Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *62*

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns santorini spune:

Anamaria sa-ti traiasca micul punkist. E un scump!

Techilla le-ai ales niste meserii super la bebei

Chiar ca bine zice Dana, ce o mai fac e Liliac?

Selen pe micuta Ebru cea miscacioasa. Cam greu mami ca de acum in colo trebuie sa stai cu ochii pe ea. Eu am cazut odata din pat cand eram mica, noroc a fost ca nu am patit nimic grav!

Iar ninge? La noi deocamdata ploua!

Monique ai doua fetite absolut superbe!

Hi hi hi am cam terminat (emoticonul care-si sterge fruntea)

de Andrei-Alexandru (24.08.2009)
BOTEZ
POZE DE ANDREIUTZ NAZDRAVAN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

am vazut ca au existat ceva contre pe tema gadgeturi/lucrusoare pentru bebelasi .. fiecare dintre noi vrem ce e mai bun pentru copiii nostri, si fiecare cumpara in masura in care isi permite. fiti sigure ca bebelasii care nu au toate nebuniile de obiecte cantatoare/luminatoare/taratoare/cataratoare vor fi mai prejos decat cei care au tone de jucarele. conteaza mult cum ii educi, cum ii cresti de mici .. sincer, eu nu sunt de acord cu cumpararea de jucarele toata ziua buna ziua. desigur, acum sunt mici si inca nu speculeaza treaba cu jucariile. nu cred ca trebuie sa le luam jucarii numai la ocazii speciale .. zi de nastere, craciun, pasti, ziua copilului .. dar, trebuie sa si merite, sa le aprecieze.

nu condam pe cele care le ofera totul pe tava copiilor, insa, aveti grija ptr mai incolo. sa nu cumva sa creada ca li se cuvine orice si sa existe ceva probleme. eu sunt dintr-o familie din clasa medie, ca sa spun asa, ai mei nu au avut posibilitatea sa-mi ia mereu ceea ce vroiam .. nu va spun cat timp am asteptat patinele cu rotile sau bicicleta .. la care am contribuit si eu cu bani de la pusculita, stransi de la colind sau de la sorcova sau recompensa pentru ca am ajutat bunicii/parintii la culesul viei sau al porumbului .. ca si raluk, am vazut si copii carora li s-a oferit totul de-a gata, care si acum la 30 de ani ii tapeaza pe parinti de bani ..

as mai continua insa a venit ora de masa ..

pupici

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Asaaa..Am mers la vizionat de poze si am avut ce vedea

Monique eu ma topesc dupå fetele tale sunt minunate..Una mai frumoaså ca cealaltå..Vazand pozele incercam si eu så imi imaginez cum ar arata fratioara lu Brucu

Nela impresionant!!Am våzut pozele si pot så spun ca uitasem senzatia de VARÅ..ei bine am retråit-o datorita pozelor atat de frumoase pline de soare, caldura si al zåmbetului vostru ( de la mic la mare)..Sunteti tare simpatici si Struta voastra se vede de departe ca e foarte fericita..Imi place tare mult cum rade ea si isi arata gingiutele..Si de peisaje nu mai am ce så zic.

Anamaria ce frezå cool are båiatul..Vb aia nu mai e bebelus e un baietel in toata firea.

Cristina am vazut ce cadou fain de 'om gospodar' a primit Andreiutu..Cred ca a fost tare incantat de el.Emma e totala cum papå degetutele de la picioare.e atat de dulce cum sta ea la baita si zambeste...

Angeli ce haios e Andreas si ce am ras can mi-am dat seama ca printre altele avea si ustensile de pisat usturoiul ..euuna as dormi cu usturoiul la nas så mai iau o gura cand ma intorc de pe o parte pe alta

Dana ce minunatå e Ana in costumasul de la Raluk.CE suprizå minunatå..Si ce pofta de sushi mi-ai facutdesi nu sunt fan , dar tare bine aratå

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, Cea mai Fercitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)

Bruce, minunea noastrå

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suede spune:

Anamaria am vazut un proaspat frezat de club ,Alex e un scump!

Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009

IANUARIE:
http://family.webshots.com/album/576379395JnSKPu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Iulika29

..euuna as dormi cu usturoiul la nas så mai iau o gura cand ma intorc de pe o parte pe alta

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, Cea mai Fercitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)

Bruce, minunea noastrå

si eu! si eu!

Mamica de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009

Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

vai mai Iulika, ce pofta mi-ai facut de usturoi! da' nu de oricare, ci din acela verde, mai maricel, care are coaja grosuta ..ma scuzati fetelor ca imi exprim si eu poftele de duamna rafinata ce sunt!

asa..mi-am adus aminte...

Sa-i multumesc Ellenutei ca s-a ocupat de lista cu sarbatoritele lunii..cred ca nu-i usor sa dai scroll la lista si sa fii atenta sa nu ratezi pe cineva;
Referitor la multivitamine..iau unele speciale pentru alaptat, pe care mi le-a trimis cumnata din Franta;
Nautul este de la Solaris Plant..eu l-am fiert mult..ai vazut, ca am zis..si parca tot mai trebuia! apoi am mai rasfoit diverse bloguri, unde se zicea ca poti folosi naut din conserva, care este gata fiert;

Thank God I'm a woman!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

AM facut si io ciocolata. Hmmm, am cocoloase si ca sa nu mai spun ca am ars 2 randuri de nuci In fine, e delicioasa si intr-adevar e gustul copilariei

Iulika, eu chiar vroiam sa te intreb, pe tine si pe monique ce mai dati bebilor de papa. CA zgatix a inceput sa faca figuri la mar cu morcov asa ca am adaugat para si la piure putin dovlecel. Para de vineri si dovlecelul de azi. Hmm, tot nu a papat cum trebe dar oricum. Nu ca as sti cum trebe sa pape
EU dimineata dau marul si para pe razatoarea de sticla ca suc chior nu prea serveste donsoru. Marul copt nu i-a placut si papa f putin asa ca am revenit la cel crud. Piureul vad ca il papa si ii place dar nu prea mult ca strica. Adica dupa vreo 5 lingurite incepe sa comenteze, sa-si suga babetica, sa-mi ia lingurita si sa o molfaie el in gura pe la gingii etc...
SI ca tot ma laudat ca am scauna de masa mostenit... ei bine, daca tot imi amintisem, am sunat azi pe nasimea daca e la ea sau la varmiu. Din pacate acel scaun nu mai exista adica a fost dat altcuiva. MArog, mi-l pastrasera pentru bebe de anul trecut si nu au crezut ca voi mai avea curaj sa fac... whatever. Asa ca acum caut scaun si sunt numai ochi si urechi la discutiile voastre
CHiar nu stiu incotro o sa ma indrept...chiar nu am studiat deloc problema.

Monica de Minune Dragos Alexandru (26.08.2009)
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crystina spune:

Buna fetelor!

Citesc inca din urma dar ma gandeam sa va inveselesc putin cu noua noastra patanie la doctor (desi e de plans nu alta). Am dus-o acum o saptamana pe Ruby la vaccin, trei injectii de facut. La al treiea vaccin asistentei ii aluneca mana (Ruby se zbatea putin), iar acul mi se infinge direct in genunchi. Asa ca am plecat de acolo eu schiopatand, iar Ruby super plangacioasa. Sotul zice sa-i fac recamatie, dar sincer parca nici nu mi-as mai bate capul. Is de groaza ce mai! Offff!

Ma duc s-o iau pe Lilly de la scoala si mai revin.

Cristina cu Lilly Elisa (27/10/2003) & Ruby Elena (14/10/2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns santorini spune:

Citat:
citat din mesajul lui diana_n

Fetelor, eu v-as putea trimite multe de aici, dar transportul e foarte scump. Sa trimit un album de poze (subtire, dar cu coperti groase de piele) strabunicelor baietilor m-a costat 25$. Sa va spun cat a costat albumul ?

asa mult? Ca noi vream sa vorbim cu o verisoara a lui Adi sa comandam un carucior de acolo si sa-l trimita ea in tara!

de Andrei-Alexandru (24.08.2009)
BOTEZ
POZE DE ANDREIUTZ NAZDRAVAN

Mergi la inceput

Raluk saru'mana pentru pontul cu Iulius mall..o sa mergem canndva acolo sa incerc hummusul;
de fapt..saru'mana pentru toate linkurile care le-ai pus tu aseara! esti o minune!

Cu wrapul..sa stii ca draga de Andre m-a abordat si pe mine sa-i explic ce si cum, dar i-am spus ca tu este "the master"..eu mai am de exersat..nu stiu daca ai obs in pozele din gradina botanica..nu cred ca tin prea bine pe Ana deoarece un picior este mai sus, unul mai jos..
Ziceai ca banda aceea orizontala..cea cu sigla "sleepy wrap"..tu banda aceea o pui sub sani?! ca eu mi-o pun peste..adica si peste, ca sa ma exprim mai corect..

Thank God I'm a woman!

Mergi la inceput