Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *62*
Raspunsuri - Pagina 11
cristina_ana spune:
Raluca, ai dreptate, uneori ceea ce vrem noi sa zicem e interpretat cu totul altfel de catre ceilalti! Hai sa nu ne mai suparam, sa stii tu imi esti tare draga, nu am vrut sa ma iau de tine in nici un caz!
Imi amintesc de Aida , ce inversunata era ea impotriva wrapului in timpul sarcinii, si cum si-a schimbat total parerea dupa nastere!
Chiar asa, va mai amintiti de "certurile" pe marginea wrapului si slingului?![]()
Techiluto, felicitari prietenei!
Hai ca fug si eu sa aranjez putin in casa si pe urma ma duc in mall!
Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009)
)
POZE
NelaM spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui techila fetelor, tema de gandit: ce stiti despre zborul cu avionul al copiilor de 8 luni? Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia ![]() |
eu stiu numai de bine. In sensul ca nu sunt probleme mari, bebeii dorm dusi in acel huruit constant si sa avem si o suzi sa o mai moflaie sa li se mai duca presiunea din urechiuse.
Noi o sa venim in Ro im martie, la sfarsit, Ana va avea 6 luni si zborul o sa fie undeva 13 ore non stop, daca nu ma insel (HK-Munchen) si alte o ora si ceva pana acasa. Distractie ce ne asteapta, nu gluma!
De ce intrebi? Aveti planuri?
Enjoy la masaj, te invidiez.

_
Nela, mamica de
Ana nazdravana (19.09.09)Don't take yourself so seriously, no one else does...
Dana15 spune:
| citat din mesajul lui techila si care io diseara am programre la masaj ![]() ![]() si prietena mea cea mai buna a facut azi testul si are....doo linute ![]() si acu' la 12 cand vine la masa sper sa imi aduca sotz cd de reinstalare uindous ca nu pot sa vad poze, nu pot sa vaz nik cu netu' ma-sii (proba de vocabular elevat)si...v-am zis ca marg la masaj?![]() |

Felicitari pretenei! Doamne ajuta spre un final frumos!
Mamica de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
cristina_ana spune:
Dana, sa stii ca si eu ma gandisem la cadouri de genul spa si alte nebunii, am citit ca e la moda, dar dupa cate stiu eu costa la nivel de sute de euro, ceea ce nu imi permit, evident!![]()
SI ca distractie, am citit ca sunt la moda intre iubiti cadouri de genul operatiilor estetice, ce tare ar fi sotul sa imi faca cadou o marire de sani!
(adevarul e ca nu m-as baga never la o asemenea operatie, desi sani mai mari nu ar strica).
Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009)
)
POZE
madalina84 spune:
HEPILICA pai cu asa aparaturi,tie mai mare dragu sa stai in gradina si sa ai de toate
,felicitari pentru ideea sotului
AIDA ce fericire pe tine cu asa cirese
,pe noi piata scrie la 30 ron kg
,de celalte poze nu pot decat sa-ti dau o
si multa putere in continuare
CROCODANA sa-ti traiasca fetita si sa te bucuri de ea
MIMIKA gata i-ai facut mari
,sa fie sanatosi si sa-ti aduca numai bucurii
DANUTA1979 si eu tot seara ii dau cereale,de cele mai mulze ori in biberon,nu prea le vrea cu lingurita
RALUK
,off colici astia ca nici dupa atata timp nu va lasa in pace
,multa sanatate la amandoi.Eu spal tija aia cu scobitoarea
,adica scot mucisori dupa ea si apoi o pun la fiert
MONIKUS
si pentru voi si vina odata vremuri linistite si la voi
As vrea si eu sa-mi dau cu parerea legat de cumparatu la copii,jucarii sau aparaturi de facut papica dar nu stiu daca imi iese.Eu zic ca fiecare cumpara ce simte ca are nevoie copilul,nici decum ca e frustrata sau nu.Eu i-am cumparat copilului multe jucarii care il atarag o zi sau doua si apoi ramane pusa pe masa.Nu i le-am cumparat ca sunt frustrata sau altcumva,nu am nici bani sa ma dea afara din casa dar ma bucur sa vad ca ii plac si il amuza.Cred ca suntem multe care ne putem permite multe sau nimic,am si eu chestii care le-as vrea dar nu mi le permit sau imi e prea rusine sa-i mai zic sora-mii sa-mi dea.Sa va spun ce inseamna frustrarea?ei bine eu ma simt frustrata ca nu pot sa-mi car si eu copilul intr-un wrap sau sling sau cum s-or mai numi alea de cari copilul in ele.Asera m-a luat somnul cu gandul cum sa fac sa merg si eu pe afara sau intr-un supermarket cu copilul atarnat de mine?
Mi-am adus aminte de RALUCAP cum povestea e ca o tine pe Natalix precum tigancile si ma gandeam ca si daca as incerca nu as avea cum sa o tin asa ca mana cu care l-as sustine trebuie sa tin carja.Sa il tin pe mana cealalta nu pot caci daca mi-as pune un wrap ar trebui sa fiu cu cineva si sa ma tin de el ca sa nu alunec sau sa ma impiedic asa ca deocamdata imi ramane doar un vis nerealizat inca,asa ca doamnelor mamici nu va mai chinuiti cu lucruri nesimnificative cum ca suntem sau nu frustrate,cum ca va iesi copilul rasfatat sau nu daca are jucarii multe sau prea putine,astea sunt chestii care deocamdata nu au nici o relevanta caci sigur nu-si va aminti copilul daca a avut sau nu centru de joaca sau jumper
.Nu stiu daca s-a inteles prea clar ce-am vrut sa spun dar parerea mea ca inca e prea mic copilul ca sa simta lipsa si nu facem decat sa ne chinuim pe noi sau sa ne invinovatim ca nu avem sau avem prea multe
D-ZEU MI-A TRIMIS RASPLATA
IRINEL ANDREI
POZE CU NOI
o perioada din viata mea
Rasplata a sosit 
santorini spune:
Mada ce dulce e Irinel, dar de semanat chiar nu-mi dau seama cu cine seamana! Imi place tare mult cum iti sta bruneta!
Ellenuta multa sanatate si sa scapari de raceala!
Danangie ce ai mai avut de tras! Bine ca v-ati mutat si Alessio e sanatos. Ai doi copii tare frumosi!
Diana si Manga multumim pentru precizarile legate de Baby Einstein. Am si eu o prietena care are un copil de 5 ani si o auzisem ca i-a luat toate casetele respective. Bine ca am aflat cum sta treaba!
Nela imi pare bine ca ti-a palcut tiramisu! Dar trebuia tinut o zi la frigider dupa ce il asamblai, ca sa se intareasca si excesul de lichid sa fie absorbit de piscoturi. Ti-a fost pofta nu ?![]()
![]()
Techilla ai fost mortala cu multumirile pentru premiu

