Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *62*

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Fetelor, fie-va mila de un biet suflet amarat si mai dati-mi va rog si mie o data reteta de cioco de casa. Caut de juma de ora linkul pe care stiu SIGUR ca l-am salvat si nu-l gasesc. SI am cumparat si ingredientele. SI by the way, tot cu reteta asta am crescut si eu. Mi-o facea nasa mea mereu cand mergeam la ea dar nu si-o mai aducea aminte si nici maicamea nu o gasea ca o rugasem zilele trecute pana sa o puneti voi
Sarutmanusitzele

Monica de Minune Dragos Alexandru (26.08.2009)
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NelaM spune:

Citat:
citat din mesajul lui Danuta1979
La sf. lui 2008 noi am plecat din Germania in Venezuela (luna de miere) - zbor de 12 ore dus. In avion (un monstru cum sunt cele de cursa lunga) au fost si copii. In apropierea noastra a fost un bebe de 4-5 luni cred si a avut carut special pus la dispozitie de compania de zbor care a stat langa locurile parintilor. Si a rezistat chiar bine zborului. Stiu ca insotitoarele de bord au ajutat-o pe mami sa-i prepare lapticul (aduceau apa calda). Atunci nu am datmare importanta ca nu aveam copii.
Deci cred ca e ok si ca, compania de zbor iti va pune la dispozitie tot ce-ti trebuie atata timp cat stiu dinh timp ca ebebe mic la bord.

Dana, mami iubitoare de Ioana Maria Alexandra (16.09.2009)

http://community.webshots.com/user/Danuta1979/albums/least-recent

Da, da, am cumparat deja bilete si chiar am platit un pic si pentru Ana, ceva de genul 70EUR. O sa avem locul acela din fata, unde este mai mult loc.
Venezuela... . Si cum a fost? Nu pui si poze, cu peisaje daca nu vrei sa arati poze de familie. Daca ti se pare ca exagerez, sa nu ma iei in seama.

_
Nela, mamica de Ana nazdravana (19.09.09)
Don't take yourself so seriously, no one else does...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns techila spune:

a venit sotz si a si plecat si nu mi-a adus uindous deci tot nu vad poze
vik, am planificat concediu in norvegia, dar inca nu stiu daca sa iau si puii cu mine. am o problema cu treaba asta pt ca pe de o parte i-as lua cu mine sa ii stiu in siguranta si sa nu fie socati de 2 sapt fara ma-sa, plus ca ii vreau plimbati, pe de alta parte, s-ar relaxa si ma-sa cu ta-su fara programul impus de ei...doo sapt doar pt noi. nu stiu cum sa fac...
selen, asasin platit va fi bebe cu falci, iar bebe cu ochi va fi chirurg estetician ca sa o repare pe ma-sa moca dupa ce semne i-au ramas dupa sarcina. iar fi-mea cu doua picioare cere se va intampla peste doi ani o sa fie avocat ca sa il apere la nevoie pe bebe cu falci.

in afara de asta, nu stiu daca v-am zis, dar am achizitionat de vreo 2 luni si un matz, il cheama mihaita si azi a prins primul lui soarece

Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui madalina84
CRISTINA aseara am vazut si eu 2012 si nu mi s.a parut atat de ingrozitor precum auzisem la tv,adica am realizat ca e un film si atata tot,ba chiar i-am zis sora-mii ca trebuie sa ne gasim o nava

Prea tare! Eu m-am gandit ca e bine ca suntem in China, ca tot chinezii ne scapa dac-o fi sa fie si aranjam cu unul mic sa ne duca si pe noi in ceva nava din asta meseriasa, clandestin, daca n-om avea bani de belet!!!

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

Citat:
citat din mesajul lui monica_dicut

Fetelor, fie-va mila de un biet suflet amarat si mai dati-mi va rog si mie o data reteta de cioco de casa. Caut de juma de ora linkul pe care stiu SIGUR ca l-am salvat si nu-l gasesc. SI am cumparat si ingredientele. SI by the way, tot cu reteta asta am crescut si eu. Mi-o facea nasa mea mereu cand mergeam la ea dar nu si-o mai aducea aminte si nici maicamea nu o gasea ca o rugasem zilele trecute pana sa o puneti voi
Sarutmanusitzele

CIOCOLAT#258; DE CAS#258;

500 g lapte praf (atentie sa nu fie cu zahar adaugat, 2 pachete Darling)
2 pachete de margarina (eu folosesc unirea 2x 250g)
500 g zahar (se poate folosi zahar brun mai putin 400 si iese la fel de buna)
100 g cacao buna
1 fiola Esenta de rom, 2 pliculete vanilie
72 ml apa
Nuci sau alune prajite

