*LMA!!*Puiuti de randunici 2008!! (366)
Raspunsuri - Pagina 19
Clabuc spune:
Lyvy, la mine UM este 31.12.2009, deci sunt mai in urma decat tine :) Vii si tu la mamici de septembrie-pctombrie sa fim "colege" de odisee, impreuna si cu Miha? Te pup mult si bucura-te din plin de inca o minune!

Mimo, portocala aia parca ar fi Chucky, e "spuky" rau! Haios clipul! 
LALY, CEA MAI FERICITA MAMICA DIN LUME CU
MARIA CLARINDA (18 MARTIE 2008)
http://picasaweb.google.com/laura.holznagel/Clarinda#
mihatp spune:
hai ca am reusit sa bag si eu un ochi
intai sarbatoritii, ca-s restanta![]()
Iulia
Sebi
nu am inspiratie, dar va doresc din tot sufletul sanatate, liniste, noroc si iubire.
am intrat in ceata, ca m-am resimtit dupa faza cu II, uite ca-s, uite nu-s. am repetat bhcg-ul si a iesit 11 (a scazut de la 24). inca nu e in grafic si a ramas sa-l repet cam peste o luna.
desi n-as fi crezut, cateva zile am fost tot cu lacrimi in ochi si trebuia sa ma concentrez la serviciu sa nu plang. acasa era mai bine ca era Luca si-mi distragea atentia. m-a curtat deci o depresie.
acum sunt mai bine, dar tot am o sensibilitate. va trece...
Luca a tras o tranta serioasa si acum arata ca un boxer dupa un meci. s-a lovit de o margine de beton sub ochi. are o julitura si e umflat foarte tare. taica=meu saracu' a plans de suparare ca s-a intamplat cand era cu el afara.
totusi, au fost si chetii bune. ieri am primit notificarea pe proiectul depus in august anul trecut si a trecut de evaluare. mai trebuie sa trimitem documente. dar pana aici e doar meritul meu, pentru prima data nu ma ascund dupa deget si nu bag modestia la inaintare, ca sunt tare mandra. aduc 580.000 de euro penitenciarului si eu nu vad nici un leu din ei. asa ca nimeni nu poate sa ma acuze de vreun interes extrinsec. ieri nu ma dadeam pe nimic in lume, zburam de-a dreptul.
zoze
, am stabilit, asa e cum zici odiseea noastra, ca suntem o gasca deja.
bitza
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
lyvy spune:
S-a facut deja odiseea cu sept-oct 2010 ????
Livi Mamica de
Iris Miruna (12.03.2008)
Pozele mele
Povestea nasterii
luny spune:
offf...Miha...
felicitari ptr proiect, bravo!!!!
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
natynic spune:
Felicitari Lyvy! De ce nu vrei sa recunosti aicea cine a avut gura aurita si a presimti ce te asteapta?![]()

La multi ani Simo, Mimo si Egonsis! 
Fetelor, nu va temeti de gravidenie! Mai ales, nu din motive profesionale! NICAIERI, NICIUNA nu sunteti de neinlocuit la serviciu! Nu uitati insa ca acasa de acum incolo mereu si mereu, pentru una, doua, trei, patru sau oricate persoane veti fi fara tagada UNICE!
Ma rog...cam alambicata fraza dar stiu eu bine ce mesaj am vrut sa transmit...
Luny, sper sa apar sambata
Si acum la loc in butoi.
Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
luny spune:
poze cu noua prietena, si munca din parc!![]()
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
Olgutzika spune:
Ma fetelor, cum 27.12 si 31.12?!?! S-a schimbat perioada de gestatie
? Livi, felicitari, draga mea! Sarcina usoara sa ai!!!
Olga e VARZA, nu sunt in stare sa vorbesc despre asta, nu sunt in stare sa vorbesc nimic, de fapt 

Of! Va marturisesc ca azi am fumat. Astept zgaltaielile, ca s aimi intre bine in cap ca nu s-a rezolvat nimic daca am fumat. Dar Doamne!!! Cat de bine a putut sa fie
!
Muah, Liana!
La multi ani, Simone dragi! Sa fiti sanatoase si fericite
!
Olga
mamica de
Sophie, 25 feb 2008
Magazin de modelism
natynic spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Olgutzika Ma fetelor, cum 27.12 si 31.12?!?! S-a schimbat perioada de gestatie Olga e VARZA, nu sunt in stare sa vorbesc despre asta, nu sunt in stare sa vorbesc nimic, de fapt ![]() ![]() Of! Va marturisesc ca azi am fumat. Astept zgaltaielile, ca s aimi intre bine in cap ca nu s-a rezolvat nimic daca am fumat. Dar Doamne!!! Cat de bine a putut sa fie !La multi ani, Simone dragi! Sa fiti sanatoase si fericite ! |
Cred ca fetele se refereau la UM, nu la DPN... De fapt a si zis Laly...odiseea de sept-oct...
Si eu Olgule sunt la fel de varza si iti jur, coincidenta sau nu, azi si mie mi-a venit un imens imbold sa fumez (si crede-ma ca nu mi s-a mai intamplat de la operatia tatei) INSA m-am abtinut...Imboldul il inteleg dar nu mai spune ca a fost bine, stii prea bine ca te minti singura...Problema/problemele nu se rezolva iar capul tau devine mai limpede si sufletul mai tare prin puterea mintii, nu prin nicotina. Hai, capul sus si NO SMOKING!!!!!!

Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008) DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
lyvy spune:
Olga, merci, da, era vorba de UM, ca doar nu om duce noi 12 luni.![]()

Livi Mamica de
Iris Miruna (12.03.2008)
Pozele mele
Povestea nasterii
Olgutzika spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui natynic
Cred ca fetele se refereau la UM, nu la DPN... De fapt a si zis Laly...odiseea de sept-oct... Si eu Olgule sunt la fel de varza si iti jur, coincidenta sau nu, azi si mie mi-a venit un imens imbold sa fumez (si crede-ma ca nu mi s-a mai intamplat de la operatia tatei) INSA m-am abtinut...Imboldul il inteleg dar nu mai spune ca a fost bine, stii prea bine ca te minti singura...Problema/problemele nu se rezolva iar capul tau devine mai limpede si sufletul mai tare prin puterea mintii, nu prin nicotina. Hai, capul sus si NO SMOKING!!!!!! ![]() ![]() Naty mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008) DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC! |
Olga
mamica de
Sophie, 25 feb 2008Magazin de modelism