Aida
. Mi-au dat lacrimile cand am vazut poza cu ciresele! Doamne cata suferinta poate sa fie in lumea asta!
Raluk, Manga, Kawa multumesc pentru informatiile despre wrap. poze Dupa vizionarea ffff multor red ca m-am prins unde era buba. Eu prima banda o puneam prea jos si pe urma cand il puneam pe Andrei se largeau prea mult cele doua benzi de pe umar! Raluk wrapul de pe wrap.ro e chiar ff elastic. Kawa e super cum ti-ai facut baby nest-ul dar mie mi-ar fi frica sa tai wrap-ul si nici nu am masina de cusut1
Revin (sper sa nu se trezeasca Andrei). Si apropo de trezit nu stiu ce sa ma mai fac cu el ca se tot trezeste noaptea si eu sunt chiauna de somn. Ma tot gandesc sa incerc sa-i dau cereale, desi el seara dupa baita e ff obosit si abia suge, dar sa mai si manance cu lingurita!
de
Andrei-Alexandru (24.08.2009)
BOTEZ
POZE DE ANDREIUTZ NAZDRAVAN
Dana15 spune:
l-am vazut pe frezatul Anamariei..

Nela eu nu am vazut pozele voastre
..m-am uitat la semnatura dar acelea le-am mai vazut; o sa merg pe blog ca sigur este ceva nou acolo (emoticon ce freaca mainile)..apropo de asta, simt ca eu ar trebui sa fiu cea care iti multumeste..pentru ca scrii atat de frumos si simplu si ne lasi si pe noi sa ne bucuram sufletelele
ce emtionant trebuie sa fie pentru parinti/rude
...sa astepte sa se faca seara si sa se stranga in fata calculatorului![]()
am mai vrut sa zic ceva...
ne pregatim sa iesim afara ca ninge tare frumos!
asa...Meli bafta la examen!
Ralucapaun ai fost tare draguta cu "cotofana"..
Thank God I'm a woman!
techila spune:
ioana, face fata masaj de relaxare, 'juma de ora
. minunat este!!
intreb de zburat ca imi fac planuri de concediu. si ince nu stiu daca sa iau si puii sau nu...ma rog, acum adun informatii.
si ralucapaun,niciodata nu e prea devreme sa invete..mai ales lu' fiu-miu care o sa fie asasin platit, i-ar prinde bine sa stie sa piloteze un avion colea...
mey cristina....ce vreme ti-ai ales de plimbare...minunat...adie briza
. ti-ai reparat masina?
ma duc sa spal vasele ca vine sotz in 10 minute si nici nu am in ce sa ii pun ciorba, lepra ordinara ce sunt
Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia 
Dana15 spune:
| citat din mesajul lui techila ioana, face fata masaj de relaxare, 'juma de ora intreb de zburat ca imi fac planuri de concediu. si ince nu stiu daca sa iau si puii sau nu...ma rog, acum adun informatii. si ralucapaun,niciodata nu e prea devreme sa invete..mai ales lu' fiu-miu care o sa fie asasin platit, i-ar prinde bine sa stie sa piloteze un avion colea...mey cristina....ce vreme ti-ai ales de plimbare...minunat...adie briza ma duc sa spal vasele ca vine sotz in 10 minute si nici nu am in ce sa ii pun ciorba, lepra ordinara ce sunt ![]() Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia ![]() |
vai, mama mea!!!!

Thank God I'm a woman!
Dana15 spune:
mai vroiam sa zic..ca imi este dor de Liliac si abia astept sa vina sa ne povesteasca cum a fost la botezul ficiorashului!
Thank God I'm a woman!