Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *62*
Raspunsuri - Pagina 22
MangaGirl spune:
ink 2 si ma duc....Davidosu e un deliciu. ptiu ce frumos e si ce ochi are si are unele poze cand seamana cu mami bine tare, asa cum se uita cu privirea. ioi, poate ne vedem curand sa ii pup falcutele. ce schimbat si ce haios el cand face gimnastica.
am vazut si o soimita superba, superba. pupam fata frumoasa.
si am vazut si placinta cu spanac de monique. ai pus cumva reteta? te rog, spune-mi ca abia am mancat niste peste, dar nu mai pot de pofta. 
v-am pupat. sper sa nu scrieti inca un capitol.
si am vazut ca Raluk a fost bolnava. sper ca ti-a trecut pana vam ajuns eu acolo. 
MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel, bb scump si carliontz - 03.10.2009 
www.mariaciubotaru.blogspot.com
Micul nostru Foc a venit pe lume
kiki_cri spune:
Buna seara fetelor!
Va citesc pe sarite ce-i drept ca nu prea am timp...puiutii mei sunt f urlaciosi...si inca se mai trezesc naoptea destul de des, desi eu am incercat sa le scot masa de noaptea...dar nici o sansa ma trezesc din 10 in 10 minute
e crunt...in fine...bine ca sunt sanatosi.
Din cititul pe sarite am vazut ca intreaba CRISTINA de sterilet. Eu mi-am pus deja de vreo 2 luni MIRENA care a costat 5,5 mil plus 1,5 mil montatul. Procesul de montare cu tot a durat cam 10 minute maxim...a durut putin dar suportabil...si deci eu zic ca poti conduce fara nici o problema dupa...eventual daca esti mai sensibila mai stai 10 minute pe un scaun sa itik revi (dar nu cred ca este cazul)te pup si bafta

KATERINA
sanatate si puitutlui tau!Doamne ajuta sa fie totul bine!
Va doresc la toate sanatate multa ca asta e cea mai importanta!

KIKI mamica fericita de gemenii Alex&Razvan
santorini spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui happy_uka Buna seara de la noi! Abia astept si eu Santo sa stam la terasa aia...acolo am dus-o pe Carina prima oara cand am iesit cu ea (la 2 saptamani), ii este cunoscuta.. Uf ca cine o mai intra in casa la vara ! am zis! Doar ca o sa-mi fie iar pofta de cafea si capucine frapucine ..si io o sa molfai o apa plata fara cofeina La dr nu am ajuns, evident..stii cum e "parca nu ma mai doare asa tare"..am dat cu neste chestii urat mirositoare, "puterea ursului" cica se cheama..La articulatii inca nu am probleme..Daca vrei sa incerci iti aduc niste unguent dinasta . Pupici lu Andreiu! |
si noi pe Carinuta cea zambareata si pe mamica ei. Ce mult mai e pana la vara
. Pai nu stiu daca e nevoie de vreun unguent la mine, eu cred ca e o lipsa de ceva in organism. Trebuie sa-mi fac niste analize probabil!
de
Andrei-Alexandru (24.08.2009)BOTEZ
POZE DE ANDREIUTZ NAZDRAVAN
moni_iulia spune:
Buna!
Al meu pici nu mai vrea sa stea locului si e cel mai fericit cand sta in fund (unde se ridica aproape singur) si nu intelege ca e prea mic pt asta. M-a terminat
.In curand nici sa va citesc n-o sa mai apuc.
| Citat: |
| citat din mesajul lui raluk16 Moni_iulia sunt oale de facut la abur, eu de inox am. Daca ii scoti partea gaurita din mijloc ramane o oala simpla cu capac. |
Ai idee unde gasesc?
Iulia
iubitoare de Tudorita Mihaita(18.10.2009)Romania
Poze
cristina_ana spune:
Kiki, merci mult de informatii! Sa stii ca m-ai linistit mult! Mie cel mai groaza imi e ca trebuie sa ma duc cu asta mica dupa mine, dar ce sa fac, asta e, nu am alta solutie. Imi pare rau ca inca te chinuiesti noaptea cu cei mici, poate dupa ce incepi diversificarea or sa fie mai satui si se vor trezi mai rar. Katerina, acum am vazut si eu pozele cu trandafirasul, le ratasem data trecuta. Este o fetita asa de scumpa, cu ochisorii aceia frumosi si albastri!
Ii doresc multa, multa sanatate si voua multa putere sa treceti cu bine peste toate!
Danuta, superbe pozele, nu am cuvinte! Vreau si eu!!!!!!!!!!!
Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009)
)
POZE
cristina_ana spune:
Iuliko, uite aici o groaza de retete de paine
;
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=121651
Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009)
)
POZE
lutoniana spune:
Seara buna......
sunteti bune de legat....cine naiba mai stie sa spuna acum ce a citit si ce a tinut minte ?
Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009
monique02 spune:
Danuta superbe pozele, superba destinatie. Chiar vreti sa mergeti in Mexic, si il luati si pe bebe cu voi?
Manga uite reteta
Ingrediente:
- 250 g spanac (eu folosesc din cel congelat)
- 25g seminte de pin (din astea nu am pus niciodata)
- 115 g ricotta
- 2 oua
- 50 g migdale maruntite
- 40 g parmezan
-250 g aluat alb pufos (eu il fac in masina de paine)
Spanacul se fierbe 5 minute si se scurge bine si se lasa sa se raceasca. Semintele de pin se prajesc putin.
Se combina sanacul, ricotta, si ouale batute si se amesteca bine, apoi se adauga semintele de pin, migdalele si parmezanul.
Aluatul se imparte in doua, se intind doua foi de placinta. Se pune prima foaie in tava unsa cu unt, sa acopere si marginile. Se unple cu compozita de spanac, se pune a doua foaie deasupra si se unge cu putin ou batut.
Se pune la cuptor la 200 g timp de 30 min.
Se poate pune smantana deaspra cand se serveste.
lutoniana spune:
intru sa fac capitol nou, macar un lucru bun sa am si eu pe ziua de azi ![]()
Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009
septoct2009 spune:
Ar fi minunat daca s-ar anima noul CAPITOL si urmatoarele cu retete de diversificare, sfaturi, idei, experiente....si nu cu cuvinte grele, interpretari si trimiteri directe la anumite fete.
Sunt sigura ca peste ani vom putea sa ne amintim cu bucurie cum "ne-am crescut" bebelusii impreuna ....asa cum acum ne amintim cuvinte si fraze intregi din perioada de gravideala petrecuta impreuna atat de frumos