Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *62*

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Citat:
citat din mesajul lui techila

in afara de asta, nu stiu daca v-am zis, dar am achizitionat de vreo 2 luni si un matz, il cheama mihaita si azi a prins primul lui soarece

Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia

vai tu ma omori cu zile..mor de ras aici..

Scuzati fetelor!! Buna ziua la voi!!

Da chiar techiluto mami unde mergi tu in concediu ai?

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, Cea mai Fercitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)

Bruce, minunea noastrå

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mellina spune:

buna !

am rezolvat cu biserica pentru botez dupa ajutorul dat, multumesc!

am facut vaccinul de 4 luni fetitei mele si la control, pediatra a observat ca fetita mea are labiile mici lipite intre ele (coalescenta labiilor). mi-a zis sa pun o picatura de vit. A uleioasa si sa incerc sa deschid usor, daca in 10 zile nu se deschide sa merg la un dr urolog sa le desfaca. mi-a zis ca e o procedura usoara si nedureroasa...
nu stiam ca exista asa ceva, labii lipite... mai e vreo mamica care a obs la fetita ei? oare o fi ceva normal si se deschide oricum mai tarziu?
oricum, va citesc de mult si am vrut sa va scriu si eu cu ce ma confrunt, voi mi-ati fost mereu de mare ajutor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

sper ca mai primesti si urari intarziate ..

IOANNA

La multi ani! Sa fii sanatoasa si fericita alaturi de puiul tau, de sotior si de cei dragi!

gata .. m-am intors. am fost la primarie si apoi la selgros sa-mi iau niste cizme si cumparaturi diverse. i-am luat annei pampers 4+ caci nu aveau 4 .. au la oferta un pachet mare de servetele umede pampers (6 la bax) cu 37 ron ..

stiu ca intreba cineva de jumperoo .. uitati aici nu stiu daca e disponibil dar se gaseste si la noi.

am vazut ca zicea diana de pretul jucariilor in state fata de romania. aici e bataie de joc .. ma uit pe toysrus si ma crucesc cand vad preturile ..

danutza of Doamne prin cate ai trecut cu mutarea, cu amigdalita lui ale .. dar ma bucur ca ati trecut cu bine peste toate incercarile!

imi merge tare prost netul si nu mi se incarca paginile cu poze .. imi salvezi likurile sa le vad mai tarziu!

carina ce bine sta papusa ta la masuratori! sa stii ca si anna mea se trezeste des de la frig .. am observat in noaptea cand nu am avut caldura .. mi s-a trezit de 3 ori .. incearca s-o bagi si in sac de dormit sa vezi cum e.

hepilica nu am vazut linkul cu jumperul .. pe situl trimis de mine costa 649 ron .. Doamne ce diferenta de la 80$ .. bai nene ce au astia din romania? s-au lovit la cap? ce bine ar fi daca am gasi pe cineva sa ne trimita din state .. si multumim de invitatie! venim sigur la o ciresica, capsunica! hehe .. cred ca vroiai sa spui o gramada de dovlecei "busiland" prin curte .. sa-i vezi in 4 labute pe iarba .. ce frumos!

sa stiti ca si noi avem fructe si legume de gradina .. tata se ocupa de ele si ii place gradinaritul ..

cristina de unde ti-ai luat bratari? a, luat-o razna cu gablintzurile astea .. pe de alta parte, azi mi-am luat fiole cu ginseng, 12 la 45 ron si o crema cu extract din plante si petrol tot ptr caderea parului .. tipa aia mi-a spus ca e ff buna, sa vedem acum ce si cum ..

danutza tipa de la plafar m-a intrebat daca alaptez si i-am spus ca da. zicea ca daca nu alaptam, imi dadea un complex de vitamine si minerale .. vezi daca merge in alaptat! ce fel de naut ai luat?? eu am citit ca se fierbe maxim 1 ora .. si taman ce imi faceam planul sa ma duc sa iau naut si pasta de susan sa fac un humus ..

raluk nu da cu pietre .. stiu ca-i dai numai tzitzi lui alexu' dar incearca sa-i dai 2-3 lingurite de ceai de chimen .. face bine la colicei .. cu raceala suntem un pic mai bine, fetele sunt ok, asta conteaza cel mai mult ca noi cei mari o tragem cum o tragem dar la copiii mici e jale cand sunt raciti .. pentru mesajul din capitolul precedent!

revin ..

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Anamaria påi eu ii dau cu pulpitå..Azi i-am dat putin suc de parå fara pulpå dar in rest numai cu pulpå ii dau..

Aa fetelor care mai aveti intrebari de diversificare så m aintrebati ca eu va raspund cu cea mai mare plåcere.

Sau azi o så va spun ce a papat iubitul meu..La ora 9 180 ml de completare la 12.00 piure de amestecaturi(morcov, påstarnac, dovlecel si cartiofior) , eu vad ca ii place mult si merg in continuare pe combinatiunile astea..Ceea ca nu pot så va spun sunt cantitatile la piure.Pt ca nu am cantar din ala micut..

