Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*145
Raspunsuri - Pagina 23
Pisik06 spune:
ARIS, imi place atitudinea ta. Iti doresc putere si speranta 
INA, ai dreptate. Brisuca seamana un pic cu Ana, de la nasucul in vant cred ca li se trage
Ana are iar program de noapte
Sta sotul cu ea si eu il astept cu sapte perechi de ochi sa imi faca frectie, ca aseara tare bine mi-a prins
Nici nu v-am zis ca aseara am facut 39,3 febra si azi am chemat salvarea de la CMU. Cica e viroza simpla, mi-au dat tratament normal de raceala, sunt ceva mai bine, dar tusesc ca un magar. Stau cu masca pe fata si ma rog sa nu ii dau Anei.
E si tata la noi, facem toti noapte alba
Sper totusi ca nu. Noapte buna
Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009)
Pozele noastre
Fotografii profesionale evenimente
Gaza22 spune:
Hai ca am promis de mult si trebuie sa ma tin de cuvant. Uitati www.dropshots.com/Gaza22#date" target="_blank">aici poze cu Gazulita mea. Sunt cateva si de la sarbatori, ca daca noi am lipsit de pe forum atunci am zis ca poate ati fi curioase.
Mami de Gazii mica si frumoasa
Avem noua lunite 
ramona7575 spune:
Am observat ca la barbati nu prea rade, ii studiaza f.atent si serios, intr-adevar Aris,(
ca mi-ai amintit) daca fratele il priveste in ochi incepe sa planga.Nici nu intra multi barbati la mine in casa in afara de fratele si mai vine vecina cu sotul ei... in orice caz, sotul s-a "ancorat" cu jucarii mari de plush sa-i intre pe sub piele...Stefan il aude si vede (dar nu prea se uita) pe internet... intalnirea o sa fie sambata la 22:00, tre` sa-l iau cu mine la aeroport ca nu am cu cine sa-l las, s-ar punea sa fie mai bine, afara reactioneaza mai frumos ... o sa va povestesc , mai ales ca sunt si eu emotionata, ca la prima intalnire
, am "zgantarici" la stomac ![]()
si nu numai ![]()
, a trecut atata vreme, iar ma obisnuiesc cu el si iar pleaca, mama ei de tara 
.
http://community.webshots.com/album/571784515YijojX?start=96
novus spune:
Simina, am admirat-o pe Maya vorbareata
! ce falcue pupabilea are
!!
Magdyi, l-am vazut si pe frumuselul tau, are niste ochi
si un zambet dulce de tot !!
Mami lui
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
ramona7575 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui provista ramona am gaist o solutie pe care o da o mamica : cand vine cineva in vizita si incearca sa o alinte iar ea se pregateste de plans il avertizam politicos: "Ignor-o, in scurt timp va veni singura la tine!" http://www.youtube.com/watch?v=L3xQ7t4n8Oc Simona mamica dragastoasa de Dragos (28.02.2009) |
Mai greu cu ignotarul, tac`su e mort de dor sa-l stranga un pic in brate

Ayla21 spune:
| citat din mesajul lui Gaza22 Hai ca am promis de mult si trebuie sa ma tin de cuvant. Uitati www.dropshots.com/Gaza22#date" target="_blank">aici poze cu Gazulita mea. Sunt cateva si de la sarbatori, ca daca noi am lipsit de pe forum atunci am zis ca poate ati fi curioase. Mami de Gazii mica si frumoasa Avem noua lunite ![]() |
Ce frumosi sunteti!

E superba Gazuca mica, tu esti top model..si tati de Gazulina cred ca-i cel mai fain tati de la ghiocei.
Monica, mami de Claudiu si Luana - Sunt o mica printesa - Foto & Video
provista spune:
| citat din mesajul lui inapreda Nu-mi vine sa cred ca merge asa bine, ca e asa sigur pe picioruse; ce ciorapei are de nu aluneca deloc pe gresie? L-ai lasat tot timpul fara papucei de ati ajuns la performanta asta? mamic si pitic mergaretz! |
are ciorapei normali cu ceva "gherutze"(antialunecare) in talpa si l-am lasat tot timpul fara papucei in casa.dar merge cu orisice fel de ciorapi cu sau fara gherutze.
http://www.youtube.com/watch?v=L3xQ7t4n8Oc
Simona mamica dragastoasa de
Dragos (28.02.2009)
inapreda spune:
nu stiu, efectiv, ce sa zic 
Imi place cum gindesti ![]()
| citat din mesajul lui aris26 sunteti nishte sumpe ![]() nu va faceti griji pt moralul meu pt ca nu sunt atat de distrusa pe cat ash fi crezut, probabil pt ca il am pe piticul asta mic care imi sterge orice gand rau. am avut un singur moment de slabicune azi cand a trebuit sa explic unei gravide de ce trebuie sa intru in fatza ei. cand am pus in cuvinte problema mea de abia atunci parca am realizat ce se intampla si am inceput sa tremur. dar ma cunoaste-ti, nu stau eu sa imi plang de mila, mai ales ca atunci cand trag linie sunt cea mai norocoasa si fericita femeie din lume cum o sa fie o sa fie, nu ma intereseaza nici daca trebuie laparo, nici daca imi scoate o trompa..nu mai conteaza nimic. m-am rugat mereu sa am si eu copilul meu si il am, daca o sa mi sa mai permita sa fiu inca o data mama f bine, daca nu, nu e un mare dezastru. sa fie piticul meu sanatos si restul trec toate. oricum cred ca primul lucru pe care il fac dupa episodul asta e sa imi pun sterilet, nu cred sa mai prind curaj prea curand. olga - cum sa ma supar, sau sa ma deranjeze intrebarile voastre? doar stiu ca le puneti cu cele mai bune intentii din lume asa ca eu ma bucur ca pot impartashi cu voi si bune si rele ![]() maine promit ca schimb subiectul ![]() 25 martie 2009 |

Gina lu' Ian (23 martie 2009)
Ian, Impecabilu' lu' tata :-)
Ayla21 spune:
Am citit pe sarite, vorbind cu cuscra
pe mess.
Magdy vazuram si noi frumuselul topaitor...si pozele.
Pisik, multa sanatate la Ana!
Mi-a venit printul ratacitor acasa...am fugit.
Noapte linistita si voua!
Monica, mami de Claudiu si Luana - Sunt o mica printesa - Foto & Video
novus spune:
| citat din mesajul lui Gaza22 Hai ca am promis de mult si trebuie sa ma tin de cuvant. Uitati www.dropshots.com/Gaza22#date" target="_blank">aici poze cu Gazulita mea. Sunt cateva si de la sarbatori, ca daca noi am lipsit de pe forum atunci am zis ca poate ati fi curioase. Mami de Gazii mica si frumoasa Avem noua lunite ![]() |

Frumoasa,frumoasa,frumosi !!!

E o scumpa Gaza mica, ce ochi are

!!!
Gazele !!!Mami lui
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)