Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *62*
Raspunsuri - Pagina 21
MangaGirl spune:
monique superbe fetitele. si Aidan a fost de acord cu mine si ca sa-mi arate ca e sincer, a inceput sa baleasca cu ochii in laptop.
dana sushi ala arata grozav. in mare fel, vorba Luciei.
Raisa la multi ani fetita draga! sa fii sanatoasa si voioasa ca restul vin de la sine!
Iuliko mltumesc. dk ne-am permite, as plati si io pe cineva sa curete. nu e foarte mult, dar cu mutatul se va face. cat despre in partea cealalta, cred ca-mi va lua o luna sa termin tot, tot. dar sa speram ca nu o sa o iau pe campii. ma bag la capitolul trecut sa=ti vad flacaul.
ioanna spock zice ca dk alaptezi exclusiv pana in 6 luni intr-un ritm normal, sansele sa ramai sunt sub 2%, dar eu nu as vrea sa verific pe mine treaba asta.
am vrut sa-mi pun sterliet, dar m-am razgandit intre timp. mai ales ca am 2 prietene care au spus ca dupa nastere nu le-a prea priit. sangerari, ciclu lung, dureri de cap. una dintre ele a avut si inainte si a zis ca e diferenta de la cer la pamant cum era inainte de sarcina si dupa.
of, cate mai voiam sa spun, dar uit de la mana pana la gura.
danagie ce greu, cat msotru. of, of. bine ca -vati aranjat si ca te intelegi bine cu sotul.
aida ma bucur sa te citesc din nou.
mai etelor, de ce ziceti voi ca sucul de morcov e nasol? mie-mi place la nebunie, am baut luni de zile pentru stomac in fiecare dim pe nemancate cand am avut helicobacter pylori. e super. incercati-l pe ala de varza dulce si atunci sa vedeti scarbosenie.
ca tot veni vb de diversificare, mama imi spune ca foarte bun pt ei e supica de legume. adik doar fierte legumele intregi si dat lichidul. a incercat careva? eu cred ca o voi face cand va veni momentul. adik in 2 luni.
monica spor la cautat scaune. ma bucur sa te vad, cu intarziere la multe lunite lui zgatix.
nela vazut poze de la plimbare. ce scumpa e Ana cu nasucul ei delicat si zambetul ala dupa care te topesti nu alta. peisaje superbe. m-am uitat pe geam si m-a apucat deprimarea, desi si aici azi a fost soare.
gata capitolul asta. ma duc sa va cetesc din urma.
MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel, bb scump si carliontz - 03.10.2009 
www.mariaciubotaru.blogspot.com
Micul nostru Foc a venit pe lume
katteryna spune:
Mama si pisa, Selen,
Santorini,Ioanna,Anamaria,Mihaela,Suede,Iulikuta,Dana,Maria, multumim din suflet!
Medicii spun multe...noi ii ascultam si nu credem ce spun ei ci in ce ne spune inima si in Dumnezeu!
Nu ne-am internat la recuperare azi, ca am fost la control neurologic si ne-a mai dat un medicament care speram sa ii opreasca crizele.Cel mai probabil ne internam pe 8 pana cand sper sa se opreasca crizele.
Sunt si eu pe aici, va citesc din umbra si mai invat cate una, cate alta de la voi.
Dar fiti cuminti si nu va mai indarjiti una pe alta ca ma iau cu paru dupa voi, da?

RAISA MARIA
Danuta1979 spune:
Raisa, La multi ani si multa sanatate!
Mami, sa te ajute D-zeu sa fie puiul tau sanatos si sa creasca frumos si fericit!
Doamne ajuta cu tratamentele!
Dana, mami iubitoare de Ioana Maria Alexandra (16.09.2009)
http://community.webshots.com/user/Danuta1979/albums/least-recent
Dana15 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui katteryna Mama si pisa, Selen, Santorini,Ioanna,Anamaria,Mihaela,Suede,Iulikuta,Dana,Maria, multumim din suflet! ![]() Medicii spun multe...noi ii ascultam si nu credem ce spun ei ci in ce ne spune inima si in Dumnezeu! Nu ne-am internat la recuperare azi, ca am fost la control neurologic si ne-a mai dat un medicament care speram sa ii opreasca crizele.Cel mai probabil ne internam pe 8 pana cand sper sa se opreasca crizele. Sunt si eu pe aici, va citesc din umbra si mai invat cate una, cate alta de la voi. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() RAISA MARIA![]() |
pupici si imbratisari!

Cu Dumnezeu inainte!

