Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *62*

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Iulika29

Citat:
citat din mesajul lui selen80

Monica tu cum ii dai marul crud?? doar dat pe razatoare asa?? oare unde gasesc si eu razatoare de sticla? si asta se foloseste la toate, sau doar la mar ca se oxideaza?? adik nu pot sa dau fructele/legumele prin robot, care le marunteste mai bine??

VOTATI-NE, VA RUGAM! MULTUMIM!

de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!

POZE URSULICA
nunta

Selene , eu ii fac cu mixerul ala de maså( sau cum s-o numi) ala de la bosch..mai raman si cateva bucatele mici de mar nu se face totul piure ca nu il prinde bine in cutite dar sunt mici mici eu i le vad in cacutza..Dar cand i-am copt marul nu a mai avut bucatele nepisate tot era un piure de toata frumusetea

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, Cea mai Fercitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)

Bruce, minunea noastrå

aha, deci merge si la robotul ala, nu? si eu am unul din ala vertical
http://www.domo.ro/Electrocasnice/Aparate_mici_de_bucatarie/Mixere,_blendere/Braun/Blender_Braun_MR_4050_HC

si deci nu se oxideaza marul crud?

POZE URSULICA
nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Sa creasca mare, frumoasa si sanatoasa, micuta noastra luptatoare! pupici pentru Raisa si mamica ei draga!

Maria

Monique am transmis felicitarile la sotz si zice "sarut mana"..baniesc ca stii de la cine ne-am inspirat..ne-am tot uitat la poza ta si ne gandeam oare ce'a fi chestia verde din interior..este castravete cumva? si ne mai gandeam noi..oare merge sa faci sushi cu macrou/hering marinat?! sau se aplica regula, "merge cu ceea ce tie iti place"?
in fine, si prietenii nostri au fost placut surprinsi pentru ca noi de obicei ne intalneam la un pui sau niste pulpe la cuptor cu carofi si salata..de data aceasta a fost mai deosebit;
Andreea si Teodora sunt niste fetite tare dulci! le faci baita impreuna? adica sta si Teodora in cada la baita micutei? daca da..cred ca este mare veselie acolo!
(am remarcat faianta)
si mai este o poza cu andreea, care mie imi pare ca seamana tare bine cu tati, cel putinla forma fetei...cand statea pe burtica cu volanasele de pe fundulet la vedere..scumpica foc!

Mamica de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009

Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

intrebare intrebacioasa!!! voi ce contraceptive luati? sau ce metode contraceptive folositi? exista riscul de a ramana insarcinata chiar daca alptezi, nu? adica acuma mie imi tzatzaie posteriorul... sa-mi trag unan-n dinti!

Ioana mama lui Carol Ioan

Pataniile noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_uka spune:

Citat:
citat din mesajul lui santorini

Uka ai fost la dr. pentru genunchi? Ce ti-a spus?

Si pe ma dor mainile din umar si articulatiile degetelor. Dimineata mai ales cand ma trezesc parca nici nu pot sa inchid bine pumnul sau sa ridic mainile! Voi ati patit asa ceva fetelor? Ca as vrea sa ma duc la doctor dar nu stiu exact ce specializare sa aiba!

Buna seara de la noi!
Abia astept si eu Santo sa stam la terasa aia...acolo am dus-o pe Carina prima oara cand am iesit cu ea (la 2 saptamani), ii este cunoscuta.. Uf ca cine o mai intra in casa la vara ! am zis!
Doar ca o sa-mi fie iar pofta de cafea si capucine frapucine ..si io o sa molfai o apa plata fara cofeina

La dr nu am ajuns, evident..stii cum e "parca nu ma mai doare asa tare"..am dat cu neste chestii urat mirositoare, "puterea ursului" cica se cheama..La articulatii inca nu am probleme..Daca vrei sa incerci iti aduc niste unguent dinasta .

Pupici lu Andreiu!

Uka, cea mai fericita mamica de C a r i n a - 14 septembrie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monique02 spune:

Monica Andreea de cand a inceput diversificarea mananca acelasi lucru la ora 11. Adica mar golden dat pe razatoarea mica, banana sfaramata cu furculita, sucul de la 2 feliute de portocale si 2 lingurite de cereale de orez. Mananca acum din amestecul asta cam 100g.

Dana chestia aia verde era avocado dar se face si cu castravete. Eu am facut cu avocado si somon afumat si cu avocado si morcov fiert.
Faianta din baie nu e faianta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monique02 spune:

Scuzati va rog, fontul cu faianta vroiam sa il fac mai mic de fapt dar mi-a iesit din gresala mare. Dana sa sti ca nu am strigat la tine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

Citat:
citat din mesajul lui santorini

Raisa Sa cresti mare si sanatoasa fetita puternica si luptatoare!

