Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*145

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Groaznic, nici nu vreau sa ma gindesc
Multa putere iti doresc

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.

Manole are cancer

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
9luni

Gina lu' Ian (23 martie 2009)
Ian, Impecabilu' lu' tata :-)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdyi2001 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ramona7575

Buna fetelor,

Sunt tare necajita , sa va spun pe scurt ce am patit in seara asta.
M-am dus sa ma vopsesc in baie iar pe Stefan l-am lasat in patutz cu jucariile lui... cand m-am intors dupa 10 minute si m-a vazut cu parul pe spate a inceput sa urle isteric vre-o 20 min. incat am fost nevoita sa inchid becurile, sa las televizoarele deschise si sa-l tin in brate la mine dar cu spatele... Doamne, urla intr-una, i-am zis si Tatal-nostru, l-am dat si cu aghiazma... intr-un final m-am pitit la baie fara sa ma vada iar eu am iesit ca o floare din baie iar el numai zambet...
Problema e urmatoarea, sambata ne vine tati acasa din america, plecat de 5 luni, imi este groaza sa nu inceapa asta mic sa urle, sa fie nevoit saracu` sot sa stea ascuns prin casa... Stefan este un copil sociabil, il scot afara zilnic, mai vine vecina la mine, fratele cu copii, nu a face urat decat daca te uiti serios la el ... voi ati patit asa ceva?... cam cat dureaza pana se acomodeaza... sper ca nu cateva zile ca intra sotul in depresie, si asa saracu` e nacajit ca sta departe de noi atatea luni. (acasa o sa stea cam 2 luni jumate ).

http://community.webshots.com/album/571784515YijojX?start=96

Ramona, eu am fost plecata o luna in Rom cand avea Gabriel 9 luni, iar cand ne-am intors inapoi nu l-a mai cunoscut pe tat-su cu toate ca inainte era topit dupa el si numai cat il vedea i se largea gura pana la urechi. Ce sa-ti zic, a cam durat vreo 3-4 zile pana s-a acomodat din nou cu persoanele din casa si mai ales cu taica-su.

Magdy, de Gabriel mititel (05.03.2009) si Theodora ingeras dragalas.
Cei trei Palmieri

Povestea ei,povestea lui,povestea noastra...

Mergi la inceput

Simina esti MOR-TA-LA!!! Deci, are c cine semana Maia!

Citat:
citat din mesajul lui simina_kin

Priviti la fata mea cum www.youtube.com/watch?v=8lC6IhnTSZM" target="_blank">spune m-a-m

EDIT: PENTRU CINE NU ARE RABDARE SA SE UITE LA TOT FILMUL SA DEA LA MINUTUL 2:27

fericita de Maya Andreea din data de 6-oct-2009

www.rockyou.com/show_my_gallery2.php?instanceid=156032407" target="_blank">Invitatie la botez
Povestea nasterii printesei cu ochi albastri

www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui provista

Citat:
citat din mesajul lui magdyi2001

Si am pus si cateva poze si filmulete cu Gabriel, pentru cine vrea sa vada.

chiar imi era dor de saltaretul cel pletos

http://www.youtube.com/watch?v=L3xQ7t4n8Oc
Simona mamica dragastoasa de Dragos (28.02.2009)

Simona. Cam asa face peste tot pe unde vede ca e rost de sarituri.

Cei trei Palmieri

Mergi la inceput

ARIS al meu nu i-a recunoscut nici macar vocea lui taica-su si tot la fel ziceam si eu inainte de plecare ca nu are cum sa nu-l recunoasca cand ne intoarcem inapoi. Nu mai zic ca se uita la toate persoanele din casa poate poate o/il vede pe bunica-sa/su din Rom.
Acum ma tem ca data viitoare cand am sa merg in Rom nu o sa-i mai cunoasca pe cei de acolo.

Cei trei Palmieri

Mergi la inceput

Frumoasa rau; in unele poze mi se pare ca seamana cu o alta frumusete de la odisee: Ana lui Pisik.

Citat:
citat din mesajul lui georgiana310

aveti un spor la scris...

Abia am recuperat cap trecut.

Aris, felicitari!!! Iti doresc sa ai parte de o sarcina usoara si daca iti mai iese unul asa fain ca Alex, esti grozava!

Ilinca, uite aici poze cu Bris... http://picasaweb.google.com/georgiana310/Ianuarie10#

Ma duc sa mai recuperez :D

Gia, mama lui Briseis, 16 aprilie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

ilinca m-ai distrus cu vestea despre manole; sper doar sa nu se chinuie mult, pentru ca asta conteaza enorm acum; si oricum ai da-o.... tot groaznic e; stiu ca e batran si si-a depasit media de varsta.... dar chiar nu ne incalzeste cu nimic o statistica; sa ai grija de el, sa-i fie cat mai usor si sa-l iubesti mult de tot atat cat mai are

aris, au zis fetele exact ce voiam si eu sa scriu... adica ai reactionat asa cum ma asteptam; daca se intampla la prima sarcina cred ca ar fi fost altceva, dar acum si eu gandesc la fel ca tine, adica m-am rugat pentru o minune si am primit de mii de ori mai mult decat am sperat vreodata, adica o sarcina superba si un copil "minunat de perfect" (puiul ciorii... e "cel mai perfect" daaaaa???)... daca vine si al doilea ar fi fantastic, daca nu... nu e o tragedie, savurez ce am acum din plin, si nu-mi pierd speranta

ramona depinde mult de cum e obisnuit si bebe; adica al meu e sociabil... dar nu vrea prea mult la altii in brate; sta putin, si atunci doar daca e el convins ca nu pateste nimic si nu e jughinit (pentru asta trebuie sa le "mutumesc" socrilor); ieri in vizita la rude pe care nu le-a mai vazut a facut urat, a plans, s-a pitit la mine in brate, dar luat asa cu usurelul i-a trecut si s-a facut baiat de gasca; spune-i lu' tati sa-l ia incet, ca e normal sa nu-l cunoasca si sa-i fie frica; mai intai sa se obisnuiasca cu vocea, dupa aia sa te joci cu el spre tati sa-l faca sa rada, si o sa-si intre in mana; nu-ti face tu probleme, instinctul copilului e ceva ce pe noi ne depaseste, si s-ar putea sa ai o surpriza placuta la reactia lui; sa ne povestesti neaparat da??

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009

mutzunel minune la 9 luni
PRIMUL CRACIUN
cum am venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns provista spune:

ramona am gaist o solutie pe care o da o mamica : cand vine cineva in vizita si incearca sa o alinte iar ea se pregateste de plans il avertizam politicos: "Ignor-o, in scurt timp va veni singura la tine!"

Mergi la inceput

Nu-mi vine sa cred ca merge asa bine, ca e asa sigur pe picioruse; ce ciorapei are de nu aluneca deloc pe gresie? L-ai lasat tot timpul fara papucei de ati ajuns la performanta asta?
mamic si pitic mergaretz!

Citat:
citat din mesajul lui provista

de o sapt o tinem asa cu mersul piticului si cand vrem noi sa il filmam el nu vrea sa mearga , vrea camera sa o molfaie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui aris26

sunteti nishte sumpe
nu va faceti griji pt moralul meu pt ca nu sunt atat de distrusa pe cat ash fi crezut, probabil pt ca il am pe piticul asta mic care imi sterge orice gand rau. am avut un singur moment de slabicune azi cand a trebuit sa explic unei gravide de ce trebuie sa intru in fatza ei. cand am pus in cuvinte problema mea de abia atunci parca am realizat ce se intampla si am inceput sa tremur.
dar ma cunoaste-ti, nu stau eu sa imi plang de mila, mai ales ca atunci cand trag linie sunt cea mai norocoasa si fericita femeie din lume(bineinteles dupa voi toate)

Mai stam un pic si ne bagam noi la o noua odisee!

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

Mergi la inceput