Mamica de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
santorini spune:
Danuta super pozele! Vrea si eu!!!!!!!!!!!!! Si aici ninge iar!
Manga sa stii ca si noua ne-a recomandat pediatrul sa incepem cu supa de legume, si treptat sa ajungem la piure. Ma pregatesc intens
! Am vazut ca spuneai ca-l pui pe Aidan in wrap cu fata la lume. Dar stau comod asa? Ca si Andrei se cam zbate in wrap si-si da capul pe spate ca sa vada. Oare e bine pozitionat asa?
de
Andrei-Alexandru (24.08.2009)
BOTEZ
POZE DE ANDREIUTZ NAZDRAVAN
Dana15 spune:
Danuta..chiar..am "sorbit" fiecare poza in parte..minunate!
mi-au placut cele din jungla, cele de la cascada, dar si peisajele de la final..si ati stat 17 zile in "Paradis"?!!! super, super!
chiar ma gandeam ce fain este sa pleci in vacanta, la mare la soare, in perioada cand la noi este frig si urat..iti incarci bateriile!
a fost scumpa o astfel de vacanta? banuiesc ca ati rezervat-o din timp!
Mamica de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
MangaGirl spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui santorini Danuta super pozele! Vrea si eu!!!!!!!!!!!!! Si aici ninge iar! Manga sa stii ca si noua ne-a recomandat pediatrul sa incepem cu supa de legume, si treptat sa ajungem la piure. Ma pregatesc intens de Andrei-Alexandru (24.08.2009)BOTEZ POZE DE ANDREIUTZ NAZDRAVAN |
eu il simt cu spatele total lipit de mine, deci nu sta in fundulet. apoi si in baby carrier de la 3 luni poate fi pus cu fata spre lume, iar acolo, eu cred ca mai multa greutate se lasa pe coloana. eu l-am incercat pe al meu si mi-a rupt spatele...asa ca tot la wrap/sling raman. luhtien mi-a dat o idee cu mei-tai-ul ala. ca e mai simplu pentru la vara. dar mai cercetez. deci, al meu cand il pun cu fata spre mine sta foarte arcuit. nu-i place deloc s-ai invadez spatiul personal. eu trebuie sa-l tin mereu de spate si cap pana oboseste si adoarme. asa cu fata, sta linistit, numai ca atunci cand adoarme trebuie sa-i trag capul pe spate/o parte. uite-te pe site-ul de la calinbleu ca iti arata si pozitia sold pe care am incercat-o ieri si ii place, ca nu e asa strans, plus ca se poate uita stanga-dreapta. acum ramane sa experimentezi pana cand gasesti o pozitie convenabila pentru amandoi. eu vreau sa incerc si cele in spate mai ales pentru statul in casa si facutul curateniei si a altor treburi.
MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel, bb scump si carliontz - 03.10.2009

www.mariaciubotaru.blogspot.com
Micul nostru Foc a venit pe lume
Ioanna81 spune:
va rog frumos sa-mi mai dati si mie userul si parola de la mailul comun. ca iar le-am pierdut!
Ioana mama lui
Carol Ioan
Pataniile noastre 
Danuta1979 spune:
A costat 2700 euro impreuna (1350 fiecare). Plecare din Frankfurt. Am rezervat-o cu 3 zile inainte de plecare. Adica noi ne-am facut bagajele, am plecat in Frankfurt unde am stat vreo 4-5 zile, timp in care am fost la agentiile de pe aeroportul din Frankfurt, ne-am ales destinatia (ne gandeam la Rep. Dominicana, Mexic, Venezuela...zona Caraibelor in mare dar nu hotarasem de acasa locatia)si in 3 zile zburam. Pt. majoritatea destinatiilor care ne interesau viza se ia la intrarea in tara. Am mers printr-o firma de turism a nemtilor: Thomas Cook in grup de nemti, sloveni, polonezi si noi 2 romani si a fost super (am vb toti in engleza). In acesti bani au intrat zborul, cazarea si mancare in all inclusive.
De acolo ne-am platit excursie pe continent si a costat 700 sau 800 de euro impreuna (2 zile dar a meritat toti banii).
A fost de vis. Data viitoare cand plecam departe (pedste 4-5 ani cred ca sa mai creasca asta mica) mergem cred in Rep. Dominicana sau Mexic. E prea mare lumea ca sa mergi de 2 ori in acelasi loc.
Dana, mami iubitoare de Ioana Maria Alexandra (16.09.2009)
http://community.webshots.com/user/Danuta1979/albums/least-recent