Mai intai se cerne laptele praf impreuna cu cacao…alternativ asa…un pic de cacao un pic de lapte praf, etc.
Zaharul se amesteca cu apa pe foc mic amestencandu se in continuu. Apoi se adauga margarina taiata bucati… se mesteca pana aceasta se topeste…
Se toarna , cand este inca pe foc mic laptele praf cu cacao…amestecand incet pana la omogenizare…in final esenta, vanilia si nucile/ alunele (iese perfecta daca nucile dup ace au fost prajte sunt un pic curatate de coaja, la fel si la alune)….rezultatul este semisolid insa curge relativ usor cand o punem in tava..
Eu o pun in tava pe hartie de copt si o las la rece cam o noapte….devine si mai buna cu cat sta mai mult in frigider..

cuvant cu cuvant de la croco citire

Ioana mama lui Carol Ioan

Pataniile noastre

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui techila

a venit sotz si a si plecat si nu mi-a adus uindous deci tot nu vad poze
vik, am planificat concediu in norvegia, dar inca nu stiu daca sa iau si puii cu mine. am o problema cu treaba asta pt ca pe de o parte i-as lua cu mine sa ii stiu in siguranta si sa nu fie socat de 2 sapt fara ma-sa, plus ca ii vreau plimbati, pe de lapta parte, s-ar relaxa si ma-sa cu ta-su fara programul impus de ei...doo sapt doar pt noi. nu stiu cum sa fac...
selen, asasin platit va fi bebe cu falci, iar bebe cu ochi va fi chirurg estetician ca sa o repare pe ma-sa moca dupa ce semne i-au ramas dupa sarcina. iar fi-mea cu doua picioare cere se va intampla peste doi ani o sa fie avocat ca sa il apere la nevoie pe bebe cu falci.

in afara de asta, nu stiu daca v-am zis, dar am achizitionat de vreo 2 luni si un matz, il cheama mihaita si azi a prins primul lui soarece

Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia

Asa il alint si eu pe sotul meu.
Noi cu siguranta o sa luam matza noastra cu noi, stiu ca indicat ar fi sa stam numai noi doi, sa ne relaxam... dar eu cunoscandu-ma pe mine, nu o sa ma pot relaxa decat cu lautarii dupa mine.

_

Mergi la inceput

Dana, uite linkul cu pozele.
Nu am mai scris pe blog azi pentru ca am sezut toata ziulica pe forum. Ana doarme deja. La noi e iar un val din acela de caldura, 27 de grade in casa si acum sunt vreo 23 afara (si e aproape 8 seara).

Mely, bafta multa la examene.

Monica, ce mai faci?
Eu, ca si Mada, ma tot uitam dupa posturile tale si am crezut ca le-am scapat. Ce mai face Dragos, sunteti bine?

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

Danangie Mattia e un scump, seamana tare cu tati si zici ca e bronzat ...iar casuta e tare frumoasa, ai aranjat-o cu gust

Cristina Emma e o frumusete de fata, iar Andrei e atat de incantat de sculele lui si cum a adormit el la laptop, micutu' de el

Nela f frumoasa plimbarea voastra, peisajele sunt nemaipomenite sic e frumos ca ati fost si in munti la picnic...iar Ana o scumpa, as usual si imi place la voica faceti multe poze, si cu mami, si cu tati, si cu peisajele...

Kawaichan ce rabdare ai avut tu sa te pozezi sa ne explici cum e cu wrapurile....babynestul ala arata ok si usor de folosit, dar poate fi folosit si de tati, sau e fix, pe marimi?/

Dana Ana e o minunatie de fata cu o minunatie de mama si cadouasul de la tusa Raluk tare fain

mai am filmuletul de la Raluk si pozele si filmuletele Luciei, dar cand se trezeste pitica

sa va povestim si despre noi, Ebru se invarte in toate partile de nu se poate, de acum o pun in cel mai de la perete colt al canapelei si inconjurata de perne, pt ca deja face tumbe " multiple" si ajunge f usor dintr-o parte in alta....a prins gustul intoarcerilor si acum nici cand o schimb de pampers nu mai sta pe spate, tot vrea sa se intoarca si ma chinui sa-i pun pampersul drept azi dimineatza m-am dus la ea cam in 2 minute dupa ce am auzit ca s-a trezit si era deja pe burta....asa ca sa nu va doriti sa se intoarca prea repede, ca e belea
in rest, nu stiu ce tot viseaza noaptea ca scoate tot felul de sunete in somn si eu sar repede din pat sa-i caut suzeta, dar de fapt ea doarme in continuare...doar ca-i place sa ma trezeasca pe mine de nspe mii de ori

am vazut ca i-ati raspuns Ralukai, asa ca m-am mai lamurit ei eu putin cu diversificare....om trai si-om vedea, si eu profit de mamicile care au inceput mai devreme si bag la capsor sfaturi, pareri, experiente...

