Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *62*
Raspunsuri - Pagina 18
selen80 spune:
Luci vazut scumpete de Davidos bulanos
sunt bestiale pozele, si voi la fel
si mie imi place vocea ta ![]()
Monique fetele tale sunt minunate 
Raluk cat de frumos rade Alex, cred ca uitati de toate orele de plans cand il auziti asa 
Santorini multam de oferta, vedem, daca nu ma hotarasc pana vine caldura, profit de tine un pic ![]()
eu sper sa nu fie cazul si la noi...sa cada...cred ca in curand montez tarcul de joaca, desi probabil nu va sta mult in el...problema e ca si din bratele mele, cand o tin sprijinta cu spatele de mine, da sa se intoarca si mi-e ca o scap o data 
tare urat e la noi, si eu am vrut sa ies pe la 2, ca pana atunci a fost soare si bine, si cand sa iesim pe usa (dupa ce am transpirat amandoua pana s-o pun in marsupiu) am vazut ca ploua 
Monica tu cum ii dai marul crud?? doar dat pe razatoare asa?? oare unde gasesc si eu razatoare de sticla? si asta se foloseste la toate, sau doar la mar ca se oxideaza?? adik nu pot sa dau fructele/legumele prin robot, care le marunteste mai bine??
VOTATI-NE, VA RUGAM! MULTUMIM!
de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!
POZE URSULICA
nunta
MangaGirl spune:
buna ziua,
inca mai recuperez cu viteza melcului impuscat (nu stiu cui datorez un copyright aici) dar am vrut sa intru sa dau binete. raluca ce tare ai fost la posturile tale pe la pagina 10. am ras de s-a speriat ficiorasu' aici langa mine. imi pare rau cand vad suparari pe aici, desi polemicile nu au omorat pe nimeni, atata timp cat sunt constructive. cu baby cook-ul ala nu stiu ce sa fac. stiu ca e bun rau si mi-l doresc si pe ala si un steamer normal. acu' eu blender manual stil bat am...dar as vrea si cu si cu...asa-s eu mai nesatula. dar intre 80 de lire si un tefal de 30 de lire, eu stiu ce-o sa-mi zica Sergiu si pe buna dreptate. dar ce fac cand plec la mama? hmmm...ma mai gandesc. intre timp im iface ocochiu spohie, la giraffe ca fiu=-meu roade tot, parca mi-am luat cocker, nu mi-am tras copil.
intr-o alta ordine de idei, Irinel e un frumos, sa stii Mada, ca seamana si cu ta-su.
fotografiile la oglinda mi-au placut la nebunie. ca si noua freza a dolofanului anemaria. nu mai spun de eleganta rapitoare a Lugojanei dragi si scumpe. Abia astept sa ajung si io pe la pozele lui David, ca eu am luat-o in sens invers. si de asemena sa o vad pe frumoasa lui Adinus. dar mai e pana acolo.
ce am uitat sa zic aseara este ca acum 2 nopti am visa-to pe Nela cu familia. dansa cu sotul pe terasa casei lor, care nu, nu era in Hong Kong, ci in Romania, chiar in Bacau unde pe strada Banca Nationala. Nela draga, stiu ca asta nu0ti spune prea multe, dar ala era drumul meu de mers acasa clasele 1-4. si parca te-am vazut facandu-ti si pedichiura. 

ralukule ce te-ai reordonat draga mea. am citit tot ce ati scris de diversificare. noi deja avem achizitionate lingurite si 3 castronase de la ikea...dar acu' ca vazui postul Ralucai despre BPA free, am avut asa niste ganduri care m-au ros azi noapte. cum naiba nu m-am gandit eu inainte ca dau copilului mancare calda in plastic, deci riscul de a intra in mancare e mare. 

Ioanna la multi ani, draga mea. iertare si mea culpa ca am sarit ieri..dar nu apucasem sa citesc prea mult din capitolul trecut.
oare ce am mai vazut? pe Marc al lui blankar in actiune. frumos copil, frumos ras. si dk tot veni vorba de hohote, nu am aveam cum sa nu o vad pe Carina, o draguta si o scumpete. poza cu girafa e bestiala.
ca veni vorba de ce mai fac plozii, nici al meu nu se intoarce pe burta. se intoarce pe o parte. isi strange picioarele si se da pe o parte, dar atat. nu cred ca s-a prins ca poate face mai mult. dar a inceput sa se cam forteze sa se ridice in fund. inca eu sunt cea care castiga batalia. dar oare pana cand?
nela imi pare rau ca Ana nu a luat asa in greutate cum ti-ai fi dorit, dar ma bucur ca faci din hranitul cerealelor o distractie. asta apropo si de ce vorbeam la telefon cu iulika sp trecuta. cred ca depinde de abordarea noastra psihologica a afacerii asteia cu diversificarea. eu abia astept. imi cumpar o mare musama si o pun sub masa si da-i bataie mami.
