Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*145

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ela78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui aris26

neatza

va multumesc din suflet pt gandurile voastre

din pacate arata cam nashpa situatia. de aseara sangerez. il pregatesc pe pitic sa il duc la mama si ma duc la doct, sa vedem daca mai e ceva de facut
acum parca imi pare rau ca m-am grabit si v-am spus....parca nu sunt numai eu dezamagita, parca v-am dezamagit si pe voi.
o sa intru mai pe dupa amiaza sa va zic ce a zis doctorul

25 martie 2009

Aris, n-am citit din urma, dar din postarea ta am inteles ca esti insarcinata si ai niste sangerari

Mult succes la doctor! Sa nu fie nimic grav Si sa ne aduci vesti bune!!!

Sa stii ca eu de atunci ma tot gandesc la sora ta si la voi...

Elena, fericita de Ianis Cezar (04.04.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Aris, asteptam vestile. Poate nu e asa de grav cum crezi tu.

Sa va pun niste poze sa vedeti cum ne-am distrat noi sambata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

neata gagici!
vin si eu la o cafea!

aris, poate ca e doar "nidatia"? io nu stiam ca se poate cu singerari, dar, daca imi amintesc bine, pe simina au incurajat-o fetele si i-au zis ca se poate asa ceva.

oli, cum sa nu iti mai creasca nici juma de unghie de la Craciun? Si nu se ingalbenesc de la "nevazut soarele"?

Famille Dragoon cu Izia, 23 mars 2009

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

buna dimineata!

dyana27 cu scaunelul e cu cantec si la noi. andrei vroia si nu vroia in scaunel. asa ca stateam si eu in spate cu centura pusa, ca sa dau exemplu copilului. asa de bine s-a obisnuit andrei cu centura, incat daca cumva uitam sa i-o punem incepe sa tipe la noi. ioana are concerte in scoica. in ultima vreme nu am mai mers decat drumuri scurte cu masina, si reusea sa taca. cand sunt eu la volan am mare noroc cu andrei ca o distreaza. noi inca tinem scoica cu spatele la directia de mers, dar in curand o trecem la scaunel, ca tocmai am primit unul de la o colega a sotului. andrei are scaunelul lui doar in epica, in kalos are un inaltator.

ramona7575 intotdeauna ce mancam noi adultii e mai interesant decat ce le punem in farfurie. nu ai gresit cu nimic. asa il inveti sa manance bucati.
noi ne straduim sa mancam impreuna (cand e posibil).ioana e asa de incantata.

va las ca trebuie sa merg pana la banca. ca daca tot stau acasa trebuie sa rezolv si problemele financiare ale sora-mi. sotul inca nu m-a facut imputernicita pe contul lui de pfa, asa ca pt el nu tb sa ma stresez. parca vad ca in curand ma pune responsabila, ca doar lucrez in sistem.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

Aris sa vii cu vesti bune.

Kea ca tot vorbeati de retete sa va zic ce am facut eu aseara si am mancat de nu ma mai puteam misca - gogosi yammmm
Am gasit aici pe forum o reteta suuper rapida ca in 30 min erau si pajite si mult mai bune si pufoae decat cele care se fac cu drojdie la crescut si dureaza muuult

_

rasfat pentru tine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alina.n

Aris sa vii cu vesti bune.

Kea ca tot vorbeati de retete sa va zic ce am facut eu aseara si am mancat de nu ma mai puteam misca - gogosi yammmm
Am gasit aici pe forum o reteta suuper rapida ca in 30 min erau si pajite si mult mai bune si pufoae decat cele care se fac cu drojdie la crescut si dureaza muuult

_

rasfat pentru tine

Vrem si noi reteta la gogosi super-rapide

Elena, fericita de Ianis Cezar (04.04.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplyana_m spune:

David Gabriel, bebe de Dyana27
Isabella Elena, bebe de Dodo-pui
Radu, bebe de Manuela77
Anastasia, bebe de Roxana80art
Gabriel Robert, bebe de Gabi86
bebe de Alice

Hirondella

http://www.lucamic.blogspot.com/

Mergi la inceput

asta e reteta incercati sa faceti e superr(cantitatile sunt exact cele de acolo-eu am mai pus si o lingura de zahar)

http://www.desprecopii.com/info.asp?ID=1955

_

rasfat pentru tine

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui simplyana_m

David Gabriel, bebe de Dyana27
Isabella Elena, bebe de Dodo-pui
Radu, bebe de Manuela77
Anastasia, bebe de Roxana80art
Gabriel Robert, bebe de Gabi86
bebe de Alice

Hirondella

http://www.lucamic.blogspot.com/

LMA si de la noi!!

_

rasfat pentru tine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Buna dimineata!!!

LA MULTI ANI David Gabriel, Issabela Elena, Radu, Anastasia, Gabriel Robert!!!

Arisica pai cum sa ne dezamagesti tocmai tu Tin pumnii sa vii cu vesti bune

Bianca ce se mai distreaza Vladimir cu balonasele

Chato pai vroiam sa subliniez ca nu-mi cresc chiar asa de repede unghiile. Acum mi-au crescut apropae jumatate de unghie. Nu se ingalbenesc, dar este bine sa mai faci si cate-o pauza.

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput