Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *62*

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

vreau sa va spun ca am facut si eu cioco de casa a la Croco..tare, tare buna!
numai ca noi am injumatatit gramajele si ca sa cantarim am folosit cantarul Anei;
si nu am pus nuci/alune...este nemaipomenita asa, daramite cand vom pune si alune?! yumii!

Croco, vroiam sa te intreb..noi am pus-o in tava, pe hartie de copt..a stat toata noaptea in frigider, dar este asa, cum sa explic? lipicioasa..adica nu o poti taia frumos in patratele ca pe cioco obisnuita..asa ti-a iesit si tie? oare cer prea mult de la o ciocolata de casa? (bine, acum o sa recunosc: vroiam sa-i tai frumos lui grig si sa-i pun la pachet..sa-l invidieze colegii ce nevasta gospodina are...si mai recunosc: ca el a facut toata treaba, eu stateam in camera, in fata calculatorului si ii citeam reteta)

Nela am vazut pozicile..suuuperbe!!! protagonistii mai ales (pozele cu Ana si tati sunt un vis..sunt unele, mai la final, cand rade Anuska..si eu ma apucasem sa comentez la zambetul frumos al micutei..mi-am dat seama apoi ca urmeaza la rand poze tot mai frumoase si imi veanea sa zic la fiecare cate ceva)..si peisajele..wow!!!

astept cu nerabdare poze si de la Danuta din Thailanda!

aaa..si apropo de poze...Monique as vrea sa te vad mireasa! mi-ai starnit curiozitatea, cu designerul acela suferind de schizofrenie;

va pup! mai revin..(tot am impresia ca mai trebuie sa spun ceva, dar nu stiu ce..ma duc sa dau un mop!)

Mamica de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009

Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria1979 spune:

La multi ani RAISA!
Selen multumim de aducere aminte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monique02 spune:

Deci cine a fost afara pe nisoarea asta, eu . Nu m-am uitat pe geam cand am plecat si cand am coborat in curte am vazut cum ningea, nu ne-am mai intors. Pana la urma a fost OK, am fost in Herastrau totul era alb imaculat. Daca vreti sa iesiti cu masina sa fiti atente ca aluneca rau pe jos, eu era sa derapez de 2 ori cu tot cu cauciucuri de iarna.

Dana Ana arata ca o printesa in toaleta de la Raluk. Sa ii transmiti felicitari lui Grig pt sushi. Pozele de la nunta sa sti ca ma duc azi la un laborator sa mi le pune de pe film pe cd.

Techila eu am fost cu Teodora cu avionul cand avea 5 luni la ski in Elvetia. Pt copii sub 2 ani se plateste o suma mica, care reprezinta de fapt bagajul lor. Pe copii ii ti in brate, si e bine sa manance din biberon sau sa aiba suzeta la decolare si aterizare. Cu caruciorul poti sa mergi pana la scara avionului unde il iau nenea aia si il baga in cala. Cu uindousul sa sti ca eu am rezolvat elegant, adica mi-am luat Mac. Cand iti schimbi laptopul merita sa te gandesti la asta.

Cristina mi-a placut ideea cu masajul in cuplu, are o prietena a mea un spa unde are camera speciala pt cupluri cu jacuzii. Stiu ca avea si cadduri cadou. Se numeste MagnoliaSpa, vad ca nu le prea merge site-ul acum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Mai, recunosc ca nu mi-ar fi trecut ever prin cap sa folosesc metodele voastre de masurat apa. Bravo, sunteti super tari!

Hmmm, Dana, si eu vreau sa iasa tare s-o pot taia. SI cand am facut eu, dupa alta reteta am avut aceeasi problema, prea moale.

Btw, Anutza ta e tare finutza!

Nela, ca de obicei la pozele tale ma apuca o jaaaale ca stau aci in Romanica si mi-e frica si sa ies singura cu fata, d-apoi sa merg si cu autobuzul.

de Natalia (03.09.09)

Mergi la inceput

Am si eu o intrebare pentru fetele mai experimentate.
Pulpa la fruct cand se da? Dam numai sucul o perioada sau cum?
Mie mi se pare ca alex nu se satura doar cu suc il papa imediat si parca ar mai vrea. Pe cand piureule legume il acceptar pentru ca sta mai bine in lingurita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monique02 spune:

Am mai pus nidte poze noi

http://picasaweb.google.com/MonicaPercea/2010?authkey=Gv1sRgCOCcz_zej7WYTw#5432967819932604130

Mergi la inceput

Monique sunt foarte dragutele fetitele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kawaichan spune:

Gata,a venit tati sa ma schimbe.Am avut o zi de pomina Doamne cat a putut sa vomite,cred ca a avut arsuri pe piept la cum mirosea lapticul ala si la cat de agitat a fost:(

Mada,cu un marsupiu normal ai incercat? Nu gasesti de la cineva sa imprumuti intai,ca sa vezi cum merge? Cu wrapul nu trebuie sustinut,dar ca sa fii sigura sigura eu zic ca la tine ar merge un ergo sau un mei tai,ca e facut pe acelasi principiu.Da-mi PM si vb pe mess daca vrei

Santo de mana am cusut babynestul ca n-am nici eu masina.Am cusut vreo 2 ore,vitejeste:)

Danutza1979 wrapul/slingul nu sunt numai pentru deplasare,eu una(si cred ca nu sunt singura) il folosesc ca substitut de brate,deci si in casa ,zi de zi.Pt ca daca l-as tine in brate atata m-ar rupe

Elle e Aprica scaunul ala,0-18 kg.Nu e mare smecherie,am vazut ca-s si in Ro asemanatoare dar de la alte firme

Selen,e pe marimi,da.Si din cauza ca sotz a insistat ca lui ii trebuie M-L in loc de S-M m-am apucat eu sa tai sleepywrapulEl e mai inalt decat mine si cand a probat marimea mai mica a zis ca ii vine prea sus copilul(de fapt asa trebuia sa stea,sa poti sa-i atingi fruntea cu buzele) si eu fraiera m-am luat dupa el..rezultatul:atarna un pic si acum,pt ca evident ca era prea mare M-L La marimea asta circumferinta e de 130cm(diametru 65cm) iar la ala rosu modificat de mine e de 100(diametru 50),ca sa-ti faci o idee.

Vazut poze cu freza de pui de Anamaria,tare simpatic e

Si de Ana de Dana,si cu sushi miam miam

Nela sa stii ca am savurat la maxim pozele de la Victoria Peak,tare mi-a placut cum v-ati plimbat! Si cele cu camera de hotel,io-s mare fan,avem si noi o colectie intreaga de genul asta:) Si mi-au mai placut cele cu tati si Ana in brate,ce bine se vede ca are ochii lui

Monique

Raisa,Principesa Rosa si multa multa sanatate !

Mihaela,mami de Joshua 09.09.'09

"Babies can't be spoiled...only nurtured." "Babies, like food, only get spoiled if they are left unattended on a shelf."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kawaichan spune:

Citat:
citat din mesajul lui monique02

Am mai pus nidte poze noi

http://picasaweb.google.com/MonicaPercea/2010?authkey=Gv1sRgCOCcz_zej7WYTw#5432967819932604130

Monica, mamica de Teodora (04.09.06) si de surioara Andreea (20.08.09)

Doamne,iti vine sa le mananci ce poze de revista!

Mihaela,mami de Joshua 09.09.'09

"Babies can't be spoiled...only nurtured."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

am fost afaraaaaaa! a fost super frumos... ninge minunat

monique sunt superbe fetitele tale

Ioana mama lui Carol Ioan

Pataniile noastre

Mergi la inceput