*LMA!!*Puiuti de randunici 2008!! (366)
Raspunsuri - Pagina 20
lyvy spune:
Am intrat si eu sa vad Odiseea sept-oct, si asa emotiim m-au luat, imi e asa de straina lumea de pe acolo, si nu stiu, dar parca simt ca va insel pe voi, randunici, oare numai eu simt asta???

Mi-am dat si eu datele pentru listutza.
Livi Mamica de
Iris Miruna (12.03.2008)
Pozele mele
Povestea nasterii
Olgutzika spune:
Deci e evident! 
In loc sa imi editez mesajul propriu, citez mesajul lui' Naty si editez de acolo 
Naty, imi pare rau! Macar consoleaza-te ca ai fost suficient de strong incat sa nu fumezi
Altii nu au putut 
Gata, ma car, ca nu-s in apele mele 
Olga
mamica de
Sophie, 25 feb 2008
Magazin de modelism
natynic spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lyvy Am intrat si eu sa vad Odiseea sept-oct, si asa emotiim m-au luat, imi e asa de straina lumea de pe acolo, si nu stiu, dar parca simt ca va insel pe voi, randunici, oare numai eu simt asta??? ![]() ![]() ![]() Mi-am dat si eu datele pentru listutza. |
Pai si sa vrei nu ai cum sa ne inseli, pt ca Iris e "a noastra"

Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008) DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
lyvy spune:
Stii ca garvidoasele sunt sensibiloase....
Livi Mamica de
Iris Miruna (12.03.2008)
Pozele mele
Povestea nasterii
lyvy spune:
I'm so happy, happy, happy, am 3 stelutze 
Nu stiu daca v-am zis, dar eu vreau tot fetitza si deja am si nume, sa nu radeti de mine, dar m-a luat rau valul.
Livi Mamica de
Iris Miruna (12.03.2008)
Pozele mele
Povestea nasterii
lyvy spune:
Mi-am modificat si semnatura 
![]()
Livi Mamica de
Iris Miruna (12.03.2008)
+5 sapt
Pozele mele
Povestea nasterii
Kya spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lyvy I'm so happy, happy, happy, am 3 stelutze ![]() Nu stiu daca v-am zis, dar eu vreau tot fetitza si deja am si nume, sa nu radeti de mine, dar m-a luat rau valul. ![]() Livi Mamica de Iris Miruna (12.03.2008)Pozele mele Povestea nasterii |
Cum sa radem de tine? Eu am numele pregatit ce muuuult, si inca nici nu l-am conceput inca
Nu stiu de ce, dar asa cum am fost sigura ca Sanziana e fata (chiar si in ciuda ecografului), asa sunt sigura ca bb2 va fi baiat
Raluca mamica de
Sanziana God didn't bring me this far, to leave me here!
VALENTINA C spune:
Mimo, ma bucur ca ai tai sunt bine...Si supa din aia minestrone am facut pt noi si mi-a placut la nebunie...A mancat si Matei din ea, dar fara urmari din astea...![]()
Anca, sambata vii deci cu Muffy? L-am vazut la zapada...
Asa munti de zapada sunt in parc????
Oana, astept si eu ca MAtei sa-l hraneasca pe Luca ...Mai am de asteptat vreo 2 ani, cred...![]()
Ursuleata, ai niste baieti frumosi rau...Abia astept si eu sa-l vad pe Luca...dar nu pana duminica -luni...
Valentina cu
Matei si
39+ cu Luca; DPN: ORICAND
mihutza11 spune:
Zoze cum ma? scapasi vorbareata mea? ![]()
http://www.onetruemedia.com/shared?p=a4b1ee01fe6ef2d1119817&skin_id=701
Misha mai eu sunt "Miha" cu accent pe Ha
..
Bitza eu sunt convinsa ca ne-a vazut mai multa lume decat cine scrie.. e normal sa mai uitam sa precizam.. nu-i bai! si mie mi se mai intampla sa uit sa spun..
La multi ani Simonelor!
Luny nu fie de deochi ca manca Mufarinul!
Mimo Andrei ii placu portocala nebuna.. si repeta si ea intai "appl" si apoi "tomato"
..
si
7+
Mica dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor