Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*145

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nicky09

Ma duc sa trantesc o mamaligutza pentru Nicholas, cu branzica....si las pentru amatoare, sub semnatura noile noastre poze.

Mina si ... fluturas...Nicholas (10.04.09)
Eu...in lumea asta ciudata
"In steaua ta sa crezi chiar daca cerul este innorat!"
8 luni si ceva
Nicho la 9 luni

Copaneeee

Monica mami de cu motoras CRISTIAN

(7.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gaza22 spune:

Dyana ce premiu, ce premiu? Perfect de acord cu tine. Si eu mai zic asa, ca are toata viata sa invete si sa fie matur macar acum sa faca lucrurile din placere iar tu ca parinte sa te bucurii de stangacia lui si de nestiinta lui.

Mami de Gazii mica si frumoasa Avem noua lunite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicky09 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Kea

Nicky, eu stiam ca galbenusul trebuie sa fie tare.

Keutu cheliutu

KEA, ORICUM MI-A IESIT MAI MULT TARE DECAT MOALE...MULTUMESC CA MI-AI ZIS, NU STIAM, EU NICI NU VOIM SA II DAU PANA LA UN AN, DAR AM ZIS HAI SA INCERC, FETELE DIN ROMANIA DE CE SA DEA GALBENUS SI EU IN ITALIN, NU?
CERT E CA O SA II DAU FOARTE RAR.
INCA MA MAI GANDESC LA RETETA DE DULCE CARE SA TI SE POTRIVEASCA....

Mina si ... fluturas...Nicholas (10.04.09)
Eu...in lumea asta ciudata
"In steaua ta sa crezi chiar daca cerul este innorat!"
8 luni si ceva
Nicho la 9 luni

Mergi la inceput

Dyana, ce premiu dai? Ca am citit tot!

Sa va zic cu cititul. Cand eram de varsta lui Chiscutza mama imi dadea sa mananc cu abecedarul. Invatasem cateva litere si mama imi arata: "ce litera e asta?", io ziceam "aaaa" si jap linguritza-n gura.
Credeti ca mi-a folosit la ceva??

A, si inca ceva, io nu cred ca "stie sa citeasca", ci pur si simplu asociaza imaginile scrise cu un gest. Nu mi se pare ceva mai mult decat, de exemplu, cum arata mutzu guit, dar in loc de poza cu guit e o poza cu niste litere. Nu cred ca acel copil segmenteaza cuvantul in litere si poate forma cuvinte cu litere. De-aia "dresaj" mi se pare mult spus, e pur si simplu - zic eu - o substitutie de poze de dragul spectaculosului.

(7.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

ma super oftic ca nu pot sa vin cu voi in grecia; in iunie are cristi un curs, deci concediul e programat pentru iulie; noi ne ducem la bulgari anul asta, studiez ofertele si vad care e treaba; o sa mearga si parintii, dar acolo chiar nu-mi fac probleme ca e loc sa-i tin departe de noi pe socrii (si de asta o sa se ocupe si mama); si in plus mutzu deja stie ce sa faca singurel... adica ii impinge nene de nu se vad; daca ii fac ceva ce nu-i convine direct le-o trage scurt si la obiect; a incasat soacra-mea ultinm adata vreo 3 linguroaie in crestet de a vazut stele verzi... si vreo 2-3 muscaturi de-i dadeau lacrimile ; eu nici macar nu am mai stat cu ei, le-am zis ca profit ca are cine sa aiba grija de bebe si m-am bagat la bucatarie... sa-i las sa se descurce; eu sper ca incet incet sa reuseasca mutzu cu ei ce nu am reusit eu si cristi... adica sa-i educe cum sa se joace cu el; oricum in concediu mutzu sta cu mine, clar, doar seara il las cu mami si cu tati ca sa mai ies si eu in lume, ca m-am salbaticit de tot; am inceput sa vorbesc in diminutive cu adultii, ca daca de obicei asa-mi rasfat mutzu... si asta fac 24 din 24... e "defect profesional"; dar cand ii arat obiectele prin casa vorbesc normal, si serios, la fel cand fac treaba pe langa el am un ton obisnuit si-i explic tot ce fac fara sa fac prea mare caz din asta; si am observat ca functioneaza, adica in cateva zile de exercitii am ajuns la stadiul in care sta 15-20 de minute in fundulet in pat si se uita la mine cum "robotesc" pe langa el; cred ca o sa-i cumpar in scaunel de masa mai ieftin pe care sa-l pun in bucatarie si sa-l iau si acolo... asa poate nu mai strang o tona de vase pe care nu apuc sa le spal pe loc....

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009

mutzunel minune la 9 luni
PRIMUL CRACIUN
cum am venit pe lume

Mergi la inceput

KEA, uite, in locul lui Nicky iti dau eu o reteta de praji. Se face f usor si teoretic nu ingrasa:

http://montignacrecipes.blogspot.com/2010/01/pandispan-rodica-sponge-cake.html

(7.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui Pisik06

Legat de Grecia si de patut - nu putem cere pat pt bb? Eu stiu ca toate hotelurile ofera la un anumit nr de stele.

Ai dreptate, ma interesez maine, eu ma gandisem la pat suplimentar dar nu special de bebe

Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Nicky, sa stii ca si Alexandra are un fix cu somnul de 1 ora . Exact ca si la voi, se trezeste dupa 1 ora indifierent ce mananca sau cat, apoi urmeaza intervale mai mari

Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Dyana, nu are rotite scaunelul tau de masa? Tu nu tii in bucatarie scaunul de masa?

(7.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas
A, si inca ceva, io nu cred ca "stie sa citeasca", ci pur si simplu asociaza imaginile scrise cu un gest. Nu mi se pare ceva mai mult decat, de exemplu, cum arata mutzu guit, dar in loc de poza cu guit e o poza cu niste litere. Nu cred ca acel copil segmenteaza cuvantul in litere si poate forma cuvinte cu litere. De-aia "dresaj" mi se pare mult spus, e pur si simplu - zic eu - o substitutie de poze de dragul spectaculosului.

exact asta zic si eu, e o chestie pur mecanica; asa cum daca-i arat mutuniciului un alt "guitz" in alta carte ar trebui sa fiu nebuna sa cred ca stie sa mi-l arate; ei asociaza o imagine fixa cu un sunet scos de noi; si copilului daca ii scriu altfel pe tablita aia, cu alta culoare, alt scris pariez pe ce vor ei ca nu mai "citeste"
a, sigur ca o cana stie sa mi-o arate, pentru simplul fapt sa sunt imprastiate prin toata casa si la "tururile" noastre zilnice ne impiedicam de ele peste tot, deci le-am invatat ca fiind de diverse culori, dimensiuni; dar cam atat; sincer nu cred ca stie clar deosebirea intre o pisica si un caine, adica eu pot sa-i zic "uite catelul" la toate pisicile, cainii, sobolanii sau alte animalute de care dam pe afara... ca tot acelasi chiot scoate

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009

mutzunel minune la 9 luni
PRIMUL CRACIUN
cum am venit pe lume

Mergi la inceput