Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*145
Raspunsuri - Pagina 6
joanna27 spune:
Floric si berbecu a avut aceleasi manifestari de Craciun.Dupa 3 zile de febra i-au iesit bubite pe el excat asa cum a descris si Nicky.Noi am fost la medic si a zis ca e o alergie , avea si putin rosu in gat, dar foarte putin, fara tuse, muci,etc dar era modificata si gingia de jos.Una peste alta nu stiu ce a fost , dar la 3 saptamani dupa au iesit 2 incisivi jos deodata.Nu i-am dat nimic in afara de Neurofen. Sa va faceti bine.
Petra , Olinska multumim de ponturile cu mango.
Dodo pui o sa trimit un pm cu date tehnice de martisoare.
joanna27 spune:
Dyana mutunelul care nu sta in scaun.
Si noi am avut probleme o perioada pana i-am schimbat scoica ca nu se mai simtea confortabil.A si primu scaun de masina nu ia placut.Asa ca am luat altul si cu asta nu are nici o problema.Ma duc singura cu el si nu are nici o treaba.Nici jucarii nimic nu ii trebe.
In legatura cu filmuletul de pe youtoube mie mi se pare deplasat.Nici nu m-am uitat pana la sfarist.Copilul e copil nu caine vorba Ilincai sa fie dresat.Ce farmec mai au etapele vietii daca noi ne nastem cu cartea deja in mana.
O sa lipsesc o perioada ,da revin.
Va pup dulce si sa fiti cuminti.
olishka spune:
Buna seara!!!
Nu pot sa dorm caci am gatit tort buuuuuun de morcovi si am mancat ca o sparta. Acum ma doare burtica Am mancat si paine astazi; m-am prostit rau
Asa ca stau pe net si ma uit la filmulete si poze cu ghioceii nostri frumosi
Nicky sa stii ca si David, neaparat, are trezirea peste aprox o ora, iar apoi doaaarme...cam 2 ore si din 2 in 2 ore pana dimineata
Chato pai avantajul este ca nu ti se rupe deloc unghia si nu cade oja. Ai manichiura perfecta cam o saptamana si ceva, dupa care incepe sa creasca unghia, dar nu se vede chiar asa tare, si nu se vede urat. Nu creste jumatate de unghie in 3 saptamani. dar poti sa dai deasupra si cu oja, se vede ok. Eu acum vreau sa-mi dau jos gelul, caci le am din vara, si vreau sa fac o mica pauza, si nu mi-a crescut nici jumatate de unghie de la Craciun.
Mai vroiam sa va povestesc ceva, dar mi-e somn.
Noapte buna!
Olga, mamica lui David iepurasul
Dodo-pui spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dyana27 a, si referitor la chestiile cu cititul la varsta asta, si fortatul copilului sa faca chestii "destepte"... eu una ma ingretosez de ideile astea; adica de ce nu m-as bucura de simplul "mama" pe care-l zice copilul???? de ce ar trebui sa-i indes cu forta informatii pe gat, ca el sa le reproduca mecanic evident, ca trebuie sa-ti lipseasaca o doaga sa crezi ca citeste; eu nu am pretentii deloc de la mutzu; eu ma laud cu ce face el.... nici gand sa contabilizez ce nu face; din punctul meu de vedere face tot ce trebuie, sigur ca il invat, si-i arat, si toata ziua ne uitam pe carticele, si luam fiecare obiect din casa pe rand si-i explic ce e, ii spun de 2-3 ori si-i arat cu degetul... ca sa constat ca in cateva zile imi arat singur obiectele, imi arat pe carticica puii, cucurigu, catelul, guit... ma fascineaza efectiv; mai mult nu vreau, nu vreau sa sar peste niste etape delicioase din viata lui, pentru mine fiecare zi, fiecare silaba, sunet nou, pas nou sunt o fericire, cu atat mai mult cu cat le face singur cand vrea el .... daca are cineva rabdare sa citeasca atata mesajul... eu va dau un premiu.. de consolare |
Blogul www.bogdan-andrei-speranta-moare-ultima.blogspot.com/" target="_blank">Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,BazarBogdan,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Dodo-pui spune:
Buna dragelor,
o zi frumoasa si tot c va doriti.
Las si ceva
Aris felicitari,sarcina usoara si BB sanatos.
Blogul www.bogdan-andrei-speranta-moare-ultima.blogspot.com/" target="_blank">Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,BazarBogdan,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Bianca2503 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Nicky09 Mmmmm, ce delicios a fost Am mancat pentru prima oara asa ceva, mami mi-a pus si un galbenus de ou fiert moale, incat am papat cu pofta toooot! Acum il mai tin putin sa digere ceea ce a mancat si apoi ii pun pijamaua si somn de voie...aiurea, se trezeste dupa o ora fix. Apropos, stiti cumva de ce se trezeste Nicholas al meu exact dupa o ora,in fiecare seara, in conditiile in care mananca normal la cina, adoarme cu tzatza in gura? Nu e ca ii dau prea mult, ii dau sa manance normal, dar are el un cuc in corp care ii da trezirea la fix o ora dupa ce adoarme, apoi, doarme iar 2 ore si pe urma treziri tata la greu, ba in pat, ba in patutz....in sfarsit m-am obisnuit, vroiam doar sa imi dati o parere... Mina si ... fluturas...Nicholas (10.04.09) Eu...in lumea asta ciudata "In steaua ta sa crezi chiar daca cerul este innorat!" 8 luni si ceva Nicho la 9 luni |
Din cate stiu eu galbenusul se da fiert tare la copii. Cica ar exista pericolul de salmonela daca e moale. Asa am auzit. Daca nu e adevarat te rog sa imi spui si mie cum e treaba. Noua nu prea ne place galbenusul, chiar suntem putini alergici la el.
aris26 spune:
neatza
va multumesc din suflet pt gandurile voastre
din pacate arata cam nashpa situatia. de aseara sangerez. il pregatesc pe pitic sa il duc la mama si ma duc la doct, sa vedem daca mai e ceva de facut
acum parca imi pare rau ca m-am grabit si v-am spus....parca nu sunt numai eu dezamagita, parca v-am dezamagit si pe voi.
o sa intru mai pe dupa amiaza sa va zic ce a zis doctorul
25 martie 2009
Floric spune:
Arisule nu ne-ai dezamagit.
Multa bafta. Curaj si putere. Te asteptam de la doctor voioasa si frumoasa (asa cum esti).
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel
Monnvas spune:
Of, Aris... Sa speram ca se va gasi un tratament minune si pt puiul tau Si nu te ingrijora pt noi, ca de-aia suntem aici, sa ne bucuram si sa ne intristam impreuna
Pana una-alta io inca sper sa mai vad o Vitamina2. si sa ne tii la curent.
Monica mami de cu motoras CRISTIAN
(7.03.2009)
Monnvas spune:
Iau si eu de la Dodo, ca astept plodul la meditatii.
Monica mami de cu motoras CRISTIAN
(7.03.2009)