Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *62*
Raspunsuri - Pagina 14
techila spune:
da aidule, sunt de acord cu tine, iar premergator eu chiar nu o sa le iau, nu mi se pare o idee buna, cand or vrea sa mearga sa mearga, plus ca daca nu voi avea in casa, clar nu voi fi tentata sa il folosesc.
oricum tu poti sa o injuri si pe mama ca tot te iubesc
Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia 
aidaciolac spune:
inca ceva si am taiat-o ... ca am rasfoit putin paginile![]()
techila si noi plecam in mai cu avionul si stiu ca nu e nici o chestie. Partea proasta la noi e ca imi fac grija din cauza domnului sot care are o mare frica de avion ... si pt ca nu ne-am permis Egipt am zis sa ii fac botezul zborului undeva mai aproape ... asa ca singura o sa am grija de 2 bebei 
Unde vreti sa plecati?
madalina84 spune:
NELA am vazut si eu pozele,sunteti niste frumosi si va invidiez(glumesc) ce peisaje aveti pe acolo
SELENE
PT AMANDOUA,abia astept sa se intoarca si Iri desi sunt constienta ca trebuie sa am mai multa grija sa nu aterizeze jos![]()
Eu plec sa iau apa pt pitic si revin mai tarziu,sa aveti o zi frumoasa
D-ZEU MI-A TRIMIS RASPLATA
IRINEL ANDREI
POZE CU NOI
o perioada din viata mea
Rasplata a sosit 
Danuta1979 spune:
Nela, uite o sa pun niste poze. Ma apuc acum sa selectez dar o dureze ceva. Te anunt cand termin.
Dana, mami iubitoare de Ioana Maria Alexandra (16.09.2009)
http://community.webshots.com/user/Danuta1979/albums/least-recent
Ioanna81 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ralucapaun Cum masurati 72 ml de apa? Ca imi tot bat capul de ceva vreme de Natalia (03.09.09) |
cu seringa gradata 3X20+12
eu asa am facut
Ioana mama lui
Carol Ioan
Pataniile noastre
monica_dicut spune:
raluca, cu biberonul daca ai prin casa vreunul ![]()
Monica
de Minune
Dragos Alexandru
(26.08.2009) 
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei
selen80 spune:
LA MULTE LUNITE SARBATORITEI NOASTRE DE AZI RAISA 
PUPAM FATA LUPTATOARE, SA FII SANATOASA SI FERICITA!
VOTATI-NE, VA RUGAM! MULTUMIM!
de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!
POZE URSULICA
nunta
anamaria1979 spune:
Doamnelor multumim de aprecierile privind baietul. Cristina sa stii ca parul e mostenirea mea si eu la randul meu am preluat de la tata. Oricum la mine a picat mult dar tot mai este. Fetita ta oricum are o fatuca asa scumpa si e dragalasa foc, mie sincer imi plac ochii ei foarte mult. Emma o mosteneste pe mami asa ca va fii o domnisorica frumoasa.
Vik bafta la examen.
Techila sa stai cat mai mult la masajul de relaxare. Si felicitari pentru mihaita. Uite ce familie mare ai.
Am vazut poze dragute de la Nela (doamne ce peisaje) si de la Danutza. Nela daca la tine a dat valul de caldura la noi a dat iar cu ninsoareee.
Selen felicitari pentru miscarile bebelinei. Din ce spui tu nu prea o poti lasa singurica in pat sau pe canapea.
http://family.webshots.com/album/575086402IpuwTB?start=56
Ioanna81 spune:
multumim Selen ca ne/ai amintit
LA MULTI ANI! TOT CE E MAI BUN PE LUME SA TI SE INTAMPLE, RAISA
Ioana mama lui
Carol Ioan
Pataniile noastre