si eu sper sa nu se supere nimeni incat sa nu mai scrie aici, mie chiar imi plac posturile Hepilicai (exceptand unul ), asa ca mi-ar parea rau s-o "pierdem".....

cam atat...azi mi-am permis sa stau mai mult pe forum, ca aveam de recuperat din weekend, cand am facut mai multa treaba acum papica si vedem cu ce ne mai umplem timpul....

ici

VOTATI-NE, VA RUGAM! MULTUMIM!

de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!

POZE URSULICA
nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristina_ana

Imi amintesc de Aida , ce inversunata era ea impotriva wrapului in timpul sarcinii, si cum si-a schimbat total parerea dupa nastere!

nop , am aceeasi parere imi place sa il am aproape de mine dar viata extrauterina este inceputul formarii ca persoana unitara si poate ca parerea mea legata de wrap e si mai indarjita acum mai ales ca am observat o alta chestie la Erik. De cand nu mai doarme cu noi incearca sa se intoarca pe burta si pana acum nici intentia sa se intoarca pe o parte nu o avea si ar mai fi multe de zis.Este doar parerea mea si omul cat traieste invata ... problema e ca invatam cel mai bine din propriile lovituri .

Si sunt indarjita si din cauza rotobilului/premergatorului , desi Emma la 6 luni tropaia casa in el si as vrea ca natura sa isi urmeze cursul si sa se ridice in picioare si sa mearga atunci cand el va fi pregatit , dar la cum se comporta Erik nu stiu daca o sa am taria sa nu ii cumpar mai ales ca cere sus sus si il ridic sa atunci da cu picioarele si ar luao la fuga pur si simplu daca ar putea ...
Cat despre oboseala eu sunt in acceasi categorie cu a ta , nu reusesc sa imi revin deloc , din cauza asta nici nu prea scriu , problema e ca sunt in urma rau cu cititul ... in curand imi va exploda capul de la atatea ganduri , planuri , nu imi iese nimic din ce intreprind si vreau sa fac ... cu putin noroc o sa ajund si eu la 'papa' dr gineco azi , asta daca masina nu o sa fuga cu fundu razna ca vad ca aici ninge si nu se opreste

Cat despre treaba aialalta de supradotare de fapt nu sunt pt bebe ci mai mult pt noi pt ca daca bebe nu are nu duce lipsa la ceea ce nu stie. Corect? Si supradotarea asta are si ea o limita sau cel putin ar trebui ... ca Emma avea tot ce i se nazarea si ce zbura si ca sa vezi chestie ca nu era un copil fericit. Nu mai facea diferenta intre un cadou si un vreau , nici nu mai simtea bucuria cadoului ... eu si in ziua de azi daca primesc un pix simt bucurie pt ca asa primeam cadouri sau recompense care erau muncite frate , specific varstei clar.

Si eu mi-as dori cate in luna si in stele daca ar fi sa o iau asa , dar nu imi permit , asta e , ma multumesc cu ce pot ... ca si eu am tot cauta scaun de masa ba noi ba second , dar chiar si alea second sunt cat alea noi mai ieftine si am stat si m-am gandit mai bine si am realizat ca nici nu as avea unde sa il pun la masa ...

Si de fapt ce conteaza cel mai mult este sanatatea ca restul se rezolva.
Si am mai auzit niste chestii ca trebuie sa ii ia copilului ca uite la gradinita colegii au si sa nu se simta ... dar asta depinde in fond si la urma urmei de atitudine si de educatie. Ca avea sora mea o colega si zicea 'eh nici nu imi trebuie'

Ei dar asta e parerea mea si nu vreau sa supar pe nimeni.Puteti sa aruncati cu rosii poate asa imi mai revin si eu si poate imi fac o salata buna pt seara

Va dragelor si sper sa pot sa revin mai pe seara de nu voi ajunge iar la 9 acasa si trimit si eu mesajul asta ca e inceput de mult ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

IOanna sarumana
SI cu scuzele de rigoare LA multi ani pt ieri. SA fi sanatoasa si fericita, sa te bucuri de copilasul tau pana la adanci batraneti. Si de nepotei

O sa radeti, eu am cumparat lapte praf Raraul, doar asta am gasit, iar pe cutie este data exact reteta asta de cioco, atat ca la apa spun un pahar adica 200 ml

Monica de Minune Dragos Alexandru (26.08.2009)
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei

Mergi la inceput