*LMA!!*Puiuti de randunici 2008!! (366)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Eheee,Cuscra...azi nu m-am uitat in calendar.Deci vrei sa-l vezi pe barosanelul 2 cat mai repede.
SA TRAIESTI,SA NASTI UN BAROSANEL SANATOS SI SA TE BUCURI ALATURI DE BAIETII TAI FOREVER..PARDON,POATE VNE SI O TZITZA CANDVA.

LA MULTI ANI CU SANATATE SIMONEI-MIMO,SIMONA-EGNOSIS,SIMONETTE SI PUI DE SIMONETTE!

Imi vajaie capul si plec.

mami de TEA (1.04.08)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lianam spune:

Felicitari Lyvy! Sa ai o sarcina usoara si frumoasa!

declar pandemie gravidiceasca - craceasca .... asa ca scriu repede si fug ...

stelut grea treaba te asteapta ... in primul rand trebuie sa cumperi muuuuulte pungute de recoltat pipi ; daca tea doarme cumintica ai noroc, s-ar putea sa reusesti sa colectezi din prima sau sa nu te chinui de multe ori; la teo a mea e chinuiala lumii, ca o culc in patut si o gasesc la lift, la coltul blocului ...n-are stareeee... sa infoi tu putin punguta aia cand o pui, sa nu stea lipita cum este cand o cumperi (nu stiu cum sa fiu mai explicita, sper sa intelegi ceva din ce zic ); si acum vine partea sexy a explicatiei : cand lipesti punguta, incearca doua metode (la mine au mers ambele, dar dupa muuuuulte incercari): una ar fi sa fixezi marginea ovalului de la punguta (prin care va curge pipi in punguta) chiar de unde incepe ...crapatura dansei (nu mai radeti asa tareeeeeee ) si alta ar fi sa fixezi marginea la oval chiar un pic mai jos; ultima oara, dupa nu stiu cate incercari, a trebuit sa fixez capetele pungutei cu putin leucoplast sa nu se deplaseze si asa am reusit...... partea cu spalatul, curatatul inainte de fixat punguta cred ca stii; na, ca te-am "umplut" de explicatie .... eu sunt emotionata, surescitata, ingandurata, melancolizata si multe alte "-ata" asa ca chiar nu pot fi mai coerenta si mai explicita acum; poate apare rox si e mai explicita decat mine ...baftaaaa

pfu, de la atata iecsplicatie nici nu mai stiu daca mai aveam ceva de zis ... a, sa ma pup cu olgut ca demult nu mai ne-am pupat ... aliceeeel te gandesti la mine, nuuuuu ? ca si eu ma gandesc la tine

aaa, stai ca mai uitam ceva

La multi ani Simonicilor! Sa fiti sanatoase si toate sa va mearga cum vreti voi!

“Un prost invatat e mai prost decat un prost ignorant.”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

upsss.
LA MULTI ANI SIMONICILOR!

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Va cinsteste Simeona, cum sa nu? Habar n-am avut ca e ziua mea azi, dar acum ca stiu voi cere cadou
Si va mai cinstesc si pentru ca gata, mi-am externat toti bolnavii si toata lumea e bine Deci de azi inainte,distractie la maxim cum am promis! Maaaximmmm am zis !

Simona,mamica de Teo (16 ani) siVlad Alexandru (UN AN... spre doi)

Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clabuc spune:

LA MULTI ANI SIMONICILOR!!!

ALINA, am vazut baietii! Unul mai scump decat celalalt! Sa-ti traiasca (toti 3) si sa fiti sanatosi si fericiti cu totii!

Livy FELICITARIIII!!!! Te inteleg super bine! Noi intr-adevar aveam in plan pentru anul asta sa mai facem un bebe, dar nici prin gand nu-mi trecea ca vom reusi din prima, mai ales ca la Clarinda am avut de asteptat 9 luni, pana sa avem cele 2 liniute! Mie nici acum nu-mi vine sa cred. Mi-am facut programare la doctor pentru miercuri, si mi se pare atat de mult pana atunci, nu mai am rabdare sa vad daca e totul bine! Suntem apropiate ca varsta a sarcinii, nu? Cand ai avut UM?

LALY, CEA MAI FERICITA MAMICA DIN LUME CU MARIA CLARINDA (18 MARTIE 2008)

http://picasaweb.google.com/laura.holznagel/Clarinda#

Mergi la inceput

Hai sa vad care cum stati cu simtul umorului [:-))))]
Ca tot era vorba ieri despre PORTOCALE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyvy spune:

Sunteti niste dragutze!!!

Laly, eu am UM - 27 dec.2009, tu?

Multumesc pentru toate cuvintele frumoase.

Livi Mamica de Iris Miruna (12.03.2008)

Pozele mele
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyvy spune:

Ptiu ce m-a enervat portocala aia !!!!!!!!

Pozele mele
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lyvy

Pozele mele
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lianam spune:

Citat:
citat din mesajul lui lyvy

Pozele mele
Povestea nasterii

... deci nu sunt gravida, ca pe mine m-a distrat ...

ete lyvy sa treaca nervozeala

“Un prost invatat e mai prost decat un prost ignorant.”

Mergi la inceput