Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *62*
Raspunsuri - Pagina 12
Fragutza spune:
Mada, m-ai impresionat foarte tare cu mesajul tau. Sper ca nu pun sare pe rana, dar din cate stiu eu, la wrap chiar nu e nevoie sa sustii copilul, iar la sling, eu mai punmana pe ea doar asa ca mi-e drag mie, nicidecum s-o sustin.
de Natalia (03.09.09)
Ioanna81 spune:
ningeeeee! ninge iar, ninge iar, ninge, ninge, ninge iaaaar!
(moammmaaaaa ce frumos cant)
Ioana mama lui
Carol Ioan
Pataniile noastre 
santorini spune:
Nela nu incetez sa ma minunez de peisajele din HK!
special pentru Anuska, ce frumos statea ea in carucior!
Uka ai fost la dr. pentru genunchi? Ce ti-a spus?
Si pe ma dor mainile din umar si articulatiile degetelor. Dimineata mai ales cand ma trezesc parca nici nu pot sa inchid bine pumnul sau sa ridic mainile! Voi ati patit asa ceva fetelor? Ca as vrea sa ma duc la doctor dar nu stiu exact ce specializare sa aiba!
Hepilica mi-ai facut o pofta cu ciresele tale
!
Cristina_Ana ce ochi frumosi are Emma. E tare dulce. Si mi-a placut tare de Andrei cum vrea el sa gaureasca parchetul cu bormasina!
Va pup ca s-a trezit! revin mai tarziu!
de
Andrei-Alexandru (24.08.2009)
BOTEZ
POZE DE ANDREIUTZ NAZDRAVAN
selen80 spune:
asa...
am vazut ca si-au mai exprimat mamici (Vik, Raluk
) din parerile legate de achizitiile pt copii, care seamana cu ce cred eu....H?epilica te intrebai cu ce ai gresit...pe mine m-au deranjat cuvintele cum ca ideea asta este invechita si depasita, si ca cele care nu cumpara de toate ar fi frustrate....poate daca te exprimai putin altfel si nu erai asa categorica nu ne starneam toate pe tine....
in alta ordine de idei, tot respectul pt tine si Aida pt gradinarit...eu n-am putut niciodata, desi bunica ma obliga la ei in curte sa lucrez cu ei...mi-e sila de rame, gandaci, paianjeni sau alte ganganii care misuna prin pamant....asa ca atunci cand am luat casa am zis din start ca eu nu ma bag la gradina....s-a mai ocupat sotz (a pus cativa pomi) si soacra-mea (niste salata, ceapa si rosii)....dar anul asta as vrea si eu sa trec peste sila si in masura timpului liber lasar de Ebru, s pun din legumele pe care le voi folosi pt papica ei....asa ca mai astept discutii pe subiect, ca sa bag si eu la cap..
Raluk acum ca ai scris tu tpate nelamuririle legate de diverisificare, imi dau seama ca nici eu nu stiu raspunsul si sunt in acelasi pom ca si tine
sper sa ne dea jos cineva de acolo ![]()
Manga felicitari pt mutat! ce s-a intamplat cu colega??
Angelii cat de tare e Andreas 
RAlucapaun m-ai bulversat tare, sa stii...eu speram ca de la sling sa nu ma doara spatele, dar vad ca pana la urma si tu tot catre wrap te indrepti...ce sa fac, ce sa fac, ca vine primavara peste noi..
VOTATI-NE, VA RUGAM! MULTUMIM!
de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!
POZE URSULICA
nunta
Danuta1979 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui NelaM
eu stiu numai de bine. In sensul ca nu sunt probleme mari, bebeii dorm dusi in acel huruit constant si sa avem si o suzi sa o mai moflaie sa li se mai duca presiunea din urechiuse. Noi o sa venim in Ro im martie, la sfarsit, Ana va avea 6 luni si zborul o sa fie undeva 13 ore non stop, daca nu ma insel (HK-Munchen) si alte o ora si ceva pana acasa. Distractie ce ne asteapta, nu gluma! De ce intrebi? Aveti planuri? Enjoy la masaj, te invidiez. ![]() _ Nela, mamica de Ana nazdravana (19.09.09)Don't take yourself so seriously, no one else does... |
La sf. lui 2008 noi am plecat din Germania in Venezuela (luna de miere) - zbor de 12 ore dus. In avion (un monstru cum sunt cele de cursa lunga) au fost si copii. In apropierea noastra a fost un bebe de 4-5 luni cred si a avut carut special pus la dispozitie de compania de zbor care a stat langa locurile parintilor. Si a rezistat chiar bine zborului. Stiu ca insotitoarele de bord au ajutat-o pe mami sa-i prepare lapticul (aduceau apa calda). Atunci nu am datmare importanta ca nu aveam copii.
Deci cred ca e ok si ca, compania de zbor iti va pune la dispozitie tot ce-ti trebuie atata timp cat stiu dinh timp ca ebebe mic la bord.
Dana, mami iubitoare de Ioana Maria Alexandra (16.09.2009)
http://community.webshots.com/user/Danuta1979/albums/least-recent
vik-cj spune:
Buna ziua fete dragi! Tot alerg dupa voi de la ora 10...![]()
Hepilica
...eu nu cred ca cineva te-a pus la zid...dar vorba Nelei (
) e un forum public si ne exprimam fiecare opiniile. Te rog sa te gandesti ca suntem asa de multe fete dar fiecare cu personalitatea sa si cu gandurile sale...e evident ca NU PUTEM gandi si actiona/reactiona la fel. Mie imi place sa mai avem si polemici din cand in cand...cred ca face parte din procesul cunoasterii. NU te-a condamnat nimeni si nici nu ar avea de ce sa o faca! Asa ca te rog sa nu te superi si sa continui sa postezi. Cred ca avem ce invata unele de la altele...mie imi place tare mult diversitatea de opinii de pe forum!
Dana...vai ce papusica frumoasa e Ana si eleganta 
!
Techila..unde vrei sa imi duci ginerele la numai 8 luni???? Si pe noi ne bate gandul de mers in Turcia pe la sfarsit de iunie...acum stam si "cujetam" daca sa ne riscam cu Isabela dupa noi sau nu. Astept impresii din experienta mamicilor mai cu vechime...ce parere au?
Va pup ca nu stiu daca mai intru azi...de la 4 am test pentru certificatul de competenta lingvistica la engleza (mama lui de certificat ca e valabil doar un an si mi-a expirat cel de acum doia ani!!!!