Selenico mie-mi palce cum zici tu acolo mami. cat despre colega mea...hmmm...well. eu am fost la birou miercuri sa le spun ca nu ma vad pana la toamna. (asta e un subiect de alta discutie
) si cand eram eu acolo m=au sunat cei de la agentie ca nu mau acceptat din cauza colegbei. cred ca v-am mai spus asta. si ne-a dus la proprietar si i-am spus ca ii dam depozit pe 2 luni avans si ca suntem de buna credinta. agentia de imobiliare ne-a sustinut. dar abia sambata am primit un rapsuns definitiv. va fi f greu. trebuie vineri/sambata schimbata mocheta si varuita o camera, acolo unde dormim cu copilul ca sa aiba timp sa se usuce pana in jur de 10 cand am vrea sa fim mutati cu totul. apoi pe 15 vine tatal meu si-i dau de lucru cu celelate camere
. dar mai trebuie facut curat si in casa astalalta. si sunt atat de multe lucruri incat nici nu va puteti inchipui. deci va fi cosmar pana in jur de 15-20. e muuult de impachetat si muult de smotruit in casa cealalta. si cu copil mic si nerabdator splendoare in iarba. trimit ca plange. sper sa revin.
MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel, bb scump si carliontz - 03.10.2009 
www.mariaciubotaru.blogspot.com
Micul nostru Foc a venit pe lume
Ioanna81 spune:
monica uite aici www.magazine-online.ro/babymania/scaune-de-masa-metalice/bertoni-scaun-metalic-bravo-blue-bear---cu-cos-de-bagaje-le-part6402--574694" target="_blank">http://www.magazine-online.ro/babymania/scaune-de-masa-metalice/bertoni-scaun-metalic-bravo-blue-bear---cu-cos-de-bagaje-le-part6402--574694 un scaun de care vorbeau fetele!
vai de mine crystinace nebunie... ar trebui totusi sa-i faci reclamatie! ce tampita
Ioana mama lui
Carol Ioan
Pataniile noastre 
crocodana spune:
ziua bune fetele,
Raisa la multe multe lunite! Sa cresti sanatoasa si frumoasa!
Elle chiar ma uitam azi pe prima pagina la una alta si am vazut actulizata lista si ma gandeam eu ..oare cine are rabdare sa o faca?
Dana e dulce foc si gingasa mandra ta si seamna leit cu tati….zic eu…iar cadoul primit ii vine de minune! Cioco tre sa iasa tare se taie foarte usor..e un pic lipicioasa de la zahar dar iese tare si se taie usor..
Cristina incredibil cat de tare semana Emma cu tine. E superba!
Diana acum doua capitole, cand intamplator am vazut ca jumperul care mi-a placut atat la voi e cel de la disneystore, am fost mai mult decat bucuroasa ca sunt preturile asa de mici. Intr-adevar la noi aceeasi chestie costa dublu sau triplu..isi permit pt ca sunt multi care nu livreaza in romania...din pacate mult doritul/discutatul/exemplificatul/jumper in uk nu exista pe site……..and again….life is not fair…
pentru modul in care iti educi baietii si pentru ca ne spui si noua din experienta ta!
vazand unde a ajuns discutia despre educatie/gadgeturi nu m-am putut abtine sa nu ma gandesc ca v-am parut poate deplasata cu jumperul...again my choice..si da sunt frustrata pentru preturile urise care sunt la noi, pentru ca intr-o lume civilizata si cu bun simt mi le-as permite!
Anamaria ce baiat de baiat!
,
de
Amilici Crocodilibici
Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor!
MangaGirl spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui techila a venit sotz si a si plecat si nu mi-a adus uindous deci tot nu vad poze vik, am planificat concediu in norvegia, dar inca nu stiu daca sa iau si puii cu mine. am o problema cu treaba asta pt ca pe de o parte i-as lua cu mine sa ii stiu in siguranta si sa nu fie socati de 2 sapt fara ma-sa, plus ca ii vreau plimbati, pe de alta parte, s-ar relaxa si ma-sa cu ta-su fara programul impus de ei...doo sapt doar pt noi. nu stiu cum sa fac... selen, asasin platit va fi bebe cu falci, iar bebe cu ochi va fi chirurg estetician ca sa o repare pe ma-sa moca dupa ce semne i-au ramas dupa sarcina. iar fi-mea cu doua picioare cere se va intampla peste doi ani o sa fie avocat ca sa il apere la nevoie pe bebe cu falci. in afara de asta, nu stiu daca v-am zis, dar am achizitionat de vreo 2 luni si un matz, il cheama mihaita si azi a prins primul lui soarece ![]() Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia ![]() |
nici daca zburau la 3 luninu era nici o problema, techilita. asa ca, go for it. a aiba suzetele la decolare si aterizare. si voi rabdare dk se plictisesc. si noi cred ca facem o vizita ac cand el va avea vreo 6 luni sau cel putin sper.
MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel, bb scump si carliontz - 03.10.2009

www.mariaciubotaru.blogspot.com
Micul nostru Foc a venit pe lume
suede spune:
Raisa
La multe lunite!!! 
Laura
fericita de puiut scump norocos
Mihnea Costin 12.10.2009
IANUARIE:
http://family.webshots.com/album/576379395JnSKPu
Iulika29 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui selen80 Monica tu cum ii dai marul crud?? doar dat pe razatoare asa?? oare unde gasesc si eu razatoare de sticla? si asta se foloseste la toate, sau doar la mar ca se oxideaza?? adik nu pot sa dau fructele/legumele prin robot, care le marunteste mai bine?? VOTATI-NE, VA RUGAM! MULTUMIM! de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!POZE URSULICA nunta |
Selene , eu ii fac cu mixerul ala de maså( sau cum s-o numi
) ala de la bosch..mai raman si cateva bucatele mici de mar nu se face totul piure ca nu il prinde bine in cutite dar sunt mici mici eu i le vad in cacutzawww.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, Cea mai Fercitå
de Bruce Nicholas (14.08.2009)Bruce, minunea noastrå
Dana15 spune:
Mamica lui Simon tu ai scris un paragraf tare frumos pentru mine si mai, mai ca m-ai convins ca POT
...cateodata si eu imi zic asa, ca sa incerc sa fac ceva, ca daca acum mi se pare "prea tarziu" insemna ca ma consider deja batrana..problema este ca parca mi-ar fi greu sa ma duc la Scola de Muzica si sa fiu acolo ca magarul intre oi
..adica eu, om mare, printre copliasi..daca s-ar organiza ceva cursuri pentru adulti ..ce fain ar fi!
Ar mai fi varianta cu invatatul singura..dar trebuie sa-mi cumpar instrument sa am cu ce exersa..ufff
asa-i ca's prea multe de "dar"?!!
de aceea spuneam ca mi-ar place ca Ana sa fie dornica sa invete vioara sau pian..astfel as putea sa invat si eu cu ea
;
si, Cristina..nu vreau sa o fortez cu nimic! imi propun doar sa-i ofer posibilitatea, pentru ca in oraselul in care am crescut eu, la "Palatul Copiilor" era un Cerc de Muzica, dar numai pentru cor..nu aveau instrumente; si cum mie invatatoarea mi-a spus sec ca nu am voce, mi-a cam taiat aripile si dorinta de a stii ceva despre muzica;
nu stiu cum o sa fac cu Ana..eventual o sa-i cumpar mai tarziu niste instrumente de jucarie si daca se va arata interesata, ii voi propune sa invete sa cante la unele reale..daca nu-i va place, asta este! nu fortam!
Mamica de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
selen80 spune:
haa, ca am gugalit putin dupa razatoarea de sticla si mi-am adus aminte ca avea raposata bunica asa ceva
eu nu-mi inchipuiam cum arata...
gata, ii bag poza sub nas sotzului si sa vedeti ce o sa ma injure el cand n-o sa gaseasca pe nicaieri 
VOTATI-NE, VA RUGAM! MULTUMIM!
de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!
POZE URSULICA
nunta
Iulika29 spune:
La multe lunite micuta Raisa!!
Sper din tot sufletul så fie totul bine( azi cred ca s-au internat pt a 2 a tura de recuperare)
Manga daca ai sti cat urasc så ma mut nici nu ai idee
..dar mi-am promis ca atunci cand o voi mai face nu voi mai sta eu så fac curat ci imi angajez un nenel mai ieftin så imi faca din urma curat in toata casa( ca daca nu ma pune så plåtesc)..si acolo så zicem la noua caså oricåt de curat as gasi eu tot må bag oleak in seama ca så fie curatenie de mana mea
..ooff cand ma gandesc si copil mic si strange cartoane , bagå , mutå ..iti urez o mutare usoarå
Mi-am adus aminte si de danangie care a povetsit ce greu i-a fost dar am vazut si poze taare frumoase cu casa puså la punct
..si are si niste baieti frumosi si sånåtosi ..ce mai Så vå fie de bine in noua caså si så aveti numai momente de bucurie si fericire..
Auziti mai fetelor..! Am primit si noi moca o masina din aceea de iti framata painea ti-o si coace , poate o si mestecå, så ma uit in meniu
..Eu nu aveam o pårere foarte buna si nu ma gandeam in veci så achizitionez asa ceva , mai ales ca am un malaxor din ala sånåtos si il folosesc destul de des..Dar parca mai frumos e så scot painea din cuptor si så ii dau forma care o doresc eu..
Voi ce spuneti?..Am pus acum o tura de proba..![]()
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, Cea mai Fercitå
de Bruce Nicholas (14.08.2009)
Bruce, minunea noastrå