Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*145

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas

Dyana, nu are rotite scaunelul tau de masa? Tu nu tii in bucatarie scaunul de masa?

nu, noi scaunelul il tinem in sufragerie, pentru simplul motiv ca e prea mica bucataria si ma enerveaza ingrozitor; e destul de lunga, dar e foarte ingusta, si numai de scaunelul ala mare nu ma impiedicam; noi avem un chicco care e foarte mare, are rotite doar in spate, dar decat sa-l car din sufragerie in bucatarie... mai bine stau cu mutzu pe o mana si fac treaba cu cealalata... sau iau alt scaun

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009

mutzunel minune la 9 luni
PRIMUL CRACIUN
cum am venit pe lume

Mergi la inceput

aolica, vreti premiu???? pai hai deocamdata sa va pacalesc cu un zambet de mutzunel

si sa va mai zic, cu toate cartile despre crescut, educat copilul, lasat sa planga ziua, lasat noaptea nemancat sa urle pana se obisnuieste..... uite ca eu am refuzat sa fac chestia asta complet, n-am conceput asa ceva, am indurat eroic remarcile celor din jur cand de la 4 la 8 luni m-a trezit cel putin la 2 ore, daca nu si din ora in ora toata noaptea, a adormit numai la titi sau plimbat.... si de vreo 2-3 saptamani mutzu meu adoarme singur seara, doarme intre 6 si 9 ore legat pe noapte... si n-am aplicat nimic; eu cred ca fiecare copil isi stabileste singur nevoile, si clar cand nu-i mai trebuie papica 9 ore noaptea nu mai papa, si cand ajunge sa se simta singurel in siguranta in patut seara, atunci o sa adoarma singurel; eu doar sa-i fiu alaturi, si daca in vreo seara vrea in brate, atunci asta o sa primeasca, si daca ii e setica de 5 ori/noapte, atunci papa de 5 ori; eu ca mami simt ca trebuie sa-i fiu alaturi sa-i modelez caracterul, sa-l invat ce e bine, sa-l opresc cu fermitate atunci cand face ceva rau si gresit, dar sa-i ascult in primul rand nevoile, si in nici un caz sa nu-i infranez personalitatea, pentru ca vreau un copil puternic, increzator in noi si in fortele lui; mutzu meu studiaza cam tot ce vrea in casa, dar si cand ridic tonul si zic "nu", a invatat ca e nu; adica ajunge la priza, intinde mana, eu zic pe loc "nu", se uita la mine sa vada care e treaba, si atat timp cat imi pastrez o figura serioasa nu mai "atenteaza" la ea; are momente cand e atat de "furat de val" ca nu ma aude, si atunci bat din palme tare de 2-3 ori si-i atag atentia la mine cat sa-i zic nu; si cand pleaca de acolo ii zic bravo, si-l aplaud, si-l pup; asta la inceput; dupa care prin exercitiu renuntam treptat la pupaturi, si la bravo... si ramane doar "nu"-ul ala nesuferit

PRIMUL CRACIUN
cum am venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kea spune:

Mona, multumesc, dar m-ai pus la treaba ca trebuie sa o transform din monti in reteta normala. Si nu ma ingras eu dintr-o praji, ci din mai multe.

Nicky, praji din vis era cu crema, iar aluatul era cu cacao. A, ieri am fost la cumparaturi croita sa iau ce trebuie pt cubul vegetal. M-am bazat pe memorie si bineinteles ca am uitat o multime. Galbenus tare ii poti da de 2 ori pe saptamana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicky09 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Kea

Mona, multumesc, dar m-ai pus la treaba ca trebuie sa o transform din monti in reteta normala. Si nu ma ingras eu dintr-o praji, ci din mai multe.

Nicky, praji din vis era cu crema, iar aluatul era cu cacao. A, ieri am fost la cumparaturi croita sa iau ce trebuie pt cubul vegetal. M-am bazat pe memorie si bineinteles ca am uitat o multime. Galbenus tare ii poti da de 2 ori pe saptamana.

Nu era tiramisu, nu? Si nici Alba ca zapada?

Keutu cheliutu

Mina si ... fluturas...Nicholas (10.04.09)
Eu...in lumea asta ciudata
"In steaua ta sa crezi chiar daca cerul este innorat!"
8 luni si ceva
Nicho la 9 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgyiuly spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nicky09

Citat:
citat din mesajul lui Kea

Nu era tiramisu, nu? Si nici Alba ca zapada?

Keutu cheliutu

Mina si ... fluturas...Nicholas (10.04.09)
Eu...in lumea asta ciudata
"In steaua ta sa crezi chiar daca cerul este innorat!"
8 luni si ceva
Nicho la 9 luni

Nicki eu ii dau galbenus de 2 ori pe saptamana la recomandarea pediatrei de la 8 luni!Cred ca depinde de"filozofia" fiecarui pediatru.

Aris Felicitari, sarcina usoara!

