Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*145
Raspunsuri - Pagina 24
ramona7575 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Gaza22 Hai ca am promis de mult si trebuie sa ma tin de cuvant. Uitati www.dropshots.com/Gaza22#date" target="_blank">aici poze cu Gazulita mea. Sunt cateva si de la sarbatori, ca daca noi am lipsit de pe forum atunci am zis ca poate ati fi curioase. Mami de Gazii mica si frumoasa Avem noua lunite ![]() |
Gata, m-ai dat gata cu asa frumusete de copil,iti vine sa o mananci toata, toata

... iar tati are o voce suava cand vorbeste cu ea, am zis ca e femeie http://community.webshots.com/album/571784515YijojX?start=96
novus spune:
Pisik, sa aveti o noapte linistita !!
InaPreda, noi avem ciorapei care au talpa de mocasini si sunt foarte practici, nu aluneca deloc cu ei si la noi parchetul e super alunecos ![]()
Se vad la ultimele poze de mai jos
Masoara-i talpa lui Ian si trimite-mi dimensiunea !!
Mami lui
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
magdyi2001 spune:
| citat din mesajul lui novus Simina, am admirat-o pe Maya vorbareata ! ce falcue pupabilea are !!Magdyi, l-am vazut si pe frumuselul tau, are niste ochi si un zambet dulce de tot !!Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09) |
Multumim

.Magdy,
de
Gabriel mititel (05.03.2009) si
Theodora ingeras dragalas.Cei trei Palmieri
Povestea ei,povestea lui,povestea noastra...
magdyi2001 spune:
| citat din mesajul lui Ayla21 Am citit pe sarite, vorbind cu cuscra pe mess. Magdy vazuram si noi frumuselul topaitor...si pozele. ![]() Pisik, multa sanatate la Ana! ![]() Mi-a venit printul ratacitor acasa...am fugit. Noapte linistita si voua! ![]() Monica, mami de Claudiu si Luana - Sunt o mica printesa - Foto & Video |
Multumim si voua

Magdy,
de
Gabriel mititel (05.03.2009) si
Theodora ingeras dragalas.Cei trei Palmieri
Povestea ei,povestea lui,povestea noastra...
Gaza22 spune:
Vai mai fetelor voi ma faceti sa rosesc!!!![]()
![]()
Multumim de aprecieri abia astept sa-i spun Gazului ce laudat a fost. Iar Ayla tu esti o draguta si o finuta da eu numai top model nu sunt, am o burticaaa.
Mami de Gazii mica si frumoasa
Avem noua lunite 
inapreda spune:
Sinteti o familie frumoasa 
iar Gizi e adorabila!
| citat din mesajul lui Gaza22 Hai ca am promis de mult si trebuie sa ma tin de cuvant. Uitati www.dropshots.com/Gaza22#date" target="_blank">aici poze cu Gazulita mea. Sunt cateva si de la sarbatori, ca daca noi am lipsit de pe forum atunci am zis ca poate ati fi curioase. Mami de Gazii mica si frumoasa Avem noua lunite ![]() |
Gina lu' Ian (23 martie 2009)
Ian, Impecabilu' lu' tata :-)
Gaza22 spune:
Gata ma duc si eu sa-mi termin treaba si la nani. 

Si inca o data multumim de aprecieri.
Mami de Gazii mica si frumoasa
Avem noua lunite 
inapreda spune:
Nici nu stiam ca exista asa ceva; adica, v-am tot auzit povestind da' altfel mi-i inchipuiam eu;
Miine o sa ii masor talpitza; multzumim frumos.
| citat din mesajul lui novus Pisik, sa aveti o noapte linistita !! ![]() InaPreda, noi avem ciorapei care au talpa de mocasini si sunt foarte practici, nu aluneca deloc cu ei si la noi parchetul e super alunecos Se vad la ultimele poze de mai jos Masoara-i talpa lui Ian si trimite-mi dimensiunea !! ![]() Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09) |
inapreda spune:
Zsuzsu imi pare rau ca ai avut o zi asa nasoala; sa aveti o noapte linistita. Idem pentru Pisik.
novus spune:
| Citat: | ||
| citat din mesajul lui inapreda Nici nu stiam ca exista asa ceva; adica, v-am tot auzit povestind da' altfel mi-i inchipuiam eu; ![]()
|
Te sun maine sa-mi dai dimensiunea si sa iti trimit tot maine
!!Mami lui
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)