) necesar pentru avansare....ca la celebra noastra universitate nu mai ajunge sa stii DOAR o limba straina, trebuie musai doua!
de printesa mica
Isabela Maria - 15 septembrie 2009
Isabela
selen80 spune:
ma scuzati daca am continuat cu subiectul, dar eram la recuperari si nu am vazut ca intre timp s-a semnat trataul de pace ![]()
Alex foarte tare Alex cu noua lui freza 
Techila
asta pt mai multe posturi, din toate cele 3 capitole recuperate
Ralucapaun ai fost mortala cu raspunsul pt Techila 
Mary bafta la examen
Madao
si un
pt o mamica curajoasa si sufletista!
Techila caruia dintre cei doi i-ai prezis o asemenea cariera infloritoare?? 
si gata, am terminat....mai am de vizionat pozici mumoase 
VOTATI-NE, VA RUGAM! MULTUMIM!
de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!
POZE URSULICA
nunta
Danuta1979 spune:
Si sa incep si eu ca omul: Buna ziua !
Am vazut ca au fost discutii. Eu zic ca fiecare mami extrage ce vrea din sumedenia de informatii de pe forum privind jucarii, ustensile, alimentatie etc. Eu una v-am ascultat pe toate dar nu am cuparat pe deplasarea copilului decat carucior, fara sling, wrap sau cum le zice pt. ca nu m-au atras acestea. Nu cred ca e vb doar de ce ne permitem, ci si de ce credem noi ca e necesar. Cum nu ii iau nici babycook-ul asta de ziceti voi ca e minunat pt. ca am destule ustensile in bucatarie. Dar fata de fetele care le-au luat toate accesorile posibile nu am nici o problema si ma uit cu placere la pozele lor. Curtea vecinului e a vecinului, curtea mea e a mea.
Jucarii nu prea i-am luat ca e mica si nu apreciaza inca. I-a luat sora mea 2 maimutoi cantatori si in rest i-am luat centrul e joaca (dupa ce am vazut pozele voastre si l-am coniderat util) si 3 zornaitoare clasice. A..mai are un carusel sin ala ieftin cu cheita.
Deci democratie fetelor...
In fine, noi aseara ne-am diversificat cu cereale (Humana cu piersici). Anamaria1979, ai avut dreptate, f usor s-au preparat: putina apa siatat. I-am facut pt. inceput 45 ml dar a tot cerut si in final a mancat 110 ml si mai vroia dar pt. inceput am considerat ca e deja prea mult.
Sucul il bea dimineata. II dau acum mar cu morcov (mai mult mar si morcov mai putin). Oricum, face un caca maron sau verde dupa sucul asta. Unde e caca de bebe nediversificat...care nu mirosea si era deschis la culoare...?!
Gata, mergem la munca domestica (azi spalam, facem ciorbita de pui cu legume, mancare de spanac), diverse.
Va pup si nu va mai certati!