Raluk. Pai la botez invatasem deja lectia cu pozele. Ce frumos rade Alex la tati! E un scump! Am vazut ca intrebai una alta despre diversificare. Eu o sa iti zic ce stiu si ce mi-a spus pediatra. Puiul ramane de obicei cu doua mese de lapte (una dimineata si una seara) iar sanul se adapteaza la cerinte. La sucuri mie pediatra mi-a spus ca ii dau intai sucul de mere sa zicem, crescand din lingurita in lingurita pana la 30 ml dupa care incep sa-i pun in sucul de mere sucul de morcov, tot asa cate o lingurita pana ajungem la 60 ml si tot asa cu alte fructe. Daca de ex dupa ce i-am pus o lingurita suc de morcov in sucul de mere el il refuza sau are vreo reactie atunci ne dam seama ca morcovul nu ii prieste sau nu ii place. Si eu eram tare nelamurita la chestia asta cu amestecul! De picat greu nu le pica, oricum la ei digestia e altfel, pentru ca asa cum zicea Ralu bebei sunt bine mersi doar cu lapte, pe cand noi daca am bea doar lapte cred ca s-ar revolta tare stomacul. De saturat sigur te anunta bebele ca intoarce capul sau nu mai vra sa deschida gurita. Am vazut ca ziceai ca nu se dau alte lactate. Eu citisem si mi-a scris si pediatra in schema de diversificare ca din luna a saptea se da branzica facuta de noi (branza calcica) si apoi iaurt. La fel si carne se da de pui sau de vitel din luna a saptea, de doua ori pe saptamana, alternativ cu ficat si galbenus de ou. Eu cam asta stiu! Fetele cu al doilea copilas pot sa intervina cu mai multe!

Manga mutare usoara si sa va bucurati de noua casuta! Daca tot ii place portocala lui Piski sa stii ca pentru constipatie e f bun sucul de mandarine dar asta cand o sa incepi diversificarea!

Dana e e dulce Ana! Arata ca o mica printesa imbracata in alb!

Inca o data mii de multumiri Raluk, Kawa si Manga pt explicatiile suplimentare referitoare la wrap. Cred ca azi am reusit sa-l pun bine. O sa descarc mai tarziu pozele sa va dati cu parerea. Selen daca vrei sa incerci wrap-ul sa vezi cam cum vine eu pot sa fac o mica excursie la Cumpana intr-o zi mai frumoasa ca sa-l probezi!

Revin!

de Andrei-Alexandru (24.08.2009)
BOTEZ
POZE DE ANDREIUTZ NAZDRAVAN

ink o chestie cu wrapul. eu am inceput sa-l pun cuy fata spre lume ca nu-i prea place cu fata la mine. urla tare cand il tin in l. si asa nu zice nici pas. ba mai mult adoarme cu caputu'n barba.

MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel, bb scump si carliontz - 03.10.2009

www.mariaciubotaru.blogspot.com

Micul nostru Foc a venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danuta1979 spune:

Gata, am incarcat pozele din Venezuela.
Le gasiti in webshot (vezi semnatura). Daca aveti ocazia sa mergeti acolo, va recomand cu caldura. Si excursia platita si luata din Germania, ca e la jumatate de pret fata de ce ofera agentiile din Romania (sau era in 2008).

Dana, mami iubitoare de Ioana Maria Alexandra (16.09.2009)

http://community.webshots.com/user/Danuta1979/albums/least-recent

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui Iulika29

Citat:

Monica tu cum ii dai marul crud?? doar dat pe razatoare asa?? oare unde gasesc si eu razatoare de sticla? si asta se foloseste la toate, sau doar la mar ca se oxideaza?? adik nu pot sa dau fructele/legumele prin robot, care le marunteste mai bine??

POZE URSULICA
nunta

Selene , eu ii fac cu mixerul ala de maså( sau cum s-o numi) ala de la bosch..mai raman si cateva bucatele mici de mar nu se face totul piure ca nu il prinde bine in cutite dar sunt mici mici eu i le vad in cacutza..Dar cand i-am copt marul nu a mai avut bucatele nepisate tot era un piure de toata frumusetea

Bruce, minunea noastrå

aha, deci merge si la robotul ala, nu? si eu am unul din ala vertical
http://www.domo.ro/Electrocasnice/Aparate_mici_de_bucatarie/Mixere,_blendere/Braun/Blender_Braun_MR_4050_HC

si deci nu se oxideaza marul crud?

POZE URSULICA
nunta

La mine nu s-a oxidat..Acum sincer nici nu stiam ca ar fi putut så se intample asta..

Bruce, minunea noastrå

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

pe mine sa ma scuzati, ca vin din urma cu recuperarile si voi vorbiti despre altceva deja

Mihaela multumesc si tie ca ne-ai explicat despre wrap/sling/ergo si ne-ai mai pus si poze exemplificatoare...si tu crezi ca in ergo carrier le va fi cald la vara? ca mai bine merge cu wrapul? ca eu ma gandeam sa cer cadou de botez un ergo carrier, ca sa-l putem folosi cand vor veni caldurile;

Mamica de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009

Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput