bateria la laptop m-a mai tinut vreo ora....si dup-aia....liniste, doar vocile noastre in toata casa...

Adi bine ai revenit, felicitari pt botez si multumim de info importnate, ca de obicei...ce trebuie sa fi fost pe capul tau, cu atatia oameni pe cap, si ce oameni la al doilea bebe, tu si Monique trebuie sa ne invatati cum sa ne facem programe stricte acum mai merge si asa, dupa ureche

Liliac felicitari pt botez! lasa omu in pace, mai avem putina rabdarica pt poze

am vazut 4 fete frumusele foc, de Claucia (care povesteste tare frumos, ca de obicei, despre familia lor minunata), Andre si Vik

Loremunteanu LA MULTI ANI!
LA MULTE LUNITE TUTUROR DOVLECEILOR SARBATORITI AZI!

Kemsy multumim de tratatie, sa creasca mare si sanatos Loris!

Ebru a fost tare maraita azi, nu a reusit sa doarma prea bine si ii e somn tot timpul, dar adoarme f greu, dupa multe plansete (de fapt, asta se intampla mai tot timpul, nu stiu ce are....)...cat e treaza si o pun jos nu pot sa o las pre mult singura ptr ca se tot intoarce si mai ramane blocata in cate o pozitie care nu-i convine si plange...

dar asta cu adormitul in plansete o mai pateste cineva? se vede ca ii este somn, dar plange si cu ochii inchisi....

maine avem si noi vizita la pediatru si apoi eu la dentist, deci iar lipsim...

VOTATI-NE, VA RUGAM! MULTUMIM!

de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!

POZE URSULICA
nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carinablanca spune:

Ola fetelor

Loremunteanu

sarbatoritilor nostri de azi , precum si celor de ieri pe care nu am apucat sa ii felicit

SUnt in recuperari ca ieri nu am apucat sa va citesc.

Carina de scumpete de Maria (31.08.2009)

http://lb1f.lilypie.com/wr9Bp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_uka spune:

Moooaaa..deci Croco fata, papilele mele gustative iti multumesc din adancul papilelor lor gustative pentru reteta de cioco !!
Sa va explic: m-am apucat eu pe la 11 de cernut ( am gasit prin casa o strecuratooare dinaia mica pt ceai )..Pe la 1 terminam de cernut - asta cu intreruperile de pupat, mangaiat, mancat bebelusha..
Asez eu toate ingredientele si incep treaba ..fac o paranteza , noi nu avem gaze in bloc, suntem inca pe butelie..si ghiciti voi cand am schimbat noi ultima oara butelia?? in 2005 Jur ca e adevarat! Asta asa ca sa va dati voi seama ce bucatareasa buna sunt eu
Asa..incep eu sa amestec pe acolo (am pus unt in loc de margarina) ..toate bune si frumoase pana la esentela de rom.. care era de fapt de vanilie , in prostia mea ..
Ma panichez, evident, injur si ma aplec in dulap sa caut vreo ratacita de sticluta ..si incepe sa miroasa a ars ..lasasem pe foc cratita! O iau repede, rastorn in tava..salvez ce era de salvat da imi dau seama ca nu am pus nucile si alunele ..Le indes pe deasupra asa..arata ea cam ciufulita si chinuita da zau ca e buna, chiar si fara rom
Iar am sentimentul ca sunt alta specie de om, nimic nu imi iese la bucatarie..in fine.
Asa ca..sunt semi-mandra de bunaciunea de cioco..am pus-o langa geam si s-a racit e buna rrrrrau ! sper sa nu exagerez cu "gustatul".
croco mentorul meu

Uka, cea mai fericita mamica de C a r i n a - 14 septembrie 2009

Mergi la inceput