Ieri in loc de sculet i-am dat mår copt si facut piure..L-a halit de numa'..Deci mereu intre pranz si masa de la ora 4 ii dau ceva suculet sau piure de fructe..La 4 mai baga 220 ml de laptic..

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, Cea mai Fercitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)

Bruce, minunea noastrå

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suede spune:

Mai fetelor,

Lipseste si omul in week-end si cand se intoarce...?!!!Razboiul dintre Nord si Sud a fost nimic pe langa ce s-a intamplat aici .
Eu nu vreau sa zic nimic mai mult,doar ca mi se pare ca s-a cam exagerat...si nu cred ca asta este un motiv de agitatie maxima.Pana la urma fiecare face ce vrea,cum vrea,cum poate...
E pacat,ca asa se pierd post-urile unor mamici care ar putea sa ne ajute in situatii critice...Imi amintesc ca si eu m-am enervat la un moment dat pentru ca unele dintre noi sunt mai impulsive si n-am vrut sa mai intru (in discutii care nu ma priveau...).
PAREREA MEA:hai sa nu mai ,,in sabii sa ne taiem..'' ca asta nu-i motiv!!!PE BUNE!!!!
Eu cred ca uneori pentru ca n-aveti probleme serioase (Doamne ajuta sa n-aveti),va gasiti!!!

Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009

IANUARIE:
http://family.webshots.com/album/576379395JnSKPu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns santorini spune:

Raisa Sa cresti mare si sanatoasa fetita puternica si luptatoare!

Raluk. Pai la botez invatasem deja lectia cu pozele. Ce frumos rade Alex la tati! E un scump! Am vazut ca intrebai una alta despre diversificare. Eu o sa iti zic ce stiu si ce mi-a spus pediatra. Puiul ramane de obicei cu doua mese de lapte (una dimineata si una seara) iar sanul se adapteaza la cerinte. La sucuri mie pediatra mi-a spus ca ii dau intai sucul de mere sa zicem, crescand din lingurita in lingurita pana la 30 ml dupa care incep sa-i pun in sucul de mere sucul de morcov, tot asa cate o lingurita pana ajungem la 60 ml si tot asa cu alte fructe. Daca de ex dupa ce i-am pus o lingurita suc de morcov in sucul de mere el il refuza sau are vreo reactie atunci ne dam seama ca morcovul nu ii prieste sau nu ii place. Si eu eram tare nelamurita la chestia asta cu amestecul! De picat greu nu le pica, oricum la ei digestia e altfel, pentru ca asa cum zicea Ralu bebei sunt bine mersi doar cu lapte, pe cand noi daca am bea doar lapte cred ca s-ar revolta tare stomacul. De saturat sigur te anunta bebele ca intoarce capul sau nu mai vra sa deschida gurita. Am vazut ca ziceai ca nu se dau alte lactate. Eu citisem si mi-a scris si pediatra in schema de diversificare ca din luna a saptea se da branzica facuta de noi (branza calcica) si apoi iaurt. La fel si carne se da de pui sau de vitel din luna a saptea, de doua ori pe saptamana, alternativ cu ficat si galbenus de ou. Eu cam asta stiu! Fetele cu al doilea copilas pot sa intervina cu mai multe!

Manga mutare usoara si sa va bucurati de noua casuta! Daca tot ii place portocala lui Piski sa stii ca pentru constipatie e f bun sucul de mandarine dar asta cand o sa incepi diversificarea!

Dana e e dulce Ana! Arata ca o mica printesa imbracata in alb!

Inca o data mii de multumiri Raluk, Kawa si Manga pt explicatiile suplimentare referitoare la wrap. Cred ca azi am reusit sa-l pun bine. O sa descarc mai tarziu pozele sa va dati cu parerea. Selen daca vrei sa incerci wrap-ul sa vezi cam cum vine eu pot sa fac o mica excursie la Cumpana intr-o zi mai frumoasa ca sa-l probezi!

Revin!

de Andrei-Alexandru (24.08.2009)
BOTEZ
POZE DE ANDREIUTZ NAZDRAVAN

Mergi la inceput

Ioana iarta-ma ca iti urez si eu la spartul targului:

LA MULTI ANI!!!!

Sa ai tot ce-ti doresti si multa sanatate!

IANUARIE:

Mergi la inceput

Luto ti-am vazut puiul cu piciorusele lui supraponderale ,e un scump.Nu mai vorbesc ce haios e la baie!!!

IANUARIE:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria1979 spune:

Fetelor la noi n-a mers faza cu suc de mar amestecat cu morcov. I-au placut doar separat, de fapt cred ca nu prea i-a placut morcovul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_n spune:

Fetelor, eu v-as putea trimite multe de aici, dar transportul e foarte scump. Sa trimit un album de poze (subtire, dar cu coperti groase de piele) strabunicelor baietilor m-a costat 25$. Sa va spun cat a costat albumul ? sa-l comand la Shutterfly doar 1$ ca am avut cupon, plus transport 3$.
Iar cutia jumper-ului e uriasa.
Noi romanii de aici mereu plecam in tara cu o geanta cu pachete pentru altii si apoi le punem la posta in tara.

Mergi la inceput