Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *62*

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Citat:
citat din mesajul lui monique02

Monica Andreea de cand a inceput diversificarea mananca acelasi lucru la ora 11. Adica mar golden dat pe razatoarea mica, banana sfaramata cu furculita, sucul de la 2 feliute de portocale si 2 lingurite de cereale de orez. Mananca acum din amestecul asta cam 100g.

Dana chestia aia verde era avocado dar se face si cu castravete. Eu am facut cu avocado si somon afumat si cu avocado si morcov fiert.
Faianta din baie nu e faianta

Monica, mamica de Teodora (04.09.06) si de surioara Andreea (20.08.09)

ups!! asta este pentru faianta..am vazut si mesajul tau de mai jos, ca nu ai strigat la mine..da' oare ce-a fi? ca arata fain!

Mamica de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009

Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ioanna81

intrebare intrebacioasa!!! voi ce contraceptive luati? sau ce metode contraceptive folositi? exista riscul de a ramana insarcinata chiar daca alptezi, nu? adica acuma mie imi tzatzaie posteriorul... sa-mi trag unan-n dinti!

Ioana mama lui Carol Ioan

Pataniile noastre

hai sa te tzuc ca-mi esti draga tare!
sper sa fie cum vreti voi! dar, da! poti sa ramai insarcinata si daca alaptezi!

Mamica de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009

Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danuta1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui selen80

Luci vazut scumpete de Davidos bulanos sunt bestiale pozele, si voi la fel si mie imi place vocea ta

Monique fetele tale sunt minunate

Raluk cat de frumos rade Alex, cred ca uitati de toate orele de plans cand il auziti asa

Santorini multam de oferta, vedem, daca nu ma hotarasc pana vine caldura, profit de tine un pic
eu sper sa nu fie cazul si la noi...sa cada...cred ca in curand montez tarcul de joaca, desi probabil nu va sta mult in el...problema e ca si din bratele mele, cand o tin sprijinta cu spatele de mine, da sa se intoarca si mi-e ca o scap o data

tare urat e la noi, si eu am vrut sa ies pe la 2, ca pana atunci a fost soare si bine, si cand sa iesim pe usa (dupa ce am transpirat amandoua pana s-o pun in marsupiu) am vazut ca ploua

Monica tu cum ii dai marul crud?? doar dat pe razatoare asa?? oare unde gasesc si eu razatoare de sticla? si asta se foloseste la toate, sau doar la mar ca se oxideaza?? adik nu pot sa dau fructele/legumele prin robot, care le marunteste mai bine??

VOTATI-NE, VA RUGAM! MULTUMIM!

de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!

POZE URSULICA
nunta

Selen, eu i-am luat razatoare din plastic din Carrfour de la raionul de plastice- cani, castroane. Am avut ceva retineri in a folosi din sticla (piticii mei). A costat 4 lei. E si asta o solutie.

Dana, mami iubitoare de Ioana Maria Alexandra (16.09.2009)

http://community.webshots.com/user/Danuta1979/albums/least-recent

Mergi la inceput

Citat:

intrebare intrebacioasa!!! voi ce contraceptive luati? sau ce metode contraceptive folositi? exista riscul de a ramana insarcinata chiar daca alptezi, nu? adica acuma mie imi tzatzaie posteriorul... sa-mi trag unan-n dinti!

Pataniile noastre

Cezarette

Mergi la inceput

Citat:

Pataniile noastre

Daca nu vrei sa fii insarcinata acum, atunci Doamne ajuta sa nu fii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Danuta1979

Gata, am incarcat pozele din Venezuela.
Le gasiti in webshot (vezi semnatura). Daca aveti ocazia sa mergeti acolo, va recomand cu caldura. Si excursia platita si luata din Germania, ca e la jumatate de pret fata de ce ofera agentiile din Romania (sau era in 2008).

vreau si eu!! ce ne faci tu in miezul iernii
eu sunt sigura ca si acum e la fel...cu preturile adica...

VOTATI-NE, VA RUGAM! MULTUMIM!

de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!

POZE URSULICA
nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Monique, am intrat pe site-ul Magnolia Spa si sunt aproape 90% hotarata sa le iau de acolo 2 carduri cadou pentru un masaj aromoterapeutic, pentru nasa si pentru nas. Cand i-am zis sotului, m-a intrebat daca e masaj erotic! Acuma ramane sa mai caut pe net pareri despre salon, pe site nu am vazut poze, sper sa fie ceva mai deosebit. Oricum altceva nu am gasit, nu ma pricep absolut deloc la cumparat cadouri. Deja incepuse sa ma streseze enorm problema asta.
Nu mai pot sa scriu acum, ca trebuie sa ma ocup de familion, dar dupa ce culc copiii intru sa mai stau la povesti cu voi.

Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monique02 spune:

Cristina in nici un caz nu e masaj erotic. Sa sti ca este un salon de lux, toate produsele care se folosesc acolo sunt naturale, organice, bio. O sa vezi cand mergi sa iei cardurile, au cele mai faine cosmetice bio Organic Pharmacy.

Dana sti ce e, e tencuiala de soclu adica din aia care se pune pe exteriorul casei in partea de jos unde e umiditatea cea mai mare. Produsul arata ca niste pietricele mici colorate intr-o masa de lipici.

Mergi la inceput

Monique, bineinteles ca nu e masaj erotic! Dar cred ca asta viseaza sotul!
Ellenuta, bratarile alea multe le-am luat de la C@A cu 20 RON. Maaama, ce imi plac si mie gablontzurile astea, eu sunt fan Meli Melo, unde acum au reduceri de 50%.

POZE

Mergi la inceput

Fetelor, v-ati pus vreuna sterilet? As vrea si eu sa stiu daca dureaza mult si daca pot conduce dupa. Eu trebuie sa ma duc maine, cu Emma dupa mine, ca nu am cu cine sa o las. Oare o sa ma descurc dupa aia sa ma intorc acasa? O durea dupa?

POZE

Mergi la inceput