Dana, mami iubitoare de Ioana Maria Alexandra (16.09.2009)
http://community.webshots.com/user/Danuta1979/albums/least-recent
Fragutza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui selen80 RAlucapaun m-ai bulversat tare, sa stii...eu speram ca de la sling sa nu ma doara spatele, dar vad ca pana la urma si tu tot catre wrap te indrepti...ce sa fac, ce sa fac, ca vine primavara peste noi.. VOTATI-NE, VA RUGAM! MULTUMIM! de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!POZE URSULICA nunta |
Selen, la wrap greutatea se distribuie pe tot spatele si de aici concluzia mea ca e mai usor. Insa pt Natalie niciun nu s-ar potrivi pt ca ea este f agitata si nu ar sta asa legata fara sa aiba vedere. Acum cand am zis ca am avut dureri am metionat ca legasem slingul cu inelele prea sus si nush, poate si de la asta sa fi aparut durerea.
de Natalia (03.09.09)
madalina84 spune:
RALUK si eu patesc la fel cu parul,si ma enerveaza ca vad par peste tot pe Iri
DANA15,prima oara cand ne-a adus tata kiwi l-am intrebat de ce a cumparat doar 2 cartofi
,habar nu aveam ce e ala cred ca era prin 91-92.Apropo ce ganduri are fiecare pentru copilul sau,eu stau si ma gandesc cum sa fac sa-l invat cu munca ca sa apecieze banul.Eu cu sora-mea la 13 ani ne duceam sa dam cu sapa ca sa avem bani de paine,la 15 ani lucram si din primul salariu mi-am luat o geanta blue,nu regret nimic,nici ca ai nostri ne-au oferit pana la 11 ani de toate,bani de nu stiam ce sa facem cu ei si la 13 nu aveam bani nici de o paine sau o eugenie sau o punga de pufuleti caci toate astea ne-au facut sa apreciem banul si sa realizam ca prin munca putem avea de toate(aproape de toate) si as vrea sa-l invat si pe baiatul meu la fel dar nu asa drastic cum am trecut noi de la o extreMA la alta.
MANGA spor la mutari,sper sa o faceti rapid si fara prea multa munca.
la Aidan cel frumos
MONICUTO eu am cautat postul tau ca nebuna,am crezut ca nu mai vad bine si dai si cauta si nimic,pana la urma am lasat-o balta
,deci tu il stersesei
DANA e o scumpa Ana in cadoul de la Raluk
,ce mi-as fi dorit sa fiu si eu la masa aia asiatica
CRISTINA ma bucur ca se vede ameliorarea caderii parului cu fiolele de ginseng,cand ajung la plafar sigur imi iau si eu
HEPILICA nu odata s-a intamplat ca posturile sa fie intelese gresit asa ca nu te supara,astea sunt chestii care trec,ne suparam ne trece si scriem iar asa ca pune poze cu Maya sa o vedem si continua sa-ti dai cu parerea ca d-asta suntem toate aici
TECHILA si noi te iubim,mamica cu 4 copii

CRISTINA aseara am vazut si eu 2012 si nu mi s.a parut atat de ingrozitor precum auzisem la tv,adica am realizat ca e un film si atata tot
,ba chiar i-am zis sora-mii ca trebuie sa ne gasim o nava
ANAMARIA ce scumpic e Alex
MARY bafta la examen
TECHILA si pe mine ma intereseaza subiectul cu zburatul copiilor caci luna viitoare vreau sa plec la sora-mea cu tot familionul,in Elvetia
RALUCAP mi-a placut postul tau,iar pentru mine si tu si HepilicA sunteti doar mamici care a trebuit sa traga mai mult pentru a avea o minune.Nu va consider supermamici,nici victime si doar va admir ca nu v-ati lasat pana nu ati reusit ceea ce v-ati dorit

RALUCAP sa fi sigura ca o sa-l pun in ceva chiar de ar fi sa-l plimb 5 minute in casa si daca imi iese o iau pe sora-mea si ma duc cu el la plimbare
Gata am terminat,recunosc ca nu am citit foarte atent ultimele pagini ca deja sora-mea ma bate la cap ca de 3 ore stau numai pe forum
,nu am vrut sa mai dezbat iarasi subiectul dar de eram in recuperari si apucasem sa scriu
Eu sunt iarasi racita,nu tare dar deranjant.Nu am iesit din casa de vineri asa ca astazi probabil o sa ies,unde,habar nu am.Va
si sper sa va reveniti(glumesc)

D-ZEU MI-A TRIMIS RASPLATA
IRINEL ANDREI
POZE CU NOI
o perioada din viata mea
Rasplata a sosit