Georgiana

mami de Giulia (12.03.2009)
10 luni

Mergi la inceput

gata, plec la culcare ca sunt franta; ma oboseste tare rau drumul cu masina, pentru ca mutzu e extrem de agitat; adica adoarme rapid si cand se trezeste... nu mai e chip sa-l tin in scaunel; azi la intoarcere era dupa un somnic de 2 ore langa soba la strabunica, numai chef de stat nu a avut; n-am reusit sa-l conving sa stea legat in scaun, a urlat pana l-am luat in brate si m-am stresat ingrozitor din cauza asta; saracu' cristi mergea pe autostrada cu 80 la ora, pe banda 1, era super liber, nici gand de depasiit ceva... si eu tot eram crizata rau; nu suport ideea de copil in brate in masina, il vreau in scaunel... dar nici nu am avut cum sa-l las sa urle tot drumul pana acasa; oricum ii schimb scaunelul cu unul cu fata la directia de mers, sper sa mai "indulcim" problema atunci; el acum nu suporta deloc pozitia aia usor culcata din scoica, vrea sa stea in fundulet calumea, sa se poata juca in voie; mai sunt bebi care nu stau in masina??? e adevarat ca multe drumuri nu am facut asa mai lungute, dar si cand plecam, mai mult de o ora jumate' nu sta in scaunel, asta in conditiile in care doarme; trebuie neaparat sa-l plimb mai mult cu masina, ca sa se obisnuiasca... ca lata solutie nu vad; si mai bine nu mai plec la drum decat sa nu fie in scaunelul lui, asta e clar

PRIMUL CRACIUN
cum am venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramona7575 spune:

Aris, felicitari si sarcina usoara, sper sa raman si eu insarcinata peste un an, acum e cam devreme pentru ca am cezariana ...
Dyana- stirbul zambitor, frumos foc , mie drag de mor

I-am facut lui Stefan in seara asta branza cu iaurt si nici nu a vrut sa guste, asa ca s-a gandita ma-sa sa-si intinda bunatatea pe paine si m-am asezat frumos la tv... ce credeti ? Saliva asta mic la felia mea si cand i-am dat sa guste scria "foamea" la gura lui... cred ca nu am gresit, ce atata truda cu pasatu` legumelor (cred ca maine am sa le pun pot pe paine)... gata munca in zadar sa fac ca toate animalele sa deschida gura, sa ma chinui cu lingura .
Am filmat momentul dar nu gasesc calbu de la camera, tot el se juca prin casa (deh, acum am pe cine da vina)

Ramona - mama de Stefan - 9 luni

http://community.webshots.com/album/571784515YijojX?vhost=community&start=84

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PetraTudor spune:

I-am vazut pe Nicholas si pe Chiscuta! He, he, baieti mari!

Aha, si pe mutunelul zambaret al Dyannei

Despre galbenus: si eu ii dau lui Bogdan, fiert tare (15 min)

Cu filmuletul de pe youtube m-ati linistit, asadar nu il mai bag maine pe Bogdan la studierea alfabetului . Incepem de cand implineste 11 luni

Dyanna - nici Bogdan nu mai statea in scoica, am trecut la scaun de masina, tot cu cantec se lasa, pana i-am facut CD-uri cu melodiile preferate. Am mers dus-intors pana la Gura Humorului (8 ore) fara concert, noi eram nervosi si obositi in timp ca copilul s-a jucat si a dormit cumintel. Desigur, am facut si o pauza de cateva ore la fiecare dintre drumuri.

Sper ca am fost coerenta [:-p] Gata, va urez somn usor, eu capotez.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

PetraTudor, poate ar functiona cu cartonasele scrise in germana sa invete si o limba straina.
Zi-ne plz ce cort ai si de unde l-ai luat. Se strange? Are si bile? Ca nush ce cadou sa ii iau lui fiu-meu de 1 an.

Hi hi, in seara asta m-am facut ca ploua si am culcat piticul in patul mare. A cam pus bot tat-sau, da' sa faca bine sa cumpere un pat mai mare daca vrea cu noi

Monica mami de cu motoras CRISTIAN

(7.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joanna27 spune:

Neata!
Aris vazut vestea bomba!!! Sa fie intr-un ceas bun. Poate o sa fie o fetita,dar indiferent ce va fi ,va fi un copli e cinste!
Am asa un fior...amintiri, amintiri din odisee.O sa retraim alaturi de tine acele momente!
Gigilica ma bucur ca ai raspuns la apel.Si sa nu te mai plangi ca Victor nu face nu stiu ce....ca scot la tine..da?
Daca tu te vaiti eu ce ar trebui sa fac, ca berecu nici macar nu se ridica,ce 4 labe sau alte cele.
AM vazut niste bebei deliciosi, plimbaciosi, smecherosi...ca de frumosi nu mai zic...Cristian, Bogdan, Nicholas, Mutunelu, Pitonu.
Ilinca sanatate lui Manole .
Iuca felicitari pentru primii pasi al ui Bogdan.

